Soğanın sırrı Tıklayınız lütfen.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Onlara sahip olduklarınızın en iyisini veriniz.”
Advertisements

Biz bu oyuna deli olduk! Bir Japon psikoloji profesörü, Isamu Saito oturmuş psikolojinin prensiplerinden faydalanarak kendimizi keşfetme oyunu hazırlamış.
Aşağıdakilerden hangisi “vermek” kelimesinin zıt anlamlısıdır? ? ? ? ?
Çelebi Grubu.
Benim kim olduğumu biliyor musunuz? Soy alguien con quien convives a diario Hergün birlikte yaşadığınız biriyim...
İŞTE ADALET VE DOĞRULUK
KÜÇÜK İTFAİYECİ lütfen sesi açıp Tıklayınız..
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
Bunu okursanız iyi olur
Başarılı Olmanın Genel Kuralları Nelerdir?
Kedilerin görevleri 1.
…Bu sunuda anlatılan olaylar gerçekten yaşanmıştır…
SİLVAN İMAM LİSESİ FAHRETTİN KAYA
Yabancı! Ben doğmadan birkaç ay önce, babam Tennessee’de bizim küçük kasabamıza gelen bir yabancı ile tanışmış. Babam, ilk gördüğü andan itibaren bu yabancıya.
90/10 kuralı Hayatın %10'u,sizin başınıza gelenlerden oluşur.
Lütfen sesi açıp Tıklayınız..
Annesini Arayan Kardan Adam
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
Tıklayınız lütfen Tüm çağların tüm büyük adamlarının en büyük müşterek sırları, bilinç altları ile iletişim kurabilmeleri ve bu güçlerini kullanabilmeleri.
Zaman ayırıyorum… Diaporama musical & automatique.
Mikroplar Nelerdir?.
Bu India’dan gelen TANTRA.
BUGÜN HAYAT ÇOK GÜZEL!.
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
STRESE GİRENİN İMANINDAN ŞÜPHE EDERİM!
1/20 Zamir A B C D Aşağıdaki cümlelerin hangisinde şahıs ( kişi ) zamiri vardır? Akşam dayımlar geldiğinde uyuyordum. Durmadan yağan kar çocukları heyecanlandırdı.
 Merhaba Öğretmenler,  O hiç bitmek tükenmek bilmeyecek merhabalardan bir tanesi daha...  Hatırlarmısın öğretmenim gittiğin günü?Hani okulun yanındaki.
Aşk ve arkadaşlık....
Hiç kimse geri dönemez ve parlak geçmişini geri getiremez. Ancak şu andan itibaren herkes yeni bir başlangıç yapabilir ve parlak bir sona ulaşabilir.
4. SINIF II. ÜNİTE: TEMİZ OLALIM
…Bu sunuda anlatılan olaylar gerçekten yaşanmıştır…
ZAMİRLER (ADILLAR). ZAMİRLER (ADILLAR) Bu konuda seni uyarmıştım. Şunları bahçeye bırakır mısın? Aşağıdaki cümlelerdeki zamirleri bularak türlerini.
Sen hangisini seçerdin?
Okulun ilk günü, ilk derste profesörümüz, önce kendini tanıttı, sonra 'Bu yıl, yepyeni bir öğrencimiz var. Çok ilginç biri bakalım bulabilecek misiniz'
Roméo Sauvé présente.
KİPER’İN DOĞUM GÜNÜ.
AH,ŞU BASIT HAYAT! AH,ŞU BASIT HAYAT! -- ANONIM -- ANONIM.
Büyük anne ve büyük baba olan dostlar için….
Bir zamanlar Dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış
Sıcak su içmenin faydası .
Kim olduğunu Başına gelen Değil, Senin hareket Tarzın belirler, .
SEVMEK Büyük,ağdalı,abartılı sözler değil,
Hayat.
Gece yarısı parka bir baykuş geldi.Ağaçları tek tek
Arkadaşlık Haftası Ask ve arkadaslık bir gün yolda karşılaşırlar aşk, kendinden emin bir şekilde sorar; ben senden daha samimi ve daha cana yakınım sen.
Zamirler Esranur ÇİNKO 6-B 314.
Genç horoz kümese girer girmez kart horoza yaklaşır ve ona:
- MEŞHUR 20 PARADOKS (Aykırı düşünce)
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
AMAÇ BELİRLEME.
Photos personnelles Images de Maramures, Roumanie Texte reçu par mail Texte : Auteur Inconnu Tıklayınız lütfen euros Chante Grigore Lese.
MERHAMET ŞEVKAT FEDAKARLIK
FEDAKARLIK.
PARA BİRİKTİRİYORUM.
Okul Aile Birliği Olağan Toplantısına Hoş Geldiniz 23/10/2012
Bunu okumak sizi herhangi bir borç yükü altına sokmayacaktır.
8 DAKİKA Hikayede anlatılan efsaneye göre bir kadın, bir gün kuca ğ ındaki çocu ğ u ile birlikte bir ma ğ aranın önünden geçerken içeriden gelen bir.
AİLELERİN KABUL SÜREÇLERİ Nazim DUMAN Müdür Yardımcısı Maltepe Rehberlik ve Araştırma Merkezi Kasım 2012.
Güzellikle yaşlanmanın yaşlanmanınsırrı Emekli dostlarıma Cool.
BİRİKİM YAPACAĞIM.
DOSTLAR Zaman geçer. Hayat uçup gider. Mesafeler bizi uzaklaştırır. Çocuklar büyürler. İşler, şöyle böyle olur.
Kılış (İş) Eylemleri : Öznenin kendi iradesiyle bir nesne üzerinde gerçekleşen ve bu eylemden nesnenin etkilendiği tüm eylemler iş-kılış anlamlıdır. Kadın.
DOĞADA NELER OLUYOR Biz insanlar çevreye bakmıyoruz oysa ki baksak çevremizdeki yeşillikleri nasıl pisletiyoruz. Biz insanlar çevreye bakmıyoruz oysa.
Yeni ofis kırtasiye malzemeleri ve aksesuarları satın.
 Ülkenin  batısındaki küçük bir mahallenin  bir sokağının neredeyse tamamı  ressamlardan oluşmaktaydı.  Bu mahallede, üç katlı bodur bir tuğla yığınının.
I- Maserasyon Metotları
Soğanın sırrı Tıklayınız lütfen.
Soğanın sırrı Tıklayınız lütfen.
Soğanın sırrı Tıklayınız lütfen.
Sunum transkripti:

Soğanın sırrı Tıklayınız lütfen

1919 da, Grip 40 milyon kişiyi öldürdüğünde bir doktor, gribe karşı kendilerine ne şekilde yardım edilebileceğini görmek için çiftçileri ziyaret ediyordu. Bir çok çiftçi ve ailesi bu hastalığa yakalanmış ve bir çoğu da ölmüşlerdi.

Doktor bir tarım işletmesine geldiğinde, orada büyük bir sürprizle karşılaştı.Zira herkes sapasağlamdı.Bunlara,diğer çiftçilerden farklı olarak ne yaptıklarını sorduğunda kadın, evin her odasına tabak içinde soyulmamış bir soğan koyduklarını söyledi.

Doktor buna inanmadı. Ona, mikroskopta inceleme yapmak için bu soğanlardan birini kendisine verip veremeyeceğini sordu. Kadın ona birini verdi. Doktor, soğanda grip virüsünü buldu. Soğanın, tüm bakterileri emerek, aileyi sağlıklı tuttuğu apaçık ortadaydı.

Aynı hikayeyi bana kuaförüm de anlatmıştı Aynı hikayeyi bana kuaförüm de anlatmıştı. Birkaç yıl kadar önce, müşterilerinden büyük bir kısmı gribe yakalanmışlar ve hastalanmışlardı. Ertesi yıl, salona birkaç tabak içinde soğanlar koymuş ve büyük bir sürprizle, kendisiyle birlikte çalışanların hiç biri hastalanmamıştı.

Bu bilgiyi, sağlık sorunları ilgili çalışmalarımda her zaman bana yardımcı olan Oregon da ki bir dostuma gönderdim . O da bana, soğanla ilgili ilginç bir deneyimini nakletti.

Çiftçilerin hikayesini işitmeden önce, ağır seyreden bir zatürreeye yakalanmıştım. Bir gün, okuduğum bir makalede, bir soğanın tam ortadan ikiye bölünmesini ve bir yarısının bir tabak içinde çatalla iyice ezilerek, geceleyin hastanın yakındaki bir masanın üzerine konulmasını söylüyordu. Mikroplar nedeniyle soğanın ertesi sabah siyahlaşacağını söylüyordu. Söylenileni aynen yaptım. Ertesi gün soğan çok kederli gözüküyordu, ben ise kendimi, çok daha iyi hissediyordum.

Bu makale aynı zamanda, geçmişte odalara konulmuş olan soğan ve sarımsakların, insanları veba ya karşı da korumuş olduğunu iddia ediyordu. Her ikisi de güçlü bir şekilde anti bakteriyel ve antiseptik özelliklerine sahiptirler.

Anlatılan bu şeylerden çıkarılacak sonuç şudur : birkaç soğan satın alınız, ve bunları soymaksızın tabaklar içinde evin her yerine yerleştiriniz. Eğer çalışıyorsanız, bir veya iki tane de çalıştığınız yere koyunuz.Biz bunu yapmadık Ve gribe yakalandık!

Kaybedecek bir şey yok, deneyiniz ! Soğan size yardım edecek, siz ve yakınlarınız hasta olmayacaksınız.Eğer Gribe yakalanırsanız da hafif atlatacaksınız… Kaybedecek bir şey yok, deneyiniz ! Sadece 1 liralık soğan !!!

Tüm aile için Bir sağlık önerisi

En güzel günler sizin olsun… Tercüme:Yusuf Haznedaroğlu

Diaporama reçu en espagnol Traduit par Dominique B. dominique. regards Diaporama reçu en espagnol Traduit par Dominique B. dominique.regards.free.fr