KaDıN.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
Advertisements

YOLCULUK Veda ettim gençliğimin gamsız geçen rüyasına, Çıktım aşkın nihayeti bulunmayan sahrasına. Bilmiyordum yol neresi? Varacağım yer neresi? Dayanarak.
BEBEK Bir bebek gibi şımartsam seni Ellerimle beslesem Yıkasam
AŞK YARASI SESLİDİR.
Boş ver be yaşı başı. gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver
20 Kasım 2011 Pazar Pınarbaşı-Aytepe/AYDIN
KIYAS Aşağıdaki göz kamaştırıcı kıyasa dikkatle bakın
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Orhan Veli Şiirler: Müzik: Ezginin Günlüğü
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
Müzik: Apache, Tatanka Fotoğraf ve sunum: Ö y k ü c ü Apache’lar Gelmişlerdi…
ARKADAŞIM BADEM AĞACI ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
Kar ve Hüzün Ahmet Ünal ÇAM.
ANıLaRıM.
CÜMLENİN ÖGELERİ.
Şiir, Ali YAŞAR ‘ın DELİ IRMAK isimli kitabından alınmıştır… Ali YAŞAR Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Aşkın bir adı hüzünse, öbür adı mutluluktur.
Ben bir Eylül sen bir Haziran
Kıl Beni Ey Namaz !.
KIL BENİ EY NAMAZ. ÇÖLLERDEN TOPLA HÜCRELERİMİ… RAHMETİNİN SERİNLİĞİNDE YIKA KALBİMİ…
Içimdeki sevda çiçeklerimi soldurdular anne soldurdular gülen yüzünü kızının ayırmazdın bir şey gelmesin kızına diye yanından dizinin şimdi küçük yüreği.
KAFİYE VE REDİF ÖRNEKLERİ
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
Seni anarım sevdayla Seni düşünürüm ürpermeyle Çok mısra dökülür dudaklarımdan Çok şiir geçer yüreğimden.
Arkadaşım Badem Ağacı Aziz Nesin.
Merhaba çocuklar, benim adım Minik. Bende sizler gibi daha küçüğüm. Her geçen gün büyüyeceğiz ama ben büyümekten korkuyorum. Sizinle birkaç arkadaşımı.
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
dünyanın “NEHİR”lerindeki her damla su...
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
BAŞLICA YERYÜZÜ ŞEKİLLERİ.
BOZKIRDA YAZ SAATLERİ Ceyhun Atıf Kansu
AŞKLaRıM.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Hülya Büyüköner Cansıla
Geceydi seni bana taşıyan. sen geceye yakındın, bende sana..
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
Aşk: Ölüm kadar masum değil !!!
ÇAĞRI.
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Sonbaharımsın Artık
mavi Parlak, mavi bir sabah; sakin, sessiz...
Gönlümü açmalıyım sana, kalbimi sana vermeliyim, mavi gecelerimizin beyaz sabahlarında.
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... SENİ KANDIRIR HAVALAR.
VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Karanlıklar uzaklaştı
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
SENİ SEVİYORUM.
HoŞgeldİn Hayatımın Mavİsİ
GiTTiĞiN YeR.
26 Ağustos Gecesinde Saatler 2.30’dan 5.30’a Kadar
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
Atasözleri.
Beyoğlundan Dolmabahçe'ye Taşınan Bir Aralık Akşamı,,, Sus pus olmuş puslu bir istanbulmuydu yüzün yoksa, çok bildik hüzünler mi taşınmıştı yüzüne Dolmabahçe'de,
KUM Ümit Yaşar Oğuzcan Lütfen emeğe saygı gösterelim… Teşekkürler…
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
bitmeyen sevgi Genç adam ellerinde bir buket çiçek, sahile koşarak geldi... Gözleri şöyle bir sahilde gezindi, aradığını göremeyince ilk gördüğü banka.
TÜRKİYE’DEKİ YERYÜZÜ ŞEKİLLERİ. Yeryüzü Şekilleri.
BAŞLICA YERYÜZÜ ŞEKİLLERİ.
ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI
Sunum transkripti:

KaDıN

Kadın dedi adam, kadınn Ne anlamlar yükledi buna kadın Dağlar indi birer birer aşağıya Nehirler geçti ayaklarının ucundan Denizlerde yüzdü,okyanuslara daldı Her attığı kulaç adamdaki sevdayaydı

Kadın dedi adam,kadınn Sevda yüklendi kalbine kadının Birer birer uçtu kuşlar gökyüzüne Teker teker indi yıldızlar yeryüzüne Sevda olup yerleşti hepsi kadının yüreğine Bıraktı kendisini kadın, o sevdanın dehlizlerine

Her dokunuş sevda olup değdi hücrelerine Vurdu yüreğindeki en mahremlerine Vurdu mutluluğu yüzündeki çizgilerine Aşk olup yağdı adam, kadının üzerine Soludu kadın adamı ciğerlerinde, nefes yerine Sevdanın teri karşıyordu sanki tenlerine

Adam dedi kadın adamm Bütün anlamları yükledi adama Bıraktı kendini uçsuz bucaksız duygular sarmağına Uçtu yüreği dağda,tepede,ovada mutlulukla Sevda olsun istedi adamın dokunuşlarında Olsun da her yeri çiçek açsın her dokunuşunda Kilit vurdu bütün olmazlarına,uçtu sevdalı kanatlarıyla Bıraktı kendini sevdanın kollarına...

Adam dedi kadın adamm Yüreğimde duruyor sevdam Yalnız bırakırsan ben tutunamam Dediysem sana adam,dediysem sevdam Birlikte uçuralım kuşları,yalnız uçuramam Birer birer düştü yüreğinden kuşlar yerlere Düşürdüler kadını hüzünlerin içine Kaldı kadın bir başına, kaldı incinmişliğinle.... MıSRa