Ama bir Gül var ki onun gözlerinde her zaman gözyaşı vardır. Geceler onun gözyaşlarını kendine saklar. Ama gündüzün aydınlığında nemlenen gözleri onun.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
semahat resmi BAZEN SICAK, YUMUŞAK UZANAN, OKŞAYAN ELLERDE, BAZEN GÜZEL BİR BAKIŞTA,
Advertisements

Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
ARALIK 2007 SEVDİĞİN KADARDIR ÖMRÜN.
Her şey sende gizli: Yerin seni çektiği kadar ağırsın
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer... Dayanılması o kadar da zor.
BİZİM GEZEGENİMİZ Aralarındaki benzerlik ve farklılıklara rağmen bütün insanlar aynı gezegeni paylaşırlar ve iyi bir dünyada yaşamak için her bireyin üzerine.
Benim biricik Canım Babacığım
LÜTFEN SESLİ İZLEYİNİZ...
İstemek Deniz mavisine çalan gözlerinde Sandal olup içinde gezmek isterdim Nurlu yüzünden akan yaşlarında Damla olup derya ya düşmek isterdim Dilindeki.
Kış arıyorsun karların arasındaki Şu anda işyerinde değilsin... Hadi durma hayal et, Bir dağ kulübesinde,
Hazırlayanlar kimmiş biliyor musun?
FUCHSİA HYBRİDA (küpe çiçeği)
Unutma. UNUTMA. SENDEN BİR TANE DAHA YOK BU DÜNYADA....
ANıLaRıM.
GÜL'E DAİR ....
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
YÜREĞİNLE ANNE..! Çıkmazlıklar içinde gidiyorum, Anne..! Çelişkiyi yaşadığım, renksiz acılarla.. Kaderi, tan yelinden gökkuşağına kadar, Perişanlığın.
Bu PPS, ‘’bahaŞAH’’ tasarımıdır
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Ben bir Eylül sen bir Haziran
Gelmeyişim sanma sendendir Sanma sevgisizliktendir Sanma sevgisizliktendir Korku denen şeytanın Korku denen şeytanın Yaşam denen tuzağın Yaşam denen tuzağın.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
NİCE NİCE YILLARA... CANIM BABACIĞIM SENİ SEVİYORUM AYSUN ASAR
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
Dostlar, çeşitli renklerde olur
DÜNYANIN HAREKETLERİ Dünya uzayda nasıl hareket eder ?
Dün bütün gece Seni düşündüm ateşler içinde yanarak, Bir an geldi ki
CAHİT KÜLEBİ Hayatı Sanatı Eserleri Seçme Şiirleri.
Dünyadaki herkes için herhangi birisin ama her hangi biri için dünyalara degersin, yüregimde mahkumsun cezan sonsuza kadar sevilmek hem de sevildigini.
Korkmuyorum Seni Sevmekten
dünyanın “NEHİR”lerindeki her damla su...
HİKAYEMDEKİ SEN Bir hikayem var Adını hayat koyduğum sayfalar Hiç kimsenin bilmediği, duymadığı Her sayfada iki gözün ağladığı Gözyaşlarıyla sayfaların.
*Kırmızı rengi öğreniyorum
BOZKIRDA YAZ SAATLERİ Ceyhun Atıf Kansu
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
Slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
KANDIRILABİLİRİM.
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
BEŞ VAKTE BEŞ YAZI. BEŞ VAKTE BEŞ YAZI Sabah Namazı ; Vakit seher Sabah Namazı ; Vakit seher? Zamanın rahmine sabahın nutfesi düştü az önce. Gün doğuyor.
Zamansızdır hep ayrılık.... Yalnız hayat bin işkence, Kim demiş ki bahtiyarlık? Can bedenden gitmeyince, Zamansızdır hep ayrılık.
VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Sistematikteki Yeri: Latince Adı: Primula malacoides
GiTTiĞiN YeR.
ÖNCE VATAN Bu toprağa nice canlar verildi, Haindir ülkemi satan diyorum, Zalimler ordusu yere serildi, Önce vatan sonra vatan diyorum. Toprağını sürdüm.
Emeğe saygısı olmayan bir kişi tarafından çalınan
SYRİNGA VULGARİS(LEYLAK)
Gece gökyüzünü incelediniz mi? Neler gördünüz?
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
Lütfen SESLİ izleyin....
Cosmos atrosanguines Familya : Asteraceae Türkçe Adı : Çikolata Kosmoz
Kütüphane ile ilgili özlü sözler
KAVGAYI ağacın yaprağına yaz; Sonbahar gelsin yaprak KURUSUN diye.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
Renk Kavramı.
GÖKKUŞAĞINA BAKIN!.
Türk Kadınlar Birliği ülkemizde her yıl çocukları için büyük fedakarlığa katla­nan annelerden birini yılın annesi seçer. Yılın annesinin kişiliğinde tüm.
COŞKU VE HEYECANA BAĞLI(LİRİK) ANLATIM
Althea rosa ( Gül Hatmi) FAMİLYA: Malvaceae CİNS: Alcea TÜR: Althea officinalis Althea hibiscus Althea hibiscus Althea rosa Althea rosa Althea purple.
bitmeyen sevgi Genç adam ellerinde bir buket çiçek, sahile koşarak geldi... Gözleri şöyle bir sahilde gezindi, aradığını göremeyince ilk gördüğü banka.
ÇIÇEKLER Ç IÇEK ILE ILGILI AKROSTIŞ Ç İÇEK BAHARIN HABERCİSİ İ Yİ İNSANLAR KORUYUN ONU Ç EVRECİLERLE BERABER E RKEN KALK BUGUN K.
Güllerin Ağladığı Bir Zaman Vardır
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
Beklerim Seni Urla’ya Geleceksin Diye
Özel günler vardır dostluğu paylaşmak için, bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için… Bayramınızı en iyi dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılar sunarım.
Hz. Peygamber (s.a.v) şöyle buyurmuştur:
GENEL TEKRAR - 02 TAMLAMALAR TÜRKÇE. SIFAT TAMLAMALARI sarı yapraklar güler yüz masmavi deniz birkaç soru bu ev hangi kitap kaçan balık ihtiyar adam.
Sunum transkripti:

Ama bir Gül var ki onun gözlerinde her zaman gözyaşı vardır. Geceler onun gözyaşlarını kendine saklar. Ama gündüzün aydınlığında nemlenen gözleri onun hüzünlerini fısıldar. Denizler onun gözyaşları. gibi ıslak; güneşler hüzünleri kadar sıcaktır.

Ama bir gül var ki, Onun sevgi saçan kokusu her zaman vardır. Kokusu sevgiden, rengi hasretten bir güldür. O, kalbi hasretle yanmış ama sönmemiş, kül olmamış, Kor olmuştur ve Tanrı adını “Kırmızı Gül” Koymuştur...

Ama bir gül var ki; Sustuğu an bile sevgiyi yaşayan bir kalbi vardır. Onun gülerken bile yaprağında gözyaşı vardır. Ama o gözyaşlarında bile sevgiden gelen bir sıcaklık vardır. Onun gözünde vazolara girmenin bir anlamı yoktur. Ama onun hüznünü ve sevincini paylaştığı kır çiçekleriyle arkadaşlığı vardır

Ama bir gül var ki; Onun geceleri bile kapanmayan gözleri vardır. Sevgisi gece gündüz yol alır, duası, Kokusu anbean sevdiğine varır

Ama bir gül var ki; Kokusu sevgilinin yüreğine işlemiştir de bu yüzden ölümsüzlük sırrına kadem basmıştır. Ve onun mezar taşına şu yazılmıştır:

Duygusal'ın Sevgi Dünyası