Sayın kaymakamım. Sayın İlçe Milli Eğitim müdürüm ve Şube Müdürlerim

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ADIN YERİNE KULLANILAN SÖZCÜKLER
Advertisements

A2 LİLA SINIF ÖĞRETMENLER Gülay TURHAN-Nilgün ÖNCÜ BARAK
Bu sözleri hiç duydunuz mu?
Televizyon ve okul başarısı
NASIL ÖĞRENİYORUM?.
Yabancı! Ben doğmadan birkaç ay önce, babam Tennessee’de bizim küçük kasabamıza gelen bir yabancı ile tanışmış. Babam, ilk gördüğü andan itibaren bu yabancıya.
2.SINIF OKUL HEYECANIM.
"Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha
NOKTALAMA İŞARETLERİ.
23 NİSAN BİZİM BAYRAMIMIZ
Kale ve Filin Özellikleri
ÜNİTE DEĞERLENDİRMESİ 1.Sınıf Türkçe
OKUL ÖNCESİNDE SAĞLIKLI SAĞLIKSIZ çıkış KAVRAMININ ÖĞRETİMİ.
KADINLAR VE ERKEKLER. Ev islerinde kadınlar, annelerimiz, ablalarımız, kızkardeşimiz,halamız, teyzemiz…
VELİ ORYANTASYON ÇALIŞMASI ( EKİM 2012) DİYARBAKIR
Yıl Sonu Veli Toplantısı
Sevgili günlük, Bugün çok yoruldum. Neden mi bugün hem eğlendik hem öğrendik… Merak mı ediyorsun? Peki anlatayım…
GAYRET EDEN BAŞARIR ,BAŞARAN KAZANIR
DERS PLANI Dersin Adı: Hayat Bilgisi Sınıf: 3 Tema: Okul Heyecanım
Bir yaz günü üçgen tek başına parkta oynuyordu.
1.SINIF HAYAT BİLGİSİ SUNUSU
BAYKUŞ KARDEŞİN PARTİSİ.
TEST – 1.
TOPLAMA İŞLEMİNDE VERİLMEYEN TOPLANANI BULMA.
Değerli Dostlar, bugün Size biraz farklı bir sunum hazırladım
TÜRKÇE / Parçada Anlam PARÇADA ANLAM Ana Düşünce Yardımcı Düşünce.
Hazırlayan:Burcu Bayraktar
Türkân SAYLAN Fazıl SAY’ın Anılarından… SUNUM:Doğan ÖZGEZGİN.
ANNELER GÜNÜ... Anneler günü Mayısın 2.Haftası
1.SINIF ÇIKARMA İŞLEMİ SUNUSU Hazırlayan: Eray DÖNMEZ
Mitat Zorlu 1 aeoi daaderedaoyii naamerekuolii raayereyuokii maaserenuolei yaamereraoneri.
=>SES BİLGİSİ
ARI MAYA UÇMAYI ÖĞRENİYOR
Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 22 Aralık 2009 Salı Yandaki pastayı iki eş parçaya.
MÜLAKAT (GÖRÜŞME) Ünlü kişileri çeşitli yönleriyle tanıtmak veya toplumu ilgilendiren önemli bir konuyu aydınlatmak için ünlü kişi yahut uzmanlarla.
KARAGÖZ İLE HACİVAT MEKTUP HÜSEYİN ÖZDEMİR 6/B 1230.
yumurtanın hep sarısı, hep beyazı bildiklerimiz; ya olmazsa olmaz mavisi?? sesli.
Ben Bu Sebze ve Meyveleri Bir Yerden Tanıyorum Ama Nerden?
KAYRA DİREN EROL 2-A SINIFI NO :411
Tavşanlar ülkesinde o gün okullar açılıyormuş
Çocuklarla ailelerin hem paylaşarak hem de çoğalarak kaliteli vakit geçirmelerini sağlayan bir ortam yaratarak çocukların sosyalleşmesi, ailelerin ortak.
SURRAM.
Bugün küçük mucizelerin günü olsun..
1.soru Aşağıdaki cümlelerin soru anlamı zamirle sağlanmıştır ?
BRANŞ BÜLTENİ.
Soru 1. İnsan bir kışını burada geçirse ( ) yalnız müzik dinlese ( ) yalnız bu yankılı havayı koklasa ( ) Yukarıdaki cümlede parantezle gösterilen yerlere.
Tomris KARAİSMAİLOĞLU 6-C
EĞLENCELİ HAYAT BİLGİSİ
Bugün...
Öğretmenler Günü.
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
OYUN ve OYUNCAK. Oturalım ama bu sefer ayaklarımızı kaldırarak. “EŞİNİ BUL VE AYAĞINI YERDEN KES”
Cemal Granda Atatürk’ün Hizmetkârı’nın Anılarından
ÇOK B İ NE Ş EL İ NOEL KARTINIZ İ Y İ NOELLER Önce, yıldızı bi tıklayın bakalım, daha parlak olsun !!
Uygulayan ve Değerlendiren
OKUL ÖNCESİNDE SAĞLIKLI SAĞLIKSIZ KAVRAMININ ÖĞRETİMİ çıkış
İNTERNET ÇOK GENİŞ BİR ALAN
CANIN KUŞLARI Can, o gün annesine ne kadar çok sıkıldığını anlatıyordu: — Neden oyuncaklarınla oynamıyorsun? diye sordu annesi. — Ama onlar benimle oynamıyorlar.
SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİM;
KONU : BEN DE KATILMAK İSTİYORUM KAZANIM :
DUYULARIMIZ GÖRME İŞİTME TATMA KOKLAMA DOKUNMA BAŞLA.
DAHA İYİ BİR İLETİŞİM İÇİN…
ÇOCUĞUM NASIL ÖĞRENİYOR?. “Geleceğin Cahili,okumayan kişi olmayacaktır. Nasıl öğreneceğini bilmeyen kişi olacaktır. Alvin Toffler.
GÜNGÖRMEZ İLKOKULU SU KAŞİFİ PROJESİ
YILDIZ SINIFI OKULUM VE BEN Tarih/Sayı: Ekim 2017/1
"Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha
TEST ÇÖZELİM.
İNTERNETİN BİLİNÇLİ VE GÜVENLİ KULLANIMI
Etkinlik Adı: Bilgisayardaki çocuk bana benzesin Etkinlik Kazanım: Kendini Tanıyabilme, Başkalarıyla ilişkilerini başlatabilme Etkinlik Gün: 2 Etkinlik.
HAYAT BİLGİSİ Örnek Ders Anlatımı Farklı Konulardan
Sunum transkripti:

Sayın kaymakamım. Sayın İlçe Milli Eğitim müdürüm ve Şube Müdürlerim Sayın kaymakamım. Sayın İlçe Milli Eğitim müdürüm ve Şube Müdürlerim. Sayın müdürüm ve okul Müdürleri. Değerli öğretmenlerim, sevgili anne ve babalar hepiniz hoş geldiniz.

Büyük heyecanla başlayan okul heyecanımızı, okuyup – yazarak geride bıraktık. Bugün başka bir heyecanla karşınızdayız. Dilimiz sürçer ise af ola. Şimdi arkadaşımız Deniz Şentürk’ü bizleri temsilen bir konuşma yapması için sahneye davet ediyorum.

Arkadaşımıza konuşması için teşekkür ediyorum Arkadaşımıza konuşması için teşekkür ediyorum. İsterseniz kısa bir gösteri izleyelim. ( Bebek Şov)

Nasıl. Beğendiniz mi. Her şeyi elbirliğiyle hazırladık Nasıl ? Beğendiniz mi? Her şeyi elbirliğiyle hazırladık. Şimdi sesli harflerimizi sahneye davet ediyorum.

Çok güzel. Arkadaşlar bir oyun oynayalım mı Çok güzel. Arkadaşlar bir oyun oynayalım mı? Şimdi haftanın günlerini herkes kendi sesiyle söylesin. Biraz gülmek hakkımız.

Arkadaşlarımıza kocaman bir alkış. Onlara teşekkür ediyorum Arkadaşlarımıza kocaman bir alkış. Onlara teşekkür ediyorum. Şimdi de Seda Arslan arkadaşımızı bir monolog sunması için sahneye davet ediyorum.

Seda arkadaşıma teşekkürler Seda arkadaşıma teşekkürler. Birinci sınıfın en zor tarafı sesleri telaffuz etmek ve bitişik eğik yazı yazmak. Siz anne ve babalar da bizimle birlikte yoruldunuz. Hepinize teşekkürler. Bakın arkadaşım İlker Livvarçin nasıl yorulduğunu anlatacak. Alkışlarımız onun için.

Arkadaşımı tebrik ediyorum. Eğlenmeye devam edelim mi Arkadaşımı tebrik ediyorum. Eğlenmeye devam edelim mi? Şimdi de bir grup arkadaşımızın hazırladığı dans gösterisini izleyeceğiz.

Arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık Arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık. Sınıfımızda okuma yazma bilmeyen yok. Hepimiz okur yazar olduk. Aranızda okur yazar olmayan var mı? Bakın şimdi izleyeceğimiz kısa oyun da bununla ilgili. İyi seyirler.

Okuma yazma öğrenmemek ayıp. Karnım acıktı. Meyvelerle aranız nasıl Okuma yazma öğrenmemek ayıp. Karnım acıktı. Meyvelerle aranız nasıl? Bir grup arkadaşımız meyve oldu. Meyvelerin dilinden şiir okudu. Şimdi de onları sahneye davet ediyorum. Alkış.

Anne, akşama hepsini istiyorum. Öyle güzel anlattılar ki Anne, akşama hepsini istiyorum. Öyle güzel anlattılar ki. Hepsine teşekkürler. Dillerine sıhhat diliyorum. İşte ikinci dans gösterisi için arkadaşlarımız hazırlandılar. Şimdi de onları izleyelim.

Güzel dans ettiler mi. Öyle ise kocaman alkış istiyorum Güzel dans ettiler mi? Öyle ise kocaman alkış istiyorum. Derslerimiz de pek zevkli geçti. Bakın bir grup arkadaşımız der oldu. Gelip sahnemize kondu. Şimdi de sıra onlarda. İyi seyirler.

Ardaya rakip benim. İsterseniz onu da be sunayım Ardaya rakip benim. İsterseniz onu da be sunayım. Bir gurup arkadaşımız “En güçlü kim?” kısa oyununu sergileyecekler. İçinde büyük dersler saklı olan bu oyunumuzu hep birlikte izliyoruz.

Nasıl oyunumuzu beğendiniz mi. Doğada her şeyin görevi belli Nasıl oyunumuzu beğendiniz mi? Doğada her şeyin görevi belli. Biz insanlar da birbirimize farklı alanlarda yararlı oluyoruz. Yani mesleklerden söz ediyorum. Bir grup arkadaşımız meslekleri tanıtacaklar. İzleyelim.

Mesleklerin hepsini tanıtmaya imkanımız yok Mesleklerin hepsini tanıtmaya imkanımız yok. Merak edenler internetten www.meslekler.com adresinden meslekleri ve görevlerini okusunlar. Programımıza 15 dakika ara veriyoruz.

Bu yılki projelerimiz oldukça zevkliydiler Bu yılki projelerimiz oldukça zevkliydiler. Müzik dersinde ritim aleti tasarladık. Hayat Bilgisi dersinde kıyafet tasarladık. Şimdi öncelikle kıyafetlerimizi sergileyelim. Devamında da koromuz eşliğinde şarkılar söyleyelim.

“Okuma Bayramı” etkinliğimiz burada sona erdi “Okuma Bayramı” etkinliğimiz burada sona erdi. Tüm arkadaşlarım adına hepinize sonsuz teşekkürler.