...Son bir gece ver bana Son bir gece ver bana...

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Vay aslanım!.. Vay yiğidim!.. Vay ki vay!..
Advertisements

Merhametsiz karanlıklar içindeyim, Ne zaman güneş doğacak bilmiyorum
AŞK YARASI SESLİDİR.
Oyhan Hasan Bıldırki İyi günler diler.
23 NİSAN BİZİM BAYRAMIMIZ
Benim biricik Canım Babacığım
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
Ben Seni Sevdim Mi. Ben seni sevdim mi
HAZIRLAYAN NAZMİYE TAŞER
Bu Pazar Orhan Veli yok Sen onun yerine Gökyüzünü maviye boyamalısın.. Halikarnas Balıkçısı da yok Sen onun yerine yaz gelince Bodrum’a sürgüne gitmelisin..
Gönül gözüyle baksan göreceksin şaşırma
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
ANıLaRıM.
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
Bir Kutu Dolusu Yaşam Gönderiyorum Sana...
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Ben bir Eylül sen bir Haziran
Yıktın Mavi Hayallerimi
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
Ama bir Gül var ki onun gözlerinde her zaman gözyaşı vardır. Geceler onun gözyaşlarını kendine saklar. Ama gündüzün aydınlığında nemlenen gözleri onun.
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Seni anarım sevdayla Seni düşünürüm ürpermeyle Çok mısra dökülür dudaklarımdan Çok şiir geçer yüreğimden.
Dün bütün gece Seni düşündüm ateşler içinde yanarak, Bir an geldi ki
dünyanın “NEHİR”lerindeki her damla su...
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
SENI SEVIYORUM HATICEM
Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
Şiir : Şahabettin MERT.
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
Seni Seviyorum.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Zaman geçiyor her geçen zaman bendeki seni daha çok çoğaltıyor
Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda
mavi Parlak, mavi bir sabah; sakin, sessiz...
YAĞMURLA GELEN MAZİM Birol Yiğit.
Bak ışıklar yandı O küskün kasabanın Yorgun kaldırımlarına Kederlerini gömdü Şehrin asri mezarlığına Başucuna isimsiz bir kazık Ayağında kıvılcımdan serviler.
  Emine Tokgöz Gidiyorum şiir : emine tokgöz.
Gönlümü açmalıyım sana, kalbimi sana vermeliyim, mavi gecelerimizin beyaz sabahlarında.
Seni seviyorum; seni çok seviyorum Ben de seni; ben de seni çok seviyorum...
HAYATIN LÜGATI..!! ZAMAN bitmeyen bir dönencedir. DOĞMAK var olmanın gerçekleşmesidir. YAŞAMAK var olan bedenle zamanda.
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
HASRETİM SANA ....
TAKILMALI OLTANA MUTLULUK Yok etmeli kurutmalısın tüm acıları kalbindeki noktada, Ümitle dağıtmalısın heyecanını bedenine, her dokuna Uzaklaşmalısın her.
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Karanlıklar uzaklaştı
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
MAVİYDİ DÜŞLERİM, ÇÜNKÜ BEN ÇOCUKTUM... ÇÜNKÜ SİYAH DEĞİLDİ
GiTTiĞiN YeR.
Ağzın dudaklarımda AğzınAğzın Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle uyanmak nice çılgın.
BEN SENİ SEVDİM Mİ? BEN SENİ SEVDİM Mİ?SEVDİM, KİME NE TUTTUM,TA İÇİME OTURTTUM SENİ ALDIM,OKŞADIM SAÇLARINI,ÖPTÜM İÇTİM YUDUM YUDUM GÜZELLİĞİNİ.
Sen benim susuzluğumu dindirecek yağmurunu bulamadın!...
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
SEVDALILARIN.
SeNDeN SoNRa.
BEN Mİ?... EVET... Ben mi?evet... Bir gün çıkıp gideceğim kapıları,evleri,dergileri,hüzünleri bırakarak... Bir çiçek merhaba diyecek... Hoş geldin.
Adı yok.
Karanlık bir geceye doğan aydınlıktın sen,
Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı
DEĞERLER EĞİTİMİ DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜK.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Beklerim Seni Urla’ya Geleceksin Diye
Sunum transkripti:

...Son bir gece ver bana... ...Son bir gece ver bana... Son bir kez sarılayım sana... Sonra kaybolurum karanlıkta... Sarılmalıyım sana...

Sen öpüşlerinle okşamalısın yüreğimi... Hissetmeliyim tenimde sıcak nefesini... Birlikte türküler söyleyip Sabaha çıkmalı sevgimiz...

Üşüyen bedeni son kez sarıp Hoşçakalını bırakmalısın sessizce... Romantika yaşanmış güzellikler,düne kelepçeli, çaresizlik,ümitsizlik müebbet gibi. gururlardan setler,çaresizlik bin heceli, halimiz,yönü bulunmaz mabet gibi. bir adım geleceğini bilsem, bin adım koşarım. bilirmisin, her anımı bu ümitle yaşarım. kirpiklerinden süzülen,hasret damlacıkları, ardıç dikeninde, sabah çiği gibi. yitirilmiş mutluluğun sancıları, her nefeste, yüreğime batan çivi gibi. bir adım geleceğini bilsem, bin adım koşarım. Bilirmisin, her anımı bu ümitle yaşarım. vasfi ayaz Uyumamalı gözlerimiz... Üşüyen bedeni son kez sarıp Hoşçakalını bırakmalısın sessizce... Başucumda...

Ve ben son bir mutlulukla Güneş doğmaya yakın Kaybolmalıyım karanlıkda... Sadece son bir gece ver bana... 30.6.2009 23:33 Elif Açıksöz