10 HAZİRAN 2012 - PAZAR Saat :18.30 KOKTEYL Saat: 19.00 KONSER İŞ SANAT KÜLTÜR MERKEZİ KONSER SALONU LEVENT – İSTANBUL GENÇ PİYANİSTLERDEN PİYANO RESİTALİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
8. SINIF 3. ÜNİTE BİLGİ YARIŞMASI
Advertisements

Özürlüler Destek Programı Hibe Programının Konusu:
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklamları
Prof.Dr.Şükrü Hatun Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi
Online İletişim Eğitimi
ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ
NOKTA, DOĞRU, DOĞRU PARÇASI, IŞIN, DÜZLEMDEKİ DOĞRULAR
KÜTÜPHANE HAFTASINA HOŞGELDİNİZ
E Y L E M 1. 2 G e n ç l i k G i r i ş i m l e r i PROGRAMI.
VAK İ T GELD İ G İ D İ YORUZ BU SENE KASTAMONU ILGAZ’DAYIZ.
Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONFERANS VE SERGİ SALONU
İNŞAAT SEKTÖRÜ: MAKRO BAKIŞ
DOĞU KARADENiZ TURU HAZİRAN 2 GECE 3 GÜN
14 Mayıs 2013 Swissotel The Bosphorus. Women to Watch 1997 yılından beri dünyanın en büyük pazarlama iletişimi dergisi Advertising Age tarafından pazarlama,
DIGITAL PROJELER. C-Elysée Lansmanı ve AUTOSHOW ISTANBUL Citroën Fuarda! Citroën, yeni modeli C-Elysée’yi dünya sahnesine ilk defa İstanbul Auto Show’da.
ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ BURS VE YARDIMLAR KOMİTESİ FAALİYETLERİ.
KONGRE VE FUAR ORGANİZASYONU
Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.
SAĞLIKTA DEĞİŞİM: DEĞİŞİMİN YÖNETİMİ SEMPOZYUMU
Süleyman Demirel Üniversitesi 2010/2011 SANAL MEZUNİYET ORGANİZASYON PROVASI.
SINO 314 Topluma Hizmet Uygulamaları
Bilim Teknoloji Toplum ve Sosyal Değişim
Erasmus+ Programı ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
Teşekkürler b-fit.
Sosyal Medya Pazarlaması Sihirbuzz
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
HAB İ TAT KALKINMA VE YÖNET İŞİ M DERNE Ğİ Öztopuz Cad. Okul Yolu Sok. No:13 Ulus Mah. Ortaköy Be ş ikta ş İ stanbul Tel: / 15
TBB Eğitim Merkezi Seminerleri Ekim Haziran 2006 Dönemi Değerlendirmesi Eğitim ve Tanıtım Grubu Temmuz, 2006.
Bir sandıkla başladı herşey ve bir bankadan daha fazlasına dönüştü. Sadece Türkiye’de değil, dünyada bile az sayıda kurumun yaşadığı bir gururdur 150.
1. PROJEMİZİN SOSYAL YARARI: Antalya Manavgat İlçesi Uzunlar Köylü halkıyla bir araya gelmek. Köylü halkı tarımla ilgilendiği için onlarında ilgisini yaptığımız.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ DERS SEÇİMİ HAKKINDA AÇIKLAYICI BİLGİLER.
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı…
1 AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tr Eylem 1.2- Gençlik Girişimleri 5 EYLEM 1- AVRUPA İÇİN GENÇLİK (Eylem.
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Stratejik Yönetim ve İstatistik Sistemi (ESİS) Daire Başkanı LEVENT ÖZCAN CANER.
Yandex Reklamları.
“ Genç Düşün, Değişimi Yarat”. Biz Kimiz? e-gençlik Derneği, internet sayfası ve bölge temsilcilikleri yoluyla farklı yerlerdeki.
BU TOPRAĞIN DEĞERİ PROJESİ PROJE SONUÇ RAPORU 1. PROJEMİZİN SOSYAL YARARI: Projemiz hem partimize hem de emek grubuna sağlayacağı yarar bu projeyi seçmemizde.
2005 VAN – 4000 çocuğa 400 ayakkabı Kampanyası Kerim Tuncer İlköğretim Okulu.
TEFBİSTE KARŞILAŞILAN SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER
KISMİ İSTİSNALAR Kültür ve eğitim amaçlı istisnalar (17/1) - İlim, fen, güzel sanatlar, tarımsal amaçlı teslimler (a) - Tiyatro, konser salonu, kütüphane.
İSKENDERUN AK PARTİ KADIN KOLLARI FALİYETLERİ
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
ULUDAĞ GEZİSİ KIŞIN KEYFİNİ ULUDAĞ’DA ÇIKARALIM. 24 ŞUBAT 2013 PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN ULUDAĞ GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ ÇARŞAMBA.
ORGANİZASYON KURULU.  8 Şubat: Süper Lig 5.etap karşılaşmaları İzmir Halkapınar Spor Salonunda yapıldı.  Şubat: Çek Cumhuriyeti’nin Hodonin kentinde.
İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı
ÖZELL İ KLER İ ÖZELL İ KLER İ Faaliyet yılı : m2 Satış Alanı 60m2 Mutfak + Depo 50m2 Açık Depolama Alanı 20m2 Ofis 100m2 Açık Otopark.
Geçmişi & Geleceği Birleştirmek Konferans ve Workshoplar 26 Eylül 2012 tarihinde Olympos‘da.
HERKES İÇİN FUTBOL-GRASSROOTS
12 Yaş üzeri: 2010’da 23.8 milyon 2011’de 24.8 milyon.
TRAKYA, TOPRAĞINA VE GELECEĞİNE SAHİP ÇIKIYOR! MARÇEP 38. BÖLGE TOPLANTISI ÇORLU 1.
İntihal Nedir? Bir kişinin eserinde başka kişilerin ifade, buluş veya düşüncelerini kaynak göstermeksizin kendisine aitmiş gibi kullanması. (
Web 3.0 Konferansı, İstanbul 16 Nisan 2013 ‘‘KİMİN NAKİTE İHTİYACI VAR?’’ twitter.com/SonerCanko.
15 MAYIS 2013 ÇARŞAMBA YER: BELEDİYE ÖNÜ (TRAFİĞE KAPALI ALAN) SAAT: 16:00-20:00 SPORTİF ETKİNLİKLER ANA MEHTERAN EKİBİ GÖSTERİSİ HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİ.
COPYRIGHT © ALL RIGHTS PROTECTED AND RESERVED. 1 make an impact! Strategy. Execution. Results. BEDD’e Kurumsal Kaynak Yaratma Istanbul 27 Şubat 2010.
BİLİM Sanat Merkezine Öğrenci Seçimi
1.  Banka Adı : Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.  Faaliyete Başlama: 1985  Sermaye: 900 Milyon TL  Şube Sayısı: 148 / Yıl Sonu 165 Şube  Personel.
Hacettepe Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Sorunlarını Araştırma Topluluğu Merve SOYSAL HÜTF D5 Öğrencisi.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
BEŞİKTAŞ HALK EĞİTİM MERKEZİ
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
Proje Hakkında “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” kampanyası çocuklarımızı küçük yaşlardan itibaren bilinçli, yardımsever başkalarının dertleriyle dertlenen.
Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü
YURTDIŞI ÜNİVERSİTE DANIŞMANLIK OFİSİ’NİN YAZ OKULLARI SUNUMUNA HOŞGELDİNİZ.
Kadın Sağlığı Hemşireliği Derneği Üyelerinin Profili 2011.
Tarihçesi; 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin.
ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ
ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ
Sunum transkripti:

10 HAZİRAN PAZAR Saat :18.30 KOKTEYL Saat: KONSER İŞ SANAT KÜLTÜR MERKEZİ KONSER SALONU LEVENT – İSTANBUL GENÇ PİYANİSTLERDEN PİYANO RESİTALİ

10 Haziran Pazar akşamı saatleri arasında İş - Sanat Kültür Merkezi’nin tahsis ettiği Oditoryum salonunda, Rozi Anjel’in öğrencileri Ferhat Livaneli Orkestrası eşliğinde BEDD yararına konser verecek. Sponsorların desteği ile organize edilecek konserde; öğrencilerin seslendirecekleri eserlerin yanı sıra, işitme engelli başarılı piyano öğrencisi Ceren Karakaya da solo performans sergileyecek. Rozi Anjel ve Ferda Ulusoy’un katkılarıyla gerçekleşecek olan konserden elde edilecek tüm gelir, dernek üyelerinin tekerlekli sandalye, ameliyat ve eğitim bursu gibi ihtiyaçlar için aktarılacak. Bedensel engellilerin sağlık, eğitim ve yaşam kalitesinin sürekli gelişimini sağlamak için gerçekleştirdiği çalışmalarla dikkat çeken BEDD, Türkiye’de “engellerin yıkılmasında” öncü bir dernek haline geldi. Kemal Demirel’in liderliğinde kurulan, Ediz Hun’un Danışmanlar Kurulu Başkanlığını yürüttüğü BEDD’in, bilinçli ve engelliyi kucaklayan bir toplum yaratma amacı ile gerçekleştirdiği çalışmalardan biri de Piyano Öğretmeni Rozi Anjel’in yetiştirdiği genç piyanistlerin Ferhat Livaneli Orkestrası eşliğinde BEDD yararına vereceği konser olacak. İş kadını Ferda Ulusoy ve piyano öğretmeni Rozi Anjel’in, daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da duyarlı bir davranış göstererek, sayıları 9 milyon civarında olan engellilere ve onların sorunlarına dikkat çekmek için organize ettikleri konsere katılım ve desteğinizi bekliyoruz. Müzik sadece ruhun değil, bedenin de gıdası... ROZİ ANJEL’İN ÖĞRENCİLERİ FERHAT LİVANELİ ORKESTRASI EŞLİĞİNDE BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ (BEDD) YARARINA KONSER VERİYOR

BEDD - DENİ iktisadi İşletmesi işbirliği ile düzenlenen Piyano Resitali; Davetiye/Bilet : (1 kişi) – 50 TL (askıda davetiye uygulamamız da mevcuttur, katılamayan davetliler yerine engelli üyelerimizi de konsere davet edeceğiz) Hesap İsmi :Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Deni İktisadi İşletmesi Banka Adı : Garanti Bankası Şube : Süreyyapaşa Hesap No : (742) Havale-eft lerinizde davetiye bedeli olarak açıklama yazmanızı rica ederiz Detaylı bilgi için: (pbx) Davetiyeleri size konser öncesi ulaştırmamız için lütfen bize ulaşınız.

6 – 25 yaş arası 23 Genç Piyanist Bedensel Engelliler yararına piyano da harikalar yaratıyor.

İlginize teşekkürler… Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Yalı Mah. Menekşe Sok. No:6 Cevizli – Maltepe / İstanbul