Yıktın Mavi Hayallerimi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Şiirlerde yolculuk Hazırlayan: NÜZHET AKGİRAY.
Advertisements

Vay aslanım!.. Vay yiğidim!.. Vay ki vay!..
Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
Mustafa’dan Can’a… Taner YENİDOĞAN 06 Kasım 2008.
Türkçe Performans Ödevi
İzci Şarkıları 1.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
GÖZLERİN(Nazım Hikmet)
ADIN VE HAYALİN Bir adın bir de hayalin kalmış meğer aklımda Sen gideli hep ağlar oldum pencerenin başında, Hani seninle bu pencereden kar yağışını seyretmiştik,
Gözlerini severim en çok, Gökteki yıldızlardan parlak; Bir parça da ba ş tan çıkarak. Dans edelim gel! Ne halleri vardı, sahiden, Bedbaht a ş ı ğ ı berbat.
...Son bir gece ver bana Son bir gece ver bana...
Yalnız Olanlara; Müşfik KENTER‘ den...
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
ANıLaRıM.
Anneme Mektup Ben bu gurbete ile düştüm düşeli, Her gün biraz daha süzülmekteyim. Her gece, içinde mermer döşeli, Bir soğuk yatakta büzülmekteyim. Böylece.
Cömertlikte ve yardım etmede akarsu gibi ol.
Bahar, yalvarırım çek git isine!..
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Kıl Beni Ey Namaz !.
Gelmeyişim sanma sendendir Sanma sevgisizliktendir Sanma sevgisizliktendir Korku denen şeytanın Korku denen şeytanın Yaşam denen tuzağın Yaşam denen tuzağın.
Içimdeki sevda çiçeklerimi soldurdular anne soldurdular gülen yüzünü kızının ayırmazdın bir şey gelmesin kızına diye yanından dizinin şimdi küçük yüreği.
MUMLARIN ÖYKÜSÜ.
0-6 Yaş Arası Çocukların Temel Gelişimsel Özellikleri
En çok neyi yakıştıramadım ki kendime? Aşk acısı çekmeyi mi, yaralanmayı mı, gülüp geçmeyi, Beceremediğime öfkelenmeyi mi, kendimi sorgulamayı mı? Belki.
Tlg
SES İ M REH İ N denizin durgunlu ğ u öyle bir vuruyordu ki. suskunlu ğ umu yüzüme.
HİKAYEMDEKİ SEN Bir hikayem var Adını hayat koyduğum sayfalar Hiç kimsenin bilmediği, duymadığı Her sayfada iki gözün ağladığı Gözyaşlarıyla sayfaların.
GİTME VAKTİ Şiir: Emine TOKGÖZ.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
MUMLARIN ÖYKÜSÜ.
Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım,
K İ M L İ K. “Cem, 16 Eylül 2009 seninle kar ş ıla ş mamızın 10. yılına giriyoruz. Kalbi(m/n) 33 ya ş ında, tenim 64 … Doktorlar, kalp naklinden sonra.
Geceydi seni bana taşıyan. sen geceye yakındın, bende sana..
NERDESİN İSHAK SAKA.
SENDEN GİTTİM Slayt otomatiktir kendi haline bırakınız
Gidiyorum ben... Bugüne kadar yaşanılanlardan ne artmışsa Alarak sessizce içime... Aramayın, ve istemeyin beni Hiç öpmeyin artık Işığa pusu kurmuş alnımdan!
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Günü Sevgiyle Başlat.
&&&& Eyy Gönül &&&&.
Unutma Senden bir tane daha yok bu dünyada. Gülümsemeyi asla unutma.
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
Sesli izleyin Geçişler için tıklayın Olmasa da olur dedi ğ imiz insanlarla doludur hayatımız; tanı ş tı ğ ımız, selamla ş tı ğ ımız; klasik cümlelerle.
Sabahlar yarınlara yalnızlığım
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
BEN YOKUM Sesli dinleyiniz.
HASRETİM SANA ....
Umudun mahzenindeyim SESİ AÇIN.. ...
ses düğmesini açabilirsiniz ilerlemek için sadece “mouse”u tıklayınız Leyla ve Gece.
VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Karanlıklar uzaklaştı
23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlu Olsun 
SENİ SEVİYORUM.
HoŞgeldİn Hayatımın Mavİsİ
bende o damlaları avuçlarıma alıp,
GiTTiĞiN YeR.
BEN BU SEVDAYI BU YÜREĞİMDE ESKİTTİM
TÜM SANATÇILARA SEVGİ VE SAYGIYLA…
SeNDeN SoNRa.
Gitme Hazan Altun Gitme..... A ş kımın baharında kı ş olurmu? Hayallerimiz hiç,kabus olurmu? Zaman akmadan sabit dururmu? Boynum omzuma e.
Karanlık bir geceye doğan aydınlıktın sen,
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
IŞIĞI BEYİNLERİNDE TAŞIYANLARIN
Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
A n l a t t ı k ç a k ı ş v u r u y o r s a t ı r l a r ı m a A n l a t t ı k ç a ü ş ü y o r, a n l a t t ı k ç a ı s ı n ı y o r y ü r e ğ i m. B.
ÇARŞAMBAYI SEL ALDI. HİKAYE Çar ş amba Ovasında, Ye ş il Irma ğ a kadar uzanan Abdal deresinin kıyısındaki köylerden birinde, yoksul bir ailenin o ğ.
Sunum transkripti:

Yıktın Mavi Hayallerimi şiir : zeynep eroğlu

Ben senin aşkın divanesi olmuşken Nasılda anlayamadım sahte sevgini Bir kum taneciği kadarda olsa Sende sevseydin ya beni Isıtsaydın ne olurdu, şu donan yüreğimi Oysa oldun hep gözlerimde yağmur misali Aşkın hasretlerini yağdırdın dünyama, Kurşunlar gibi

Sevgi penceremi de kapattın sen, Açık bıraksaydın keşke bir köşesini Dünyamı da karartın, söndürdün güneşimi, Ekledikçe ekledin yüreğime ayaz gecelerini Söyle hadi söyle nereye aksın,

Sana olan bu büyük sevdamın seli Ne gözümün nuru kaldı, ne de aşkımın dili! Kuruttun işte kuruttun, Senin için yeşeren sevda bahçemi Niye esirgedin niye, bir yudum gerçek sevgini?

Ey vicdansız hiç mi acımadın, Bana haykırırken sahte sevgini Artık koparıyorum ben de Damarlarımda dolaşan aşkın zincirlerini Ne yazık ki! Şu yüreğim deki gülleri söküp de, Yerine ektin dikenleri Git artık git! gez diyar, diyar Hiç bulamazsın inan,

Bende ki sana olan derin sevgiyi Hani aşkımız sevdamız ömürlüktü yalancı seni Yıktın artık yıktın sen ah beni Umutla beslediğim mavi hayallerimi Bak işte topluyorum, demet, demet sahte sevgilerini Al avuçlarına al durma! Al git artık hepsini

Kilit vurulmuş dilime,

Zeynep Eroğlu 12 03 2010

Şair : Zeynep Eroğlu 12 03 2010

levent karakaş karakasl@mynet.com