Içimdeki sevda çiçeklerimi soldurdular anne soldurdular gülen yüzünü kızının ayırmazdın bir şey gelmesin kızına diye yanından dizinin şimdi küçük yüreği.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Vay aslanım!.. Vay yiğidim!.. Vay ki vay!..
Advertisements

KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ.
Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
5 EKİM Bu gün var edildim, buradayım, varım. Müthiş bir
Çokk güzelll....
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
CANIM ANNECİĞİM Müzik:Kibariye(eller kader Kıymet bilmiyor ANNE
Bir zamanlar bir ağaç varmış
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç t ı ğ ı Z a m a n 2
SAĞLAM DUR YÜREĞİM Aşağıdakilerden hangisi daha zordur? a) gitmek b) kalmak c) mızıkçıyla oyun oynamak Sus yüreğim.Feryat etme.Çığırtkanlara yaraşır bu.
Ilk göz ağrım.
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
GÖZLERİN(Nazım Hikmet)
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
SENVURDUNDABENSENVURDUNDABEN ÖLMEDiMMİÖLMEDiMMİ Rüzgarda hasretinle ne ateşi yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Mahpusta gün, çölde SU,
S E N V U R D U N D A B E N Ö L M E D i İ.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
ANıLaRıM.
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
YÜREĞİNLE ANNE..! Çıkmazlıklar içinde gidiyorum, Anne..! Çelişkiyi yaşadığım, renksiz acılarla.. Kaderi, tan yelinden gökkuşağına kadar, Perişanlığın.
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Yıktın Mavi Hayallerimi
Gelmeyişim sanma sendendir Sanma sevgisizliktendir Sanma sevgisizliktendir Korku denen şeytanın Korku denen şeytanın Yaşam denen tuzağın Yaşam denen tuzağın.
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
KaDıN.
BİR KIZIM OLSAYDI ADI ZEYNEP.
İnsan ne kadar az düşünürse o kadar çok konuşur....
EYLEM (FİİL) EYLEMDE ANLAM
Papatya.... Papatya... Tutku, aşk ve sevgi ( anonim )
Seni anarım sevdayla Seni düşünürüm ürpermeyle Çok mısra dökülür dudaklarımdan Çok şiir geçer yüreğimden.
Bir zamanlar bir ağaç varmış
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
AŞKLaRıM.
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Sen hangisini seçerdin?
GÜNEŞİ İÇENLERİN TÜRKÜSÜ
GELMEZMİYİM BEN? Seyhan Süzer. GELMEZMİYİM BEN? Seyhan Süzer.
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
İşte bu TUTKU... Bir papatya tarlası düşün... İlkbahar ayı...
SENDEN GİTTİM Slayt otomatiktir kendi haline bırakınız
Aşk: Ölüm kadar masum değil !!!
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
4/B SINIFININ SEVGİ ÇİÇEKLERİ
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
Yaşa aşkını Yaşa aşkını ondan Ne kadar kaçarsan kaç Nafile Aşk gelip Aşk gelip Yerleşir yüreğine Yerleşir yüreğine.
S E N V U R D U N D A B E N Ö L M E D i İ.
Sabahlar yarınlara yalnızlığım
Rüyamda yaratıcı ile bir konuşma geçti aramızda
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
GiTTiĞiN YeR.
Bazen yıllar öncesine ait bir şeyler takılıverir aklımıza, ya da bir şarkı dolanıverir dilimize….Öyle eskiye götürür ki bizi, bulunduğumuz yeri ve zamanı.
Minik serçe Poppi’nin en iyi arkadaşı,karşı tepedeki kardan adamdı.
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
BEN BU SEVDAYI BU YÜREĞİMDE ESKİTTİM
Bir zamanlar bir ağaç varmış
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
Gitme Hazan Altun Gitme..... A ş kımın baharında kı ş olurmu? Hayallerimiz hiç,kabus olurmu? Zaman akmadan sabit dururmu? Boynum omzuma e.
ŞAH VE PİYON sesli
Bir zamanlar bir ağaç varmış
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim,kelepçede,
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, can paramparça... Ve elerim kelepçede,
BiLMeZSiN.
Sunum transkripti:

içimdeki sevda çiçeklerimi soldurdular anne soldurdular gülen yüzünü kızının ayırmazdın bir şey gelmesin kızına diye yanından dizinin şimdi küçük yüreği en ağırını çekiyor sızının kopardılar papatyalarımı birer,birer söküp almak istediler sevdamı yüreğimden her an sevda parlarken gözlerimden sicim olmuş akıyor yaşlarım kirpiklerimden

soldurdular beni anne sevdanın yarasını yüreğime sürdüler içimde ki umutlarımı öldürdüler anne öldürdüler sevdasızlık ülkesine acımadan sürdüler bir kartalın kanatlarına takmışken sevdamı sevdam diye koymuşken onun adını yüreğimde uçururken kartalımın kanatlarını kırdılar sevdalı kanadımı kestiler ayrılığın acısıyla soluklarımı

kızını üzdüler anne,kızını sevdasızlıklarda ezdiler yüreğine acı,hasret,vefasızlık dizdiler büyüttüğüm sevdamı içime gömdüler yüreğimin ışıklarını söndürdüler anne,söndürdüler büyümüyorsun hiç dediğin kızın,büyüdü anne büyürken acıyı da büyüttü gözlerinde hiç büyümeseydi keşke yarım kalmış acı bir sevdanın izleri olmazdı yüreğinde

bir kartalın pençesi esir aldı yüreğimi ne yaptıysam silemedim pençelerinin izlerini kendisi uçup giderken taktı peşine yüreğimi akbabalar parçaladı ayrılıklarda ciğerimi çok sevdim anne onu çok sevdim onun ruhunda,ruhumu yüzdürdüm sevdasını yüreğimin derinlerine sürdüm ölen sevdayla birlikte kendimi de acılara gömdüm anne gömdüm

büyümek buysa eğer,büyümek istemiyorum acıya yüzümü sürmek istemiyorum yüreğimde büyüttüğüm sevdamı istiyorum sevdamı istiyorum anne sevdamı istiyorum... Kızını soldurdular anne gülücük çiçeklerini kopardılar yüzünden hasretleri ektiler yüreğimde ki sevda çığlıklarımı kestiler feryatları diktiler

gel anne gel,al yaralarımı sar, sar kollarında beni al ne olur anne sar şu yaralı yüreğimi çek içimden kartalın pençelerini sil içimde ki pençe izlerini ek yeniden yüzüme çiçeklerimi uçur yeniden serçe yüreğimi MıSRa