1 KARABÜK İLİ İL ÖZEL İDARESİ KÖYDES ÇALIŞMALARI GENEL BİLGİ NOTU.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BİRİMİNİN YIL SONU FAALİYET RAPORU
Advertisements

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PROJELERİ
T.C. NİĞDE VALİLİĞİ STRATEJİK PLAN EĞİTİM SEMİNERİ
BİLGİSAYARLI MUHASEBE I
T.C. KİĞI KAYMAKAMLIĞI 2009 YILI KÖYDES PROJESİ KAPSAMINDA KİĞI İLÇE KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİNCE YAPILAN İŞLER.
KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2010 YILI FAALİYETLERİ.
T.C. DEREBUCAK KAYMAKAMLIĞI İlçe Özel İdare Müdürlüğü 2010 YILI FAALİYET RAPORU.
25-MADDİ DURAN VARLIKLAR Erkan Tokatlı
1 T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ NİSAN GENEL TANITIM.
AMORTİSMAN AYIRMA (HESAPLAMA) YÖNTEMLERİ :
-Demografik- Nüfus Analizi
Maliyet, Hacim, Kar Analizi
ELAZIĞ ORKÖY ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARI İL ÇEVRE VE ORMAN MÜDÜRLÜGÜ
KÜTAHYA KÖYDES 2009 YILI PROGRAM UYGULAMALARI (Haziran ayı itibariyle)
SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI
2- ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNÜN TOPRAK ve SU KAYNAKLARI POTANSİYELİ
1 T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ MART GENEL TANITIM.
1 T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ Ocak GENEL TANITIM.

KONU: DM’LERİN STOK DEPOLAMA ALANLARININ ANALİZİ 1- Depolama Stok Alanı Revizyonu 2- DM Stoklama Şekilleri 3- Depolama Alanı Analizi 4- DM Bilgileri.
3. ÜNİTE - örnek -.
DÖNEM SONU İŞLEMLERİ ÜNİTE 4 STOKLAR.
1/ Yılı Döner Sermaye Bütçesi Yeni Tesis……..Çobançeşme Satış Reyonu TL Tesis Onarım….Bahçeköy Fidanlık TL Tesis Onarım….Köyyeri Fidanlık.
Çevre ve Orman Bakanlığı
YENİŞARBADEMLİ. - - İlçenin tarihi M.Ö.4000 yıllarına kadar varmaktadır. - Tarih boyunca birçok uygarlığa sahne olmuştur yılında Bizanslılardan.
Döner Sermayeli İşletmeler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği
KIRKLARELİ.
T.C. ARABAN KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ T.C. ARABAN KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2010 YILI BRİFİNGİ 2010 YILI BRİFİNGİ.
KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2010 YILI FAALİYETLERİ.
* Bağlı ve ilgili kuruluşlar hariç. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin inşa, güçlendirme, tadil ve esaslı onarımlarına ait, proje, yaklaşık.
KİREMİTLE ÇATI MAHYASI YAPILMASI
KİLİS İL ÖZEL İDARESİ ( – ).
YÖN720 Girişimcilik Ders - VII Yrd. Doç. Dr. Gültekin ALTUNTAŞ.
KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ K.H.G.B YILI KÖYDES PROGRAMI 1.
TOPLAMLARI 10 EDEN SAYI İKİLİLERİNİ BULALIM
1/20 ÖLÇÜLER (Uzunluk) 4 metre kaç santimetredir? A B C D.
2012 KÖYDES KÖYDES ÇALIŞMALARI İLÇESİ 2012 KÖYDES ÖDENEK TABLOSU Merkez ,00 Eflani ,00 Eskipazar ,00 Ovacık ,00 Safranbolu.
İL KOORDİNASYON KURULU I.NCİ DÖNEM TOPLANTISI
PERFORMANS PROGRAMI SÜRECİ VE SGB.net SİSTEMİ UYGULAMASI
BATMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI “EKOLOJİK BELEDİYECİLİK”
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ. AÇIKLAMA BÜTÇ E ÖDENEGİ AYRILAN PAY (%) 01 Personel Gideri Sosyal Güvenlik Kurumuna Devlet Primi Gid. 4,886,500.
2007 YILI FAALİYET RAPORU KÖYDES 2007 YILI ÖDENEĞİ : ,00 YTL
MALİYET MUHASEBESİ Soru A.5-6
DÖŞEME α=18.5º . . DUVAR HATILI TUĞLA DUVAR
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ PROJELERİ YÜRÜTÜLEN VE PLANLANAN PROJELER.
2010 Yılında Saros Körfezi Özel Çevre Koruma Bölgesi İlan Edildi ve
.. AĞRI İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERLİĞİ MAYIS-2011.
HAVZA PLANLAMA VE ARAZİ ISLAHI DAİRE BAŞKANLIĞI
T.C. KIRKLARELİ VALİLİĞİ İL GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ
Devam eden proje sayısı
1 T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ Aralık GENEL TANITIM.
YILLARA GÖRE İLİMİZE TAHSİS EDİLEN ÖDENEK VE PROJE SAYISI DAĞILIMI YILI İÇMESUYU PROJESİ YOL PROJ ESİ KANALİZAS YON PROJ ESİ SULAMA PRO JESİ TOPLAMÖDENEK.
Kofçaz İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği’nce 2011 yılında;
KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2010 YILI FAALİYETLERİ.
Aksaray İl Özel İdaresi Sn Proje AdıSektörüYeriProjenin Durumu 1 I. Kat Asfalt KaplamaUlaştırmaMuhtelifBitti 2 2. Kat Asfalt KaplamaUlaştırmaMuhtelifBitti.
Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü
Aksaray Üniversitesi Sn Proje AdıSektörüYeriProjenin Durumu 1 Proje Hizmet İşiEğitimMerkezBitti 2 Merkezi Araştırma LaboratuvarıEğitimMerkezBitti 3 Kampüs.
SAĞLIK VE SOSYAL HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI ÖZÜRLÜLER MÜDÜRLÜĞÜ.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü
Orman Bölge Müdürlüğü Sn Proje AdıSektörüYeriProjenin Durumu 1 Orman KadastroTarım/OrmancılıkMuhtelifİhalesi yapılmıştır 2 Orman Koruma ve İşletmecilik.
TEİAŞ (9. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü)
MONOGRAFİ 5:Getiri Ltd. Şir.’nin Haziran 2005 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız
HARİTALARDA UZUNLUK HESAPLARI
İl Milli Eğitim Müdürlüğü
MUHASEBE UYGULAMALARI
Vakıflar Bölge Müdürlüğü Sn Proje AdıSektörüYeriProjenin Durumu 1 Alayhan Kervansarayı Onarım İşiEğitimMerkezDevam ediyor 2 Ulu Camii Onarım İşiEğitimEskil.
Devlet Su İşleri 4. Bölge Müdürlüğü
ESKİŞEHİR İL ÖZEL İDARESİNİN 2008 YILI FAALİYET RAPORU SUNUMU
HAZIRLAYAN: Emine YİĞİT
1 KÖYDES 2016 YILI KÖYDES PROGRAMI KÖYDES ÖDENEK VE PROGRAM İLÇESİ 2016 KÖYDES ÖDENEK TABLOSU Merkez ,59 Eflani ,88 Eskipazar ,18.
Sunum transkripti:

1 KARABÜK İLİ İL ÖZEL İDARESİ KÖYDES ÇALIŞMALARI GENEL BİLGİ NOTU

KÖYDES ÇALIŞMALARI İLÇESİ KÖYDES ÖDENEK TABLOSU ( ) TOPLAM Merkez Eflani Eskipazar Ovacık Safranbolu Yenice Ortak Alım Toplam Genel Top TL  KÖYDES çalışmaları için ilimize 8 yılda TL ödenek tahsis edilmiştir.

3  2012 yılı sonu itibariye yol sektöründe 478 km 1. kat asfalt ve 178 km 2. kat asfalt çalışması yapılmış olup, Bunun yanında km stabilize yolun iyileştirilmesi de gerçekleştirilmiştir yılında ağırlıklı olarak önceki yıllarda yapılan asfalt ve stabilize yolların bakım ve onarımına ilişkin işler programa alınarak mevcut asfalt korunmaya çalışılmıştır. 2- YOL SEKTÖRÜNDE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR YILLAR PROJE SAYISI K Ö YDES YOL Ç ALI Ş MALARIYOL A Ğ IMIZIN GELD İĞİ NOKTA STAB İ L İ ZE1.KAT ASFALT2.KAT ASFALTASFALTSTAB İ L İ ZE TOPLAM  Tahsis edilen ödeneklerle 8 yılda içme suyu sektöründe 433, yol sektöründe 502, kanalizasyon sektöründe 18 ve sulama sektöründe 14 olmak üzere toplam 967 proje programa alınmıştır. 1- TAHSİS EDİLEN ÖDENEK MİKTARI VE PROGRAMA ALINAN PROJE SAYISI KÖYDES ÇALIŞMALARI

4 KÖYDES İçme Suyu Çalışmaları Ve Gelinen Nokta YıllarProje Sayısı Şebekeli Sisteme Dönüştürülen Ünite Sayısı Şebekeli Ünite Sayısı Çeşmeli Ünite SayısıSusuz Ünite Sayısı Köydes Öncesi TOPLAM İÇME SUYU SEKTÖRÜNDE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR  Köydes öncesi toplam 869 ünitemizin 548’i şebekeli, 284’ü çeşmeli ve 37’si susuz durumdaydı.  2012 yılı sonu itibariyle İçme Suyu Programında yer alan projeler ile birlikte 235 yerleşim birimimiz şebekeli içme suyuna kavuşturulmuş olup, ayrıca içme suyu olmayan 31 yerleşim birimimize de içme suyu götürülmüştür. KÖYDES ÇALIŞMALARI

5  Köydes öncesinde toplam 869 yerleşim yerinin 112’sinde kanalizasyon şebekesi varken 45 yerleşim biriminde de sulama sistemi mevcuttu.  2006 yılında gerçekleştirilen 18 kanalizasyon projesi ile kanalizasyon şebekesine sahip yerleşim birimi sayısı 112 yerleşim biriminden 200 yerleşim birimine yükselmiştir. Bununla birlikte il özel idaresi tarafından malzemesi karşılanarak devlet-vatandaş iş birliği ile 27 adet kanalizasyon şebekesi daha gerçekleştirilmiştir. Böylece kanalizasyonlu yerleşim birimi sayısı 200 den 227’ye çıkmıştır.  Yine 2006 yılında tarımsal sulama sektöründe gerçekleştirilen 4 proje ile mevcut olan 2 adet sulama sisteminin bakım ve onarımı gerçekleştirilmiş ve 2 adet yeni sulama sistemi tamamlanarak faal hale getirilmiştir ve 2011 yılları programına alınan 10 projenin tamamlanması ile birlikte Köydes öncesi 45 olan tarımsal sulama sistemi sayısı 57’ye yükselmiştir. 4- KANALİZASYON VE SULAMA SUYU SEKTÖRÜNDE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR YıllarYerleşim BirimSulamaKanalizasyon Köydes Öncesi KÖYDES ÇALIŞMALARI