2008 MY WEDDİNG DÜĞÜN ORGANİZASYONU KAMPANYASI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklamları
Advertisements

B. Onat Cad. Şahinol Sitesi A-Blok 95 / 9 ANTALYA / Tel :0
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
SÜT ÜRETİCİLERİ İÇİN BİR DEVRİM. AVESSOFT (Union Yazılım Ltd.) •Avessoft olarak 2000 yılından bu yana sektörel yazılımlar üretmekteyiz. •Yazdığımız.
.com İletişimde Kökten Çözüm...
SUUDİ ARABİSTAN T.C. Riyad Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
1-YURTİÇİ FUAR TEŞVİKLERİ 2-DIŞ TİCARET DANIŞMANLIK HİZMETİ
VAK İ T GELD İ G İ D İ YORUZ BU SENE KASTAMONU ILGAZ’DAYIZ.
7/ 24 1 YIL ALARM KONTROL MERKEZİ İLE BİRLİKTE
Başarı FIRSAT ile Başlar!
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
Selda Aydın Seyhan Kamçı
Mega Holdings İş Sunumu Yaşam Değiştiren Organizasyon
Senkronize Gösteriler
Sosyal Medya.

Düğün Organizasyonu Fotoğraf ve Kamera Çekimi & Barcovizyon Gösterisi
STAJ UYGULAMASININ YAPILABİLECEĞİ İŞLETMELER
Hakkımızda Misyonumuz:Kuruluşumuzdan bu yana kimsesiz çocuklarımız için edindiğimiz yardım amacı doğrultusunda, ulaşabildiğimiz ve ulaştırabildiğimiz.
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
Birtel İletişim Teknolojileri
En ucuzundan en pahalısına doğru sıralanmış olarak “Cep Telefonları” kategorisindeki tüm ürünlerin isimleri “Spor” kategorisinde ürünleri listelenen “İstanbul”
Believe in Yourself. Halilcan kim ki zaten? – Edirne – Şanlıurfa – Şanlıurfa Anadolu Lisesi – Hacettepe Üniversitesi.
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için

Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri.
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
TÜRKİYE’NİN BASKETBOL PROFESYONELLERİ BULUŞUYOR powered by.
İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Faiz Riski Yönetimi ve VOB Sözleşmelerinin Kullanımı Ağustos
SANAYİ SİCİL BELGESİ YILLIK İŞLETME CETVELİ’NİN İNTERNET ORTAMINDA GİRİLİRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER.
HERMES ULUSLARARASI DANIŞMANLIK
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Yandex Reklamları.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Engelliler Okulunda Badminton Eğitimi ve Engelliler Türkiye Şampiyonası yapılması. İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
2005 VAN – 4000 çocuğa 400 ayakkabı Kampanyası Kerim Tuncer İlköğretim Okulu.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi “Badminton Federasyonu Ana Sponsorluk” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Badminton.
TÜRKYILMAZ SİGORTA 1987 YILINDAN BUGÜNE. ‘Sadece çizgi film kahramanlarının sigortaya ihtiyacı yoktur’
*Kırmızı rengi öğreniyorum
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
M.O.S.B. 4. KISIM 405. CD. NO:1 MANİSA
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
CİN ALİ İNTERNETTE ALIŞVERİŞ YAPIYOR
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Kurumumuz Cumhuriyet mahallesi Yıldız Sokak adresinde yer almaktadır. Adını ; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ün verdiği; sessiz.
1 ŞEKERBANK BİREYSEL BANKACILIK Kasım/ TÜRKİYE’DE BİREYSEL BANKACILIK-İLKLER.
MONOGRAFİ 5 Getiri Ltd. Şir.’nin Mayıs 2008 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız.
Ücret Sistemleri ve Verimlilik Dersi Sunumu
9. Sınıf akıllı fizik defteri
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Fen ve Mühendislik Grubu Seçmeli Dersler Toplam 6 Kredi Tekstil Grubu Seçmeli Dersler Toplam 14 Kredi Sosyal Seçmeli Dersler Toplam 4 Kredi Teknik Seçmeli.
Bir Şey Değişir, Her Şey Değişir! TOÇEV 4. eğitim yılında da sizlerle elele... Çocukların dünyalarını değiştirebilmek için... Daha iyi bir gelecek için…
ÖZEL MÜZEYYEN ÇELEBİOĞLU
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
Hizmete açılan kapınız.. SINCE  1995 yılında hizmet hayatına başlayan firmamız;  Adana Bölge,İzmir Bölge ve İstanbul Bölge, Diyarbakır bölge il.
IVY DİZAYN Kurumsal Hizmetler Ltd.Şti.
Etkinliğe 300 kişinin katılımı hedeflenmektedir. Katılımcı detayı aşağıdaki gibi beklenmektedir. Katılım düzeyi olarak Kamu kurumlarının ilgili Genel.
Gaka Trade Promosyon – ajans - Fuar çalışmaları
SERVİS ARABALARININ HAZIRLIĞI
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
DIŞ MEKAN GÖRSELLERİ CEPHE GÖRÜNÜMSOKAK GÖRÜNÜM BİNA GİRİŞ GÖRÜNÜM BİNA GİRİŞİ.
IX. ULUSAL KONGRE ve SERGİSİ
Sunum transkripti:

2008 MY WEDDİNG DÜĞÜN ORGANİZASYONU KAMPANYASI DUGUN-DAVET.COM 2008 MY WEDDİNG DÜĞÜN ORGANİZASYONU KAMPANYASI İLETİŞİM ADRESİ WWW.DUGUN-DAVET.COM –WEDDING CENTER Global Consulting Marketing Organisation Magasine Media, PR MASTER GROUP COMPANY Talatpaşa Bul. No. 62 K.1 D.2 ALSANCAK - İZMİR TEL& FAX : 0 232 421 34 23 PBX E – POSTA : contact@dugun-davet.com WEB ADRESİ: www.dugun-davet.com

Dugun –davet.com My Wedding – Düğün Paketi Kampanyamız Özel Düğün Kampanyamız -2008 de 2007 Fiyatlarıyla Organizasyon...... FİRMAMIZLA 31.12.2007 TARİHİNE KADAR SÖZLEŞME YAPAN ÇİFTLERİMİZ : 2008 DE 2007 FİYATLARIYLA ORGANİZASYONLARINI GERÇEKLEŞTİRECEKTİR. ÖZEL DÜĞÜN KAMPANYAMIZ 31.12.2007 DE SONA ERECEKTİR Sandalyelerin giydirilmesi ( Tek fiyonk ) Masaların giydirilmesi (Saten örtülerle) Masalara Kapak ya da Runner Masalara pul-payet serpiştirilmesi Masalara Çiçekli tekli şamdan hazırlanması Nikah-Nişan masasının kumaşlarla süslenmesi Nikah-Nişan masası aranjmanı hazırlanması, Mekanın fiyonklarla süslenmesi Giriş takı Çiçekli Süsleme 4 adet gelin yolu + kırmızı halı Anı defteri-kürsü-kalem Pasta arabasının süslenmesi(Fiyonklarla) YUKARIDA BELİRTİLEN TÜM ÇALIŞMALARIN KİŞİBAŞI FİYATI 15.- (ONBEŞ) YTL DİR Not . 150 KİŞİ ÜZERİ DÜĞÜN ORGANİZASYONLARI İÇİN GRÇERLİDİR. DÜĞÜN MEKANLARIMIZI SORUNUZ!

. My Wedding Düğün Paketi KAMPANYASI 2.000.-YTL Üzeri Düğün Organizasyonlarınızda Özel Şöförlü Limuzin Gelin Arabası Hediyesi 3.000.-YTL Üzeri Düğün Organizasyonlarınızda Gelin Başı Hediyesi 5.000.-YTL Üzeri Düğün Organizasyonlarınızda Gelinlik Hediyesi 7.000.-YTL Üzeri Düğün Organizasyonlarınızda Mobilya Takımı Hediyesi 10.000.-YTL Üzeri Düğün Organizasyonlarınızda 3 gece 4 gün Konaklamalı 4* Otel de Balayı Tatili Hediyesi

. Çözüm Ortaklarımız Kuaför Osman çapa Nasyonel Gelinlik Only me My Wedding Düğün Paketi KAMPANYASI Çözüm Ortaklarımız Kuaför Osman çapa Nasyonel Gelinlik Only me Relactive Aysira Mine houte couture Melek özyenilmez Mobilya Doğtaş Kısıkköy Mobilya Doğrucan Mobilya İsm Mobilya Bellona Otel-Balayı tatili Mavi otel Bodrum Banka Denizbank Advantage Yapı kredi Garanti Düğün Mekanı Naci usta Restaurant Bordo Restaurant Aula Restaurant Keyf-i Sefa Restaurant Konak Life