Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Advertisements

Teknoloji İş Yapma Şeklimizi Değiştiriyor Yeni Nesil Medya Takip Teknolojileri ile iş süreçlerindeki dönüşüm…
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
İNTERNET = HASTALARA ULAŞMANIN EN HIZLI YOLU Talip Taştemel – Genel Müdür
Pazarlama ve İletişim Dünyasında Sosyal Medya Trendleri Araştırması
İçindekiler KabloTV nedir? Niçin KabloTV?

Crexist Tanıtım.
WinDesk Çözümü.
Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı
KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI
Yeni Medya’nın özellikleri
DERSİN AMACI: - Çeşitli öğretim teknolojilerinin özellikleri, öğretim süreçlerindeki yeri ve kullanımı, öğretim teknolojileri yoluyla kendi branşınızla.
MEDYA Medyayı Tanımak - Medya Çalışanları -.
Hayatımızda ve Derslerde Teknoloji
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
MEDYA Medyayı Tanımak - Medyaya Dair Temel Bilgiler -
Dumansız Hava Sahası uygulaması ile basında olumlu ve olumsuz haber akış ilişkisinin değerlendirilmesi Elif Dağlı, Murat Güner, Efza Evrengil, SSUK.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
Kocaeli Afet Sonrası Coğrafi Bilgi Paylaşım Sistemi TED-IMAGINS SAYISAL GRAFİK İzmit Kent Kurultayı 24 Ağustos 2000 Kocaeli Sanayi Odası.
Türk Oda ve Borsaları Akreditasyon Projesi 2009 John Lockett.
 BİLFORCE; hızla dönen ve gelişen dünyada, baş döndüren teknolojik gelişimlerin en temel dinamiği olan Bilişim ve Yazılım sektöründeki.
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
İHTİYAÇ AKADEMİ’nin alt yapısı;
Dijital Pazarlama İletişimi Semineri 15 Haziran 2013.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
MEDYANET DISPLAY REKLAM ÜRÜNLERİ
Muhammed ALTINTAŞ Bilişim Teknolojileri Öğretmeni 2012
Bilgi? Öğrenme, araştırma veya gözlem yolu ile elde edilen gerçek,
Bilişim Sistemleri Mühendisliği nedir? Neden ihtiyaç vardır?
OSMAN KÖROĞLU Bilişim Editörü Technology Channel :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ
BLM619 Bilgisayar Ağları ve Uygulamaları
R. ŞİRKETİN TARİHÇESİ 1948 ‘de Sedat SİMAVİ tarafından kurulmuştur. 1 Mayıs 1948’de yayınlanmaya başlamıştır. 1953’de Sedat SİMAVİ’nin vefatı üzerine.
Sunum Akışı EBA Tanıtımı Modüller ve Yenilikler Mobil Uygulamalar
MEDYA Medyayı Tanımak Medyanın Türleri Medya ve İletişim.
Televizyon Program Türleri
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Dokuz Eylül Üniversitesi Web Sitesi Projesi 2009.
1/22 TÜRKSATBilişim “iletişim herşeydir”. 2/22 KURULUŞ 5189 sayılı Kanun ile 22 Temmuz 2004 tarihinde özel hukuk hükümlerine tabi ve ticaret kanunu hükümleri.
Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız.
BELEDİYELER İÇİN IPTV NE DEMEK
ESKİPAZAR ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ
DIGITAL SIGNAGE / DİJİTAL İNTERAKTİF UYGULAMALAR
Eğitimde FATİH Projesi,
Malzeme Bilimi & Mühendisliği online veritabanı © Trans Tech Publications Inc.
Bilgi? Öğrenme, araştırma veya gözlem yolu ile elde edilen gerçek, İnsan zekâsının çalışması sonucu ortaya çıkan düşünce ürünü,
EMRE AYDIN.
Hazırlayan: EMRAH HAS. Eşzamanlı ya da eş zamansız, metin, grafik, animasyon, ses, video gibi içeriğin tamamen işlenmiş, yarı işlenmiş ya da ham veri.
Connecting People Through News. © PressReader. All rights reserved. 2 Connecting People Through News 2011, 2012 & 2013 Yıllarının En İyi Aplikasyon Ödülü.
Mobil İletişimin Gelişimi
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA)
Bekir Sami NALBANTOĞLU
Suat Baysan Acmena Technology Management & Investment Corparation Creating a New 4.5 & 5G Ecosytem in Turkey.
Çözümlerimiz Algı Yönetimi Sosyal Medya İçerik Yönetimi Dijital Pazarlama Mobil Reklam Web Tasarım Marka / Kurumsal Kimlik SEO (Search Engine Optimization)
Merkezi Uydu Sistemleri
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA)
Bilgi? Öğrenme, araştırma veya gözlem yolu ile elde edilen gerçek,
Bilgi? Öğrenme, araştırma veya gözlem yolu ile elde edilen gerçek,
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI. Sosyal Medya Danışmanlığı; Markanızın Sosyal medya ortamındaki hedef kitlelerini analiz edip hazırlayan, Hedef kitlelerinizin.
I Ğ DIR ÜN İ VERS İ TES İ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DA İ RE BA Ş KANLI Ğ I Kütüphane kullan ı m ı ve elektron İ k kaynaklara er İŞİ m Kütüphanec İ : Ercan.
Üniversite Yönetim Kurulu Rektörlüğe Bağlı Bölümler
KURUMSAL TANITIM GENEL TANITIM FAALİYET ALANLARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
Sunum transkripti:

Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital Signage ağına sahiptir. Sistem 9 Medya, kurumlara özel TV projeleri kurmak ve ilerletmek üzere C-NET® yazılımını kendisi geliştirmiştir. %100 Sistem 9 Medya’ya ait yazılım ile Türkiye’nin 81 ilinde ve 8 farklı ülkede 14.000’in üstünde ekranda yayınlarını sürdürmektedir.

Faaliyet Alanları Sistem 9 Medya; dijital ortamda özel projeler geliştirme konusunda uzman bir firma olup, bunun yanısıra 6 ayrı ana başlıkta hizmet vermektedir. Kurumsal TV Sistemleri Dijital Menuboard Sistemleri Videowall Sistemleri İnteraktif Uygulamalar Toplantı Odası ve Otomasyon Sistemleri Led Ekran Sistemleri

Farkımız

Farkımız Digital Signage’ın ana kalemlerini oluşturan sistem kurulumunun yanısıra, kurulum sonrasında teknik servis, uzaktan erişim ekran kontrolü, içeriklerin yönetimi ve sistemin canlı tutulması büyük önem taşır.

Grafik Tasarım Hizmeti Sistem 9 Medya; konusunda uzman kişilerden oluşan editör kadrosu, grafik tasarım ekibi ile yayın hazırlığı, içerik girişi ve içerik yönetimi hizmetleri de sunmaktadır. Bu şekilde ajans maliyetlerinizde azalacaktır.

Kurgu Hizmeti Kurumunuza özel tanıtım filmleriniz, spotlarınız, profesyonel montaj ekibimiz tarafından yayına uygun hale getirilmektedir. Aynı zamanda istendiği taktirde altyazı desteği verilebilmektedir.

İçerik Yönetimi Aşağıda sunulan başlıklara uygun olarak kurumlara özel yayınlar hazırlanır. Kesintisiz ve daima güncel yayın sağlamak adına, yayın ekibi gün boyunca haber içeriklerini yenilemektedir. İçerik başlıklarımızdan bazıları; HABER EKONOMİ SPOR BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR–SANAT SAĞLIK YAŞAM TARİHTE BUGÜN GUINNESS REKORLARI 3 GÜNLÜK HAVA DURUMU TRAFİK ve YOL DURUMU ASTROLOJİ PÜF NOKTASI BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ? ANNE ve ÇOCUK FİNANS VERİLERİ GÜNÜN SÖZÜ MAGAZİN EXTREME (Video) BELGESEL (Video) FUN BOX (Video) GEZGİN (Video) MODA (Video) TOP 5 (Video) SİNEMA (Video)

Referanslar

Referanslar

Referanslar

Arayüz Örnekleri

Kurumsal TV Örnekleri

Dijital Menuboard Örnekleri

Videowall Örnekleri

Videowall Örnekleri

İnteraktif Uygulama Örnekleri

İnteraktif Uygulama Örnekleri

Otomasyon Sistemi Örnekleri

Led Ekran Örnekleri