Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Photos personnelles Images de Maramures, Roumanie Texte reçu par mail Texte : Auteur Inconnu Tıklayınız lütfen 86400 euros Chante Grigore Lese.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Photos personnelles Images de Maramures, Roumanie Texte reçu par mail Texte : Auteur Inconnu Tıklayınız lütfen 86400 euros Chante Grigore Lese."— Sunum transkripti:

1

2 Photos personnelles Images de Maramures, Roumanie Texte reçu par mail Texte : Auteur Inconnu Tıklayınız lütfen 86400 euros Chante Grigore Lese

3 Bir bankanın size her gün 86400 Euro tutarında bir kredi açtığını hayal ediniz.Sadece uymanız gereken iki kural var.

4 Birinci kural : Gün içinde harcayamadıklarınızın hepsi akşam sizden geri alınacaktır. Hileye başvurmak yok, bu parayı başka bir hesaba aktaramazsınız, harcayamazsınız, ama her sabah uyandığınızda banka size 86400 Euro tutarında yeni bir kredi açacaktır.

5 İkinci kural : Banka size haber vermeksizin bu “oyunu” her an bitirebilir ; herhangi bir anda size yeter artık bitti diyebilir,hesabı kapatabilir ve yenisini de açmaz.

6 Bu durumda ne yapardınız ? Hoşunuza gidecek şeyleri yapmak için bu paranın her kuruşunu sarf ederdiniz ve sevdiklerinize hediyeler alırdınız. Her santimini yaşamınıza ve yakınlarınıza mutluluk getirecek şekilde harcardınız, değil mi ?

7 Her sabah hepimizin sahip olduğumuz bu sihirli banka zamandır !

8 Her sabah uyandığımızda hepimizin 86400 saniye yaşam kredimiz vardır ve akşam uyuduğumuzda ertelemesi olmaz bunun. Gün içinde yaşanmayanlar artık kaybedilmiş sayılır,yarın yeniden başlar.

9 Her sabah, bu mucize yeniden başlar. Bu değiştirilmesi mümkün olmayan kurallar ile oynamaya başlarız : Banka bizi uyarmaksızın her hangi bir zamanda hesabı kapatabilir ; yaşam her an durabilir. Bu durumda, bize günlük olarak verilen bu 86400 saniye ile ne yapmalıyız ?

10 Yaşam kısadır, hatta zamanı vakit geçirmek için uzun bulanlar için bile … O zaman bunu iyi değerlendiriniz !

11 Her gününüz en güzel olsun! Tercüme:Yusuf Haznedaroğlu Créations DELIA

12 http://ppsmania.net/


"Photos personnelles Images de Maramures, Roumanie Texte reçu par mail Texte : Auteur Inconnu Tıklayınız lütfen 86400 euros Chante Grigore Lese." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları