DÜŞÜK-YÜKSEK SICAKLIK VE NEM TESTLERİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
FİZİKSEL RİSK ETMENLERİ
Advertisements

DEZENFEKSİYON.
İNVERTER VE SIRALI ÇALIŞMA HESAPLAMA TABLOSU
Dalga Hareketi Genel Fizik III Sunu 8.
Üçgenleri açı ölçülerine göre sınıflandırır
Şeker Hastalığı-DİYABET
İSTEK ÖZEL ACIBADEM LİSESİ 2010-ÖSYS Sunum , İstanbul 29 Ağustos 2009
2009 Sunum, Ankara 22 Temmuz ÖSYS Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi.
36 KV HAVAİ HATLARDA DÜŞEY YAKLAŞIM MESAFELERİ
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ENERJİ SİSTEMLERİ VE İMALAT MÜHENDİSLİĞİ ARA SINAV SORULARI 4 NİSAN 2014.
RENAULT TRAFIC MULTIX GRAND CONFORT 6M3 2
İSTATİSTİK VE OLASILIK I
ULV Makineleri Uçkun Mücadelesinde Kullanılan Sırt ve Araç Üstü ULV Makineleri Tanıtımı ULV(Ultra Low Volume) Son derece ince püskürtme tekniğiyle oluşturulan.
INVERTER NEDİR? NASIL ÇALIŞIR?
DAYANIKLILIK ANTRENMANLARI
Sensörler Transduserler
Pencerenin performansı hangi testler ile belirlenir?
Atmosferik Kirleticiler
NEMLİLİK VE YAĞIŞ.
EN BÜYÜK ORTAK BÖLEN.
YGS - LYS (YENİ SINAV SİSTEMİ)
Atık madde olarak neler toplanabilir?. Ambalaj atıkları.
MATEMATİK.
ROKETSAN KABİLİYETLERİ
Özel çelikler.
Üçgenleri açı ölçülerine göre sınıflandırır
Her Sulamada Uygulanacak Sulama Suyu Miktarı ve Sulama Aralığı
ARA SINAV SORU ÇÖZÜMLERİ
.:: A SERİSİ MAKİNALARIMIZ ::. TEKNİK BİLGİLER HS 101 TEK KÖŞE KAYNAK MAKİNASI.:: Ö Z E L L İ K L E R ::. Pnömatik ve tam otomatik. PVC Profillerinin.
Alıştırma Eğitim Dokümanları
Aşınma Uygulamalarına Yönelik SiAlON Esaslı Seramik Malzemeler
Olasılık Dağılımları ♦ Gazın her molekülü kendi hızına ve konumuna sahiptir. ♦ Bir molekülün belli bir hıza sahip olma olasılığı hız dağılım fonksiyonu.
20 oC de 250 gram su ile hazırlanan doymuş çözelti 10 oC ye soğutulduğunda kaç gram madde çöker?
ISI VE SICAKLIK.
DERS-7 TESTLER Prof. Dr. Hüseyin BAŞLIGİL YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
The Value of Innovation © by DOA_Consulting 2000 Uyu ş turucu Testinde Sık Sorulanlar.
Mükemmel İletken Yüzeyler Üzerindeki Hedeflerin Yapay Sinir Ağı İle Sınıflandırılması SENEM MAKAL
2010-ÖSYS Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi. 1.AŞAMA: Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) 2.AŞAMA: Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS)
TEST – 1.
Yuvarlanma Direnci ve Yuvarlanma Direnci Ölçüm Teknikleri
 SBS Artık Tek Sınav!  Yeni SBS Neler Getiriyor  Kendimi gerçekle Ş tiriyorum projesi  GRUP ÜYELER İ  MERYEM GÖK  MED İ NE TA Ş KIN  BÜ Ş RA ÖZDEM.
SEBZELERİN GENEL EKİM – DİKİM BİLGİLERİ
Genel Antrenman Bilgisi Özet Ders Notları (Bölüm 17)
BÜTÜNLEME SINAVI ÇÖZÜMLERİ
SIVILARI ÖLÇME Sıvı : maddenin ana hallerinden biridir. Sıvılar, belli bir şekli olmayan maddelerdir, içine konuldukları kabın şeklini alırlar, akışkandırlar.
rojelendirme esasları
TÜFAD SERTİFİKASYON (4) “FUTBOLDA TEKNİK, TEKTİK VE KONDİSYON TESTLERİ” Prof. Dr. Çetin İŞLEGEN
BİREYSEL YAĞMURLAMA SİSTEMLERİNİN TASARIMI
Teknolojik Hizmetler ve Belgelendirme Müdürü
VERİ İŞLEME VERİ İŞLEME-4.
BASINÇ TEST : 1.
METEOROLOJİ DERSİ ATMOSFERİN KATLARI GÜNEŞ DÜNYA Prof.Dr. Ahmet ÖZTÜRK.
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINIF GEÇME YÖNETMELİĞİ
4.ÜNİTE: SES Ses titreşim sonucu meydana gelen bir enerji olup, maddesel ortamda dalgalar halinde yayılır. Bir ses dalgasında taneciklerin sık olduğu.
SBS Artık Tek Sınav! Yeni SBS Neler Getiriyor?.  Milli Eğitim Bakanlığının Tebliğler Dergisinde yayınladığı genelgeye göre Yeni SBS Sistemiyle sadece.
İLETİŞİM LABORATUVARI
NEWTON HAREKET YASALARI
ÜÇGENDE AÇILAR 7.sınıf.
Dünyanın Dönmesi Rüzgarlar kuzey yarımkürede sağa, güney yarım kürede sola saparlar. Rüzgarları saptıran bu kuvvete Koriyolis Kuvveti denir. 1/43.
Zaman ,ortam, hız, ısı geçişi
F.Ç Soru : 1 F.Ç Cevap : 1 F.Ç Soru : 2 F.Ç Cevap : 2.
13.Gün MATEMATİK 1.KİTAP Şimdi Test Zamanı ANTRENMANLARLA
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
DOSYA YÖNETİMİ 3. Hafta Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Yakın Doğu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi’ne aittir. Bu ders içeriğinin bütün.
İzolatör Test Sistemi-Bileşenler ve Teknik Özellikler Eren AYDIN Eren AYDIN, Teknik Müdür – TDG Ltd. Şti. Binalarda Yapısal Sağlık Takibi İçin Enstrümantasyon.
BÖLÜM 3 KAVRAMALAR. BÖLÜM 3 KAVRAMALAR 3.1 TRANSMİSYON SİSTEMİ Tasarımcıların çözmek istedikleri önemli bir problem de, motor hızını artırmadan yol.
Bir İŞ YERİ Ne Zaman Ölçüm Yaptırır?
Sensör Karakteristikleri
Ör 1:. Ör 1: Ör 2: Ör 3: Soru 1: Yoğunluğu r, kesit alanı A olan l uzunluğundaki Çubuğun y eksenine göre kütle atalet momentini bulunuz. ( den )
TEST.
Sunum transkripti:

DÜŞÜK-YÜKSEK SICAKLIK VE NEM TESTLERİ ROKETSAN İMKANLARI DÜŞÜK-YÜKSEK SICAKLIK VE NEM TESTLERİ MIL-STD-810 Çalışma Sıcaklığı Aralığı : - 70 ~ +100 oC Nem Aralığı : %20 - %95 Ebatları : 1.5 x 1.5 x 3m. (ExYxG) Ebatları : 2 x 2.5 x 7m. (ExYxG) Sıcaklık Değişim Oranı : 3 C°/dak. Sıcaklık Şok Kabiliyeti Roketsan A.Ş.’ye ait bilgidir, her hakkı saklıdır. İzinsiz çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve amacı dışında kullanılamaz

DÜŞÜK BASINÇ-SICAKLIK-NEM TESTLERİ ROKETSAN İMKANLARI DÜŞÜK BASINÇ-SICAKLIK-NEM TESTLERİ MIL-STD-810 Sıcaklık Aralığı : - 75 ~ + 120 °C Sıcaklık Değişim Oranı : 5 C°/dak. Sıcaklık değişim Oranı : 15 C°/dak. LN2 Nem Aralığı : %5 - %95 Ebatları : 1 x 1 x 1.5m. (ExYxG) Basınç Aralığı : Ortamdan 1mbar. Basınç Değişim Hızı : 7.6m/s. Roketsan A.Ş.’ye ait bilgidir, her hakkı saklıdır. İzinsiz çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve amacı dışında kullanılamaz

ROKETSAN İMKANLARI MEKANİK ŞOK TESTLERİ MIL-STD-810 Max. İvmesi : 600g. Max. Yük taşıma Kapasitesi: 450 kg. Min./Max. Dalga Süresi : 2ms. / 80ms. Dalga Türü : Yarım Sinüs Max. Hız Değişimi : 7.62 m/s. Roketsan A.Ş.’ye ait bilgidir, her hakkı saklıdır. İzinsiz çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve amacı dışında kullanılamaz

ROKETSAN İMKANLARI TİTREŞİM TEST LERİ MIL-STD-810 Max. Kuvvet : 80 kN. Max. Sine İvmesi : 100 g. Max. Random İvmesi : 70 g. Frekans Aralığı : 5 – 2000 Hz. Test Tipleri : Sine, Random, Classical Shock, SOR, ROR, SROR, SRS Kontrol sistemi : 16 Channels Dactron Laser Controller Roketsan A.Ş.’ye ait bilgidir, her hakkı saklıdır. İzinsiz çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve amacı dışında kullanılamaz

ROKETSAN İMKANLARI İVMELENDİRME TESTİ Azami Yük : 100Kg. İvme Aralığı: 3-100g. Kol Yarıçapı: 2m. Roketsan A.Ş.’ye ait bilgidir, her hakkı saklıdır. İzinsiz çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve amacı dışında kullanılamaz

OLMASI GEREKEN TEST EKİPMANLARI YAĞMURLAMA TESTLERİ MIL-STD-810 Prosedür 2 ve Prosedür 3 Ebatları : 2 x 2 x 8m. (ExYxG) Roketsan A.Ş.’ye ait bilgidir, her hakkı saklıdır. İzinsiz çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve amacı dışında kullanılamaz

OLMASI GEREKEN TEST EKİPMANLARI TUZ SİSİ TESTİ MIL-STD-810 Method 509.5 Ebatları : 1.5 x 1.2 x 6m. (ExYxG) Ebatları : 1200lt. Roketsan A.Ş.’ye ait bilgidir, her hakkı saklıdır. İzinsiz çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve amacı dışında kullanılamaz

OLMASI GEREKEN TEST EKİPMANLARI BUZLANMA TESTİ MIL-STD-810 Method 521.2 Ebatları : 1.5 x 1.5 x 4m. (ExYxG) Çalışma Sıcaklık Aralığı -70~150oC Nem Aralığı 4-95 % Roketsan A.Ş.’ye ait bilgidir, her hakkı saklıdır. İzinsiz çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve amacı dışında kullanılamaz