1 ELEJON KGK ARIZA TESPİTİ 1. GK ÇIKIŞ VERMİYOR 1.1. ŞEBEKE ELEKTRİĞİ VAR 1.2. ŞEBEKE ELEKTRİĞİ YOK 2. GK KISA SÜRELİ İDARE EDİYOR.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Akü Yenileme Teknolojisi.
Advertisements

2.Nesil CL300 serisi Kesintisiz güç kaynakları
TEMEL ELEKTRONİK EĞİTİMİ
INVERTER NEDİR? NASIL ÇALIŞIR?
ELOJEN SİSTEMDE KULLANILAN KISALTMALAR •LINE NORMAL LEDİ •CHARGING LEDİ •BATTERY IN USE LEDİ •ON •BATTERY LEVEL(ALT) • BATTERY LEVEL(ORTA) • BATTERY LEVEL.
TRIMBOX BAYİ EĞİTİMİ EKİM Hoşgeldiniz.
DS|POWER DS300 serisi Yeni nesil DSP kontrollu Kesintisiz güç kaynakları 1.
CL100D serisi DSP kontrollu Kesintisiz güç kaynakları.
IPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
PANO TASARIMI VE MONTAJ
KAÇAK AKIM KORUMA RÖLELERİ
Devre Elemanları Nelerdir? Nasıl Çalışır? Çeşitleri Nelerdir?
TRAFOLARIN KULLANIM ALANLARI ve ÇEŞİTLERİ
INTERACTIVE CİHAZLARDA ARIZA TESPİTİ INTERACTIVE SİSTEMLERDE ARIZA GRUPLARI 1. INTERACTIVE KGK ÇIKIŞ VERMİYOR 1.1. ŞEBEKE YOK (LN YANMIYOR) 1.2. ŞEBEKE.
YÜKSEK GERİLİMDE VE ALÇAK GERİLİMDE TEK HAT ŞEMASI
Kontaktörler hakkında
MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ KURSLARI
Ohm Kanunu Direnç ve Çeşitleri Diyotlar LED’ler Transistörler
İzolatör ve Parafudr.
YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI
İş sağlığı ve güvenliğiniz için vazgeçilmez çözüm. Elektrik kesintilerinde, çalışanlarınızı ve iş yerinizi riske atmayın.  Elektrik kesintilerinde otomatik.
Yaşamımızdaki Elektrik Hazırlayan Özge EREN.
ELEKTRİK DEVRELERİNDE KULLANILAN AÇMAKAPAMA ELEMANLARI
A.ŞAHİN ŞUBAT 2004 Abdulmuttalip ŞAHİN Master Formatör ©
YAŞAMIMIZDAKİ ELEKTRİK
ML-222X Serisi Konvansiyonel Yangın Alarm Santralleri
INTERACTIVE SİSTEMDE KULLANILAN KISALTMALAR LINE NORMAL LEDİ CHARGING LEDİ BATTERY IN USE LEDİ ON BATTERY LEVEL(ALT) BATTERY LEVEL(ORTA) BATTERY LEVEL.
NEDEN DOLUM TERCİH ETMELİYİM?
AKIM ÖLÇME Öğr.Gör. Ferhat HALAT.
Rasih METE Deniz Asil ÖZCAN
ON-LINE SİSTEMLERDE ARIZA TESPİTİ ON-LINE SİSTEMLERDE ARIZA GRUPLARI 1. ON-LINE KGK ÇIKIŞ VERMİYOR 2. ON-LINE KGK ELEKTRİK KESİNTİSİNDE KISA SÜRE DAYANIYOR.
Şekil Güç kaynağı blok diyagramı
KESİNTSİZ GÜÇ KAYNAKLARI
Şekil Diyotun yapısı ve sembolü
Elektrik Enerjisi Üretimi
AŞIRI AKIM RÖLELERİ.
Bu slayt, tarafından hazırlanmıştır.
TRANSPORT KÜVÖZ.
Doç. Dr. Bülent VURAL Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Müh. Bölümü
Tablet Kullanımında Dikkat Edilecek Hususlar. - Bu tablet sizin adınıza sisteme kayıtlıdır ve merkezi olarak takip altındadır.Bu ürün size eğitim amaçlı.
ELEKTRİK MAKİNELERİ VE
ELEKTRİK MAKİNELERİ VE
25-29 Mayıs 2015Havalimanı OMGİ Teknik Bakım Eğitimi EDREMİT 1 TC ORMAN ve SU İŞLERİ BAKANLIĞI Meteoroloji Genel Müdürlüğü.
ELEKTRİK MAKİNELERİ VE
ELEKTRİK ARK KAYNAK MAKİNESİ ÇALIŞMA TALİMATI
Diyotlu Doğrultucular
Kontrollü Doğrultucular
Güç Transistörleri ve DA-DA Dönüştürücüler
ELEKTRİK MAKİNELERİ VE
ZAYIF AKIM MALZEMELERİ
Uygulama ile İlgili Hükümler REAKTİF ENERJİ TARİFESİ.
7. CNC TAKIM TEZGAHI PERİYODİK BAKIMLARI
Yerel Alan Ağı Altyapı Sorumlu Firma Sentim Bilişim Sorumlu Firma Yöneticisi Ahmet Cimilioğlu Cep Tel: Arıza Kaydı Setim Çağrı Merkezi:
XP-D30C Serisi Kayış Arıza Tespit Cihazı Kayış tip makinelerinin güvenlik kontrolü için, kayışın içindeki arızalı çelik halat tespit edilir ve makine otomatik.
ELEKTRİK ÇARPMASI.
DÜZ BAĞLANTıYA GÖRE DAĞıTıLMıŞ OTOMASYON TEKNOLOJISI.
GMDSS TE KULLANILAN GÜÇ KAYNAKLARI
BAĞLANTI ŞEMASI DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
Otomatik sigortalar teknik eğitim semineri Şahin keskin
ANAHTARLAMALI DA-DA ÇEVİRİCİLER YÜKSELTİCİ TİP (BOOST) ÇEVİRİCİLER
GÜÇ ELEKTRONİĞİ I Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
  Pano montajı yapılırken; elektrik panosuna yerleştirilecek malzemelerin yerleri önceden hazırlanır. Pano malzemelerine montajı yapılacak parçalar.
1250 adet Codegen PowerX IF mAh Powerbank
KOMPANZASYON.
Problem Tanımı Arıza: TV açılmıyor, çalışmıyor. TV’ye güç gelmiyor.
PROJE SUNUMU TEK FAZ MOTOR KONTROLÜ
PV100&PV200 Solar POMPA INVERTER
Bilişim Teknolojileri Öğrt.
ANAKARTLAR.
ELEKTRİK ÇARPMASI.
Sunum transkripti:

1 ELEJON KGK ARIZA TESPİTİ 1. GK ÇIKIŞ VERMİYOR 1.1. ŞEBEKE ELEKTRİĞİ VAR 1.2. ŞEBEKE ELEKTRİĞİ YOK 2. GK KISA SÜRELİ İDARE EDİYOR

Şebeke Elektriği Var Şebeke Sigortası Kontrol Edilir Şebeke Sigortası Atmış Kaldırıldı Sistem (OK) Kaldırılamadı Şarj Trafosunda veya Köprü Diyotunda Problem Olabilir Çıkışta Kısa Devre veya Aşırı Yük Olabilir Çıkış Hattı Kontrol Edilir Pako Şalter (0) Konumunda ise (2) Konumuna Alınız Şebeke Sigortası Atmamış LN Ledi Yanıyor Giriş Şebeke Voltajı Düşük Olabilir Kontrol Ediniz Çıkış Kontaktöründe Problem Olabilir LN Ledi Yanmıyor Cihaza Şebeke Elektriği Gelmiyor Şebeke Sigortası ve Giriş Çıkış Klemens Bağlantıları Kontrol Edilir

Şebeke Elektriği Yok ON-BU-BT Ledleri Yanıyor Çıkış Sigortası Atmış Olabilir Pako Şalter (0) Kapalı (1) Şebeke Konumunda Olabilir Yükler Çıkışa Bağlı Değil Ön Panelde Ledler Yanmıyor ON Tuşuna Basınız Önce ON Ledi 10sn İçinde BU ve BT Ledleri Yandı Sistem Çalıştı (OK) Sistem Çalışmadı Önce ON Ledi 10sn İçinde BU ve BT Ledleri Yanmadan Kapandı Çıkışta Kısa Devre veya Aşırı Yük Olabilir Hiçbir Led Yanmadı Akü Sigortası Kontrol Ediniz Sigorta Atmamış Akü Voltajlarını ve Kutup Başlarını Kontrol Ediniz Sigorta Atmış Sigorta Kaldırılamadı Mosfet Katı Yanmış Sigorta Kaldırıldı ON Tuşu ile Cihazı Açınız

4 2. GK KISA SÜRELİ İDARE EDİYOR Aküleri Kontrol Ediniz Akülerin Suları Az ise; Akülerin Max. Çizgisini Aşmayacak Şekilde Saf Su Eklenir. Kutup Başlarında Oksidasyon Var ise; Sıcak Su ile Temizlenir veya Yenisi ile Değiştirilir Akülerin Kullanım Ömrü Bitti ise; Grup olarak Yenisi ile Değiştirir Cihazın Şarj Akımını Kontrol Ediniz Şarj EdiyorŞarj Etmiyor Köprü Diyot Arızalı Olabilir Şarj Kontaktörü veya Şarj Plaketini Kontrol Ediniz Şarj Trafosu Kontrol Edilir Cihazın Deşarj Halinde Akü Voltajı Ölçülür Aküler Dengeli Düşüyor Süre Hesabı Yapılır Müşteri Uyarılır Akülerden Bir veya Birkaç Tanesinin Voltajı Kısa Sürede Düşüyor Akülerin Bombeleri Kontrol edilir