ALTINORDU FİKİR ATÖLYESİ -ALFA-

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Türkiye çapında hizmet veren 5 aktif gençlik derneğinin bir araya gelmesi ile kurulmuştur. Kurulacak gençlik federasyonunun alt birimi olarak hizmet verecek.
Advertisements

5. Hendese Grup Toplantısı
ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
E Y L E M 1. 2 G e n ç l i k G i r i ş i m l e r i PROGRAMI.
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI
ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TARİHİ
Selman ALBAY Din Kül. ve Ahl. Bil.
Topluluk Başkanı Yavuz Sultan Selim KAVRIK
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
KONU:23 NİSAN ULUSAL EĞEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI
Açık ve Uzaktan Öğretim Modelleri
TÜFAD BURSA ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 2011.
Believe in Yourself. Halilcan kim ki zaten? – Edirne – Şanlıurfa – Şanlıurfa Anadolu Lisesi – Hacettepe Üniversitesi.
ŞEKER PİLİÇ.
Merkezimiz tarihli resmi gazetede yayınlanan yönetmelikle kurulmuş ve yaklaşık 2 yıldır faaliyet göstermektedir. Kısa adı NAKSAM’dır. NAKSAM’IN.
Yapabildiklerimiz Yapabildiklerimiz
ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu
18 Şubat 2013 Pazartesi 2. Sınıflar Aqua Florya Akvaryum Gezisi
GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI Etkinlik El Kitabı 2014
Sabancı Üniversitesi Yelken ve Denizcilik Kulübü
TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı
Rev.0.0 – 2000© Copyright Sistem Mühendisliği Uygulama Hizmetleri, ortak akıl “ ortak akıl ” Nedir?
Türkiye'de Büyük Kentler Dışında Kurulan Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinin Özellikleri ve Kurulmakta Olan Bölümlere Öneriler 50.Kütüphane Haftası Doç.
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ FAALİYET SUNUMU Merkez Müdürü / Prof. Dr. AYLİN GÖRGÜN BARAN.
BAŞKAN: ATEŞ KIVILCIM Bilinçlendirin Öncü olun… Kulübünüzde..Yörenizde Ülkemizde ve Dünyamızda Frank J.Devlyn Uluslararası Rotary Başkanı Dr.Hatice Şarizi.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
.. HASTANEMİZE HOŞ GELDİNİZ. .. EGE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİNİN TARİHÇESİ 20 Mayıs 1955 günü Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen.
MUSTAFA REŞİT PAŞA İLKOKULU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ PATEN SPORLARI TOPLULUĞU
TÜBİTAK Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışmaları Programı
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU MAYIS
15 MAYIS 2013 ÇARŞAMBA YER: BELEDİYE ÖNÜ (TRAFİĞE KAPALI ALAN) SAAT: 16:00-20:00 SPORTİF ETKİNLİKLER ANA MEHTERAN EKİBİ GÖSTERİSİ HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİ.
Yunus emre ortaokulu İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsen, bu nice okumaktır. Yunus Emre.
AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi. Life of Minorities with Us or Alongside Us ? Azınlıklara dair Comenius Projemiz 2012 Yılının Eylül ayında başlamıştır.
T.C Hacettepe Üniversitesi DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ TOPLULUĞU
UZAKTAN EĞİTİMİN TARİHSEL GELİŞİMİ
ATATÜRK'ÜN ÖNDERLİĞİNDE GERÇEKLEŞENLER.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI
MÜDEK Mühendislik Dekanları Konseyi Toplantısı Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi 11 Mayıs 2012, İzmir Dr. M. Yavuz Erçil Genel Sekreter.
BİLİMSEL ARAŞTIRMA Ç.G. RAPORU-1 Ulusal yayıncılık özendirilmelidir - Uzmanlık derneklerinin bilimsel yayın organı olmalı –Akademik yükseltmelerde ulusal.
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
İÇİNDEKİLER 23 NİSAN BAYRAMI 23 NİSAN’NIN ÖNEMİ ŞİİRLER KAYNAKÇA
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi. Hacettepe Üniversitesi – Eğitim Fakültesi STRATEJİK AMAÇLARIMIZ Vizyon ve misyonumuza dayalı olarak oluşturulan.
Ana sınıflarımıza Karagöz-Hacivat Tiyatro Gösterisi düzenlendi.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU SENATO TOPLANTISI GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU Akademik Danışman: Prof. Dr. Murat Caner.
KIZ FUTSAL TAKIMIMIZ MAYIS ETKİNLİKLERİ PENALTI KRALI.
Medya ile ilişkiler Webinar-3 Kütüphan-e Türkiye Projesi Tanıtım Çalışma Grubu 23 Ekim 2014.
MATEMATİK GEOMETRİ EĞİTİM ÇALIŞMALARIMIZ  5. Sınıftan itibaren matematiğin günlük yaşamdaki önemi üzerinde duruyoruz.  Eğitim yılının başında 5.sınıftan.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler Operasyonel Hizmetler Maddi Destekler.
ULUSAL VE ULUSLARARASI KURULUŞLAR
12/03/ / 09 / 2009 HEDEF: HEDEF: Atık Elektrik ve Elektronik Ekipmanlar (AEEE) konusunda AB ile uyum standartlarını sağlamak AMAÇ: AMAÇ: Bu.
MİLLİ BAYRAMLARIMIZ Milli bayramlarımız, ulusça kutladığımız, birlik beraberliğimizi pekiştiren sevinçli günlerimizdir.
Altında ğ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlü ğ ü Altında ğ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlü ğ ü EUROPEAN TERR İ TORY OF CULTURE.
ENGELLİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Kuruluş: 2003 Özürlüler Araştırma ve Uygulama Merkezi 2014 yılından itibaren Engelliler Uygulama ve Araştırma.
SPİNA BİFİDA DERNEĞİ EDİRNE TEMSİLCİĞİ Yrd. Doç. Dr. Neşe ÖZKAYIN Trakya Üniversitesi, Pediatrik Nefroloji Bilim Dalı, EDİRNE.
IDEF'15 12'nci Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı Vestel Savunma Yansıma Raporu Mayıs 2015.
SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI
T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Okullarda okul dergisi, halk oyunları, mezuniyet, panel, tartışma, bilgi yarışması, turnuva, yılsonu sergisi, tiyatro ve sene sonu açılış ve kapanış törenleri.
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SPOR TOPLULUĞU
HAKAN GÜRSU HAYATI. Doğumu: 1959, İstanbul Endüstriyel Tasarımcı, doktoralı öğretim üyesi 1959 yılında İstanbul'da doğan Hakan Gürsu, 1984 yılında Orta.
ATAM İZİNDEYİZ! 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI.
SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SPOR TOPLULUĞU
Yönetim Kurulu Toplantısı Temmuz’2018
Ahmetcan Beyin Tümörü İle Mücadele Derneği
Sunum transkripti:

ALTINORDU FİKİR ATÖLYESİ -ALFA-

BİZ KİMİZ ? 04/12/2012 kurulan Altınordu’yu Türk futbolunun temel aktörü konumuna yükseltirken, “kırmızı-lacivert renklerin belalısı değil sevdalısı” bir kuşak yaratmak, topluma dokunabilmek, birlikte hareket etme duygusunu pekiştirmek, aidiyet duygusuyla hareket edenlerin sayısını hızla yükseltmek, Altınordu ile iş dünyasını bir araya getirmek, çoklu akıldan doğacak sinerji ile basamakları daha hızlı ve daha kontrollü geçebilmek adına Zeki Çevik Ahlaklı Altınordululara ihtiyaç olduğu ortadadır. ALTINORDU FİKİR ATÖLYESİ veya kısa adıyla ALFA Grubu, işte bu düşüncenin bir ürünü olarak ortaya çıktı.

KİMLERDEN OLUŞUYOR ? Barış ORHUNBİLGE - Sigorta Ali ÖZDEMİR - Öğretim üyesi Onur DOĞAN - Öğretim üyesi Bahadır ULUGÖL - Sigorta Ali ÖZERİNÇ – Otomotiv & İnşaat Gonca KIZILGÜNEŞLER - Tekstil Hakan ORHUNBİLGE – İnşaat Mühendisi Ertürk ARSLAN – İnşaat Mühendisi Derya SOLAK - Resim atölyesi & Dansçı Caner SARAN – Maden Mühendisi Barış ŞEREF – Öğretim üyesi Elif SAVUT - PR Uzmanı Ali ERGÖÇMEZ - Gazeteci Özgür ÖZGÜRENGİN - Gazeteci

ALTINORDU FİKİR ATÖLYESİ (ALFA) LOGO OLUŞUMU GERÇEKLEŞTİ

FALİYETLER

ULUSLARARASI U12 FUTBOL TURNUVASI SELÇUK-KUŞADASI Halk Oyunları Ekipleri Açılış Gösterileri Uluslararası Altınordu 12 Yaş Altı Futbol Turnuvası'na 4'ü yabancı 8 takım katıldı

2012-2013 Alsancak Night Out Shopping

Şampiyonluk etkinliklerinde Ritim ve Dans gösterileri düzenlendi

Ulusal Televizyon Programlarında göründük Ben bilmem eşim bilir programına atkı gönderdik Yetenek Sizsiniz Türkiye de yer aldık Ege Tv de Canlı yayındaydık

BASINDA

Sosyal Projeler ile çok keyif aldık Down Sendromu Derneği üyeleri ile bir araya geldik

ÜNİVERSİTELERARASI ŞENLİK FAALİYETLERİ KAPSAMINDA TANITIM Ege Üniversitesi İzmir Üniversitesi İzmir Ekonomi Üniversitesi

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİĞİ

82. İZMİR ENTERNASYONEL FUARI TANITIM STANDI

OKUMUŞ ŞEYTANLAR GRUBU KURULDU Üniversiteliler kapsamında “OKUMUŞ ŞEYTANLAR” grubu kuruldu, resmi twitter hesabı oluşturuldu, deneme yayınlarına başlandı

FORUM BORNOVA ETKİNLİKLERİ Topuklusuna güvenen gelsin, bayanlar penaltı yarışması yapıldı

ŞAMPİYONLUK TİŞÖRT VE SLOGAN TASARIMLARILARINA KATKI VERİLDİ

SAİT ALTINORDU TURNUVASINA DESTEK VERİLDİ. Sait Altınordu CUP Çocuk Şenliğinde Halk oyunları gösterisi organize edildi

+1 ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ ULUSAL Down Sendromu derneği ile birlikte organize ettiğimiz şenlik, renkli görüntülere sahne olurken katılımcılar çok keyifli bir gün geçirdiler.

DEVAMI GELECEK…