Buğu bebeğim bugün bana Buğu bebeğim bugün bana diye seslendi diye seslendi Kanatlanıverdi yüreğim Kanatlanıverdi yüreğim bulutlara bulutlara.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DOMUZ GRİBİ KONUSUNDA ÇEVREYİ BİLİNÇLENDİRME
Advertisements

Bu gece en hüzünlü dizeleri yazabilirim
Lütfen SESLİ izleyiniz...
HAYAL BU YA... Bazen sensizliği düşünüyorum gecenin ıssız o iç ürperten zifiri karanlık sessizliğinde Aniden irkiliyor tüm vücudum . Birden yaşlanıyor.
Voli ve Loli bugün çok önemli bir konuyu öğrenecek
Bir Kelebegin Dersi “Bir gun, kozada kucuk bir delik belirdi; bir adam oturup kelebegin saatler boyunca bedenini bu kucuk delikten cikarmak icin harcadigi.
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer... Dayanılması o kadar da zor.
AŞK YARASI SESLİDİR.
ÜŞÜYORDU!.. Lütfen kendi akışında ve sesli olarak sonuna kadar izleyiniz…
“ANNELER GÜNÜ” İÇİN DERS SUNUMU
KUMDA AYAK İZLERİ
Tanrı, melek ve bebek:.
CAN YÜCEL’den..... ( Ağustos 1999).
ÜNİTE DEĞERLENDİRMESİ 1.Sınıf Türkçe
İSTANBUL 'da Gün Doğumu Tayfun AVINCA.
SESLİ İZLEYİNİZ. KÜÇÜK İTFAYECİ ANNE 6 YAŞINDA LÖSEMİ İLE SAVAŞAN OĞLUNA BAKARKEN DALIP GİTMİŞTİ. GÖZLERİ YAŞLAR VE KALBİ ACILAR İÇİNDEYDİ.
Bahar, yalvarırım çek git isine!..
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Ben bir Eylül sen bir Haziran
HAZIRLAYAN :Arda UZUNOĞLU
NORMAL GEBELİK O BİR İNSAN,YAŞAMAK ONUN DA HAKKI.
Içimdeki sevda çiçeklerimi soldurdular anne soldurdular gülen yüzünü kızının ayırmazdın bir şey gelmesin kızına diye yanından dizinin şimdi küçük yüreği.
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
İnsan ne kadar az düşünürse o kadar çok konuşur....
Emin misin? Yağmurun bir gün kesilmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyârdan diyâra gezdiren rüzgârın.
KESİRLER. Pastayı eşit paylaşalım.(Eşit paylaşmak ne güzel.)
GAYRET EDEN BAŞARIR ,BAŞARAN KAZANIR
İSTANBUL ŞİİRLERİ.
BİR KORUYUCU MELEĞİ VARDIR
İstiklal Marşımızın Yazarı
NE SBS’DİR NE YGS’DİR GAYEMİZ İLK HEDEFİMİZ;KABEMİZ… 2012 ÇOCUK HACILARI.
GERÇEK VE HAYAL ÜRÜNÜ İFADELER
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
BENİM EŞSİZ YUVAM ENTEL İNTEL.
ANNELER GÜNÜ... Anneler günü Mayısın 2.Haftası
1 MAKBULE GÖKTEPE 2 KRAL İSTEYEN KURBAĞALAR 3 MAKBULE 3 Çok eski zamanlardan birinde Olympos dağının doruklarında Tanrı Jüpiter yaşarmış. Dağların,
İki kardeş vardı Bu iki kardeşin Hizmete muhtaç Bir anneleri vardı
İSKELET SİSTEMİ İnsanların ve hayvanların çatısını, duruşunu, destek yapısını meydana getiren temel sistem. Kasların tutunduğu, iç organların muhâfaza.
Hülya Büyüköner Cansıla
GELMEZMİYİM BEN? Seyhan Süzer. GELMEZMİYİM BEN? Seyhan Süzer.
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
ANNECİĞİM.
=>SES BİLGİSİ
DİLLERİN SINIFLANDIRILMASI Hazırlık Çalışmaları
Hazırlayan
Kuşumu Kim Kışkışladı? egitim bizim işimiz
GRUBUMUZUN WEB SAYFASI YAYINA GİRMİŞTİR: Bu sunuşu Çözüm Paylaşım Grubuna Üye olduğunuz için aldınız. Benzer sunuşları düzenli.
Ay Dostlar Ben giderim adım kalır Dostlar beni hatırlasın Dügün olur
Uzaklara Apansız Bil ki sesleniyorum
Karanlıklar uzaklaştı
NASIL KONUŞURUM E T K İ N ? Murat Can CANBAY.
Yıldızlar uzakta, sabahlar uzakta, uzakta memleket Sen uzaktasın
Kendini tanıyınca; ağaçları, kuşları tanırsın, sonbaharları, altın sarısı yaprakları, uzaktan gelinliği giymiş kızlara benzeyen, karlar düşmüş dağları,
Dön Dön Sen Dön Dön Sen gittin gideli yüreğim kan ağlıyor
Boynumda tütün esen nefesin Boynumda tütün esen nefesin ürperiyor. Mevsimin sert soğuğunda Mevsimin sert soğuğunda karışıyor Saç tellerime sarılan sıcaklığı.
Bazen yıllar öncesine ait bir şeyler takılıverir aklımıza, ya da bir şarkı dolanıverir dilimize….Öyle eskiye götürür ki bizi, bulunduğumuz yeri ve zamanı.
Emeğe saygısı olmayan bir kişi tarafından çalınan
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
Göldeki balıkçıllara, flamingolara sevinçle seslenmiş: "Baba oldum
Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi, tarif et desen bana herhalde sadece ′anne′ derdim. dersimiz.com.
SAVAŞ ÖLÜM YANGIN ŞİDDET DEPREM.
EŞ SESLİ KELİMELER.
CANIN KUŞLARI Can, o gün annesine ne kadar çok sıkıldığını anlatıyordu: — Neden oyuncaklarınla oynamıyorsun? diye sordu annesi. — Ama onlar benimle oynamıyorlar.
FOTOĞRAF: MR.CAN AKIN Bugün İstanbul’da hayat bir başka Sevgililer, aşıklar kıskandıramıyor beni! Sevmiyor deniz, görmüyor gökyüzü, Beni ve sevdiğimi.
T.C. ORMAN ve SU İŞLERİ BAKANLIĞI Sunu Bakanlığımızca yapılan fotoğraf yarışmasında derece giren 50 tane resimden oluşmaktadır. Resim üzerindeki yazılar.
CANIM ANNEM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SENİ ÇOK SEVİYORUM
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
BEYAZ BULUT YAĞMUR OLMAK İSTEDİ
Sunum transkripti:

Buğu bebeğim bugün bana Buğu bebeğim bugün bana diye seslendi diye seslendi Kanatlanıverdi yüreğim Kanatlanıverdi yüreğim bulutlara bulutlara

Öyle bir Öyle bir öylesine bir öylesine bir Kelimelere sığmayan bir coşku Kelimelere sığmayan bir coşku Eriştiğimi duyumsadım doruklara Eriştiğimi duyumsadım doruklara Öyle büyüdü yüreğim Öyle büyüdü yüreğim öyle büyüdü ki öyle büyüdü ki Sığmadı bir türlü göğüs kafesime Sığmadı bir türlü göğüs kafesime Sonunda böldüm onu ikiye Sonunda böldüm onu ikiye Ve yolladım sana paylaşalım diye Ve yolladım sana paylaşalım diye

bebeğini kucağına bebeğini kucağına minicik gözlerinin içine minicik gözlerinin içine Alıp da ciğerinin en derinine Alıp da ciğerinin en derinine Koyuvermek istemez misin Koyuvermek istemez misin Tanrı’nın da isteğiyle Tanrı’nın da isteğiyle El kadar bir tene can verdin El kadar bir tene can verdin Bu nedenle de kutsanmış bir varlıksın Bu nedenle de kutsanmış bir varlıksın Şu kısacık yaşamdaki Şu kısacık yaşamdaki En görkemli eserin o senin En görkemli eserin o senin

Kısa bir süre sonra sana Kısa bir süre sonra sana diye seslenecek diye seslenecek

Seni en çok üzdüğü zamanlarda Seni en çok üzdüğü zamanlarda Bir an için durup Bir an için durup Yüreğinin derinlerinden gelen sesi dinle Yüreğinin derinlerinden gelen sesi dinle Cem Özbek Cem Özbek

BÜYÜK HAZİNEM... Buğu bebeğim bugün bana "Büyük Hazinem " diye seslendi Kanatlanıverdi yüreğim, Uçtu gitti bulutlara Öyle bir hazdı, öylesine bir gurur.. Kelimelere sığmayan bir coşku Eriştiğimi duyumsadım doruklara Öyle büyüdü yüreğim, öyle büyüdü ki Sığmadı bir türlü göğüs kafesime Sonunda böldüm onu ikiye Ve yolladım sana paylaşalım diye Alır mısın bebeğini kucağına Bakar mısın minicik gözlerinin içine Alıp da ciğerinin en derinine Koyuvermek istemez misin Sen ki, Tanrı’nın da isteğiyle El kadar bir tene can verdin Bu nedenle de kutsanmış bir varlıksın Şu kısacık yaşamdaki En görkemli eserin o senin Kısa bir süre sonra sana Annem Büyük Hazinem diye seslenecek..... Seni en çok üzdüğü zamanlarda bir an için durup yüreğinin derinlerinden gelen sesi dinle duyacaksın, annem büyük hazinem.. Cem Özbek