İNTEROFİS HER DİLDE MÜTERCİM-TERCÜMANLIK MERKEZİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
8. SINIF 3. ÜNİTE BİLGİ YARIŞMASI
Advertisements

B. Onat Cad. Şahinol Sitesi A-Blok 95 / 9 ANTALYA / Tel :0
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için 5 NEDEN !.. Perakendeciler için.
Oktay ERBEY CRM & B2B Ürün Satış Hizmet Yöneticisi
Facebook Reklamları.
Ericom Telekomünikasyon ve Enerji Teknolojileri A.Ş.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
İNTERNET VE REKLAM HİZMETLERİ İSMAİL ALKAN İNTERNET PROGRAMCISI Varsak Demirel Mah. Zübeyde.
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Arapgir Meslek YÜKSEKOKULU
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONFERANS VE SERGİ SALONU
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
ÖMER DERİNDERE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ Osmancık/ÇORUM
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
Www. boutiqueprincesshotel.com. Boutique Princess Hotel Genel Bilgiler Üstün hizmet anlayışı,zevkli dekorasyonu, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile.
Atlayarak Sayalım Birer sayalım
Birtel İletişim Teknolojileri
AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
KIR ÇİÇEKLERİM’ E RakamlarImIz Akhisar Koleji 1/A.
ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Prof. Dr. Leyla Küçükahmet
CAN Özel Güvenlik Eğt. Hizmetleri canozelguvenlik.com.tr.
HERMES ULUSLARARASI DANIŞMANLIK
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
URGE Programı ile Şirketlerin İhracat Hacminin Arttırılması Program tanıtımı ve Ernst & Young desteği.
HAZIRLAYAN:SAVAŞ TURAN AKKOYUNLU İLKÖĞRETİM OKULU 2/D SINIFI
Birtel İletişim Teknolojileri
HİKMET SIRMA (ARİFİYE/SAKARYA) 1-A SINIFI 1 Mehmet YÜCEDAĞ.
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi HİZMET BİNASI
IN VITRO KOŞULLARDA HASTALIKSIZ BİTKİ MATERYALİ ÜRETİMİ
Matematik 2 Örüntü Alıştırmaları.
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
Ergenekon Mah. Cumhuriyet Cad. Arzu Apt
UZAKTAN ÖĞRETMEN EĞİTİMİ SEMİNERİ
GMK BULVARI 72/11 Maltepe/ ANKARA TEL: FAX:
Gençler için Avrupa Fırsatları. nedir? Gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında.
ZAMANLA YARIŞIR… Gülbahar Mah. Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. Bozkır İş. Merkz. No:12/3 M.KÖY/İST. Tel:+90 (212)
ÖZELL İ KLER İ ÖZELL İ KLER İ Faaliyet yılı : m2 Satış Alanı 60m2 Mutfak + Depo 50m2 Açık Depolama Alanı 20m2 Ofis 100m2 Açık Otopark.
NURİYE OGRAŞ Antalya Bölge Satış Yetkilisi
4 X x X X X
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
1 Van Kadın Derneği 2008 Yılı Verileri. sınıflandırma Yüzyüze ve/veya telefonla 805 başvuru 1262 neden 350 Türkiyeli Kadın 525 nedenle 455 Sığınmacı ve.
1 FİNANSBANK A.Ş Sinan Şahinbaş Finansbank Genel Müdürü
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
AKÇAY İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
Kurumumuz Cumhuriyet mahallesi Yıldız Sokak adresinde yer almaktadır. Adını ; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ün verdiği; sessiz.
Markalaşmanın yolu, doğru ‘den geçer.
BODRUM YAT İMALATI İŞ KÜMESİ ROTASINI ÇİZİYOR PROJE AÇILIŞ TOPLANTISI Bodrum, 30 Nisan 2012.
“YETİŞKİNLERİN OYUN OYNAMA ALIŞKANLIKLARI” ARAŞTIRMASI
ÖĞR. GRV. Ş.ENGIN ŞAHİN BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ.
Diferansiyel Denklemler
Emel KAYNAK Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş.2
Yalı Mah. Kumlu Yalı Cad Erdek/BALIKESİR
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
Hayat Sebla Blokları D Blok Kat:3 Kiralık Fırsat Daire
Aytel Mesaj Toplu SMS ve 2012 Yılı Kampanyalı Prim Sistematiği Sunumu
Tunalı Hilmi Caddesi No: 95 Kiralık Daire
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 18 Öğrenci Sayısı : 358 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3.
İş için neden simültane çeviri önemlidir? Bir işin başarısı veya başarısızlığı büyük ölçüde iletişime dayanır. İletişim ne kadar etkiliyse, işinizin başarıya.
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
Sunum transkripti:

İNTEROFİS HER DİLDE MÜTERCİM-TERCÜMANLIK MERKEZİ

İNTEROFİS TERCÜMANLIK MERKEZ BİNA ELMALI MAH. HASAN SUBAŞI CAD İNTEROFİS TERCÜMANLIK MERKEZ BİNA ELMALI MAH.HASAN SUBAŞI CAD. VALİLİK ARKASI AKKULAK İŞH 9/5-6 ANTALYA

İNTEROFİS TERCÜMANLIK MERKEZ OFİS

İNTEROFİS TERCÜMANLIK LARA BİNA FENER MAH. ÖZGÜRLÜK BULVARI 13 İNTEROFİS TERCÜMANLIK LARA BİNA FENER MAH.ÖZGÜRLÜK BULVARI 13.NOTER ÜSTÜ

İNTEROFİS TERCÜMANLIK LARA OFİS

İNTEROFİS HER DİLDE MÜTERCİM-TERCÜMANLIK MERKEZİ *Artık Antalya Merkez de yabancılarla olan toplantılarınızda *Toplantı salonu aramak, *Kira ödemek, *Cafe break parası ödemek, *Simultane Sistemlere astronomik ücretler ödemek, *Simultane kabin ücreti ödemek, *Ses Sistemine ücret ödemek, *Görüntü ve Sunum Sistemine ücret ödemek, *Teknik Ekip için ücret ödemek, YOK!!! *Sadece en uygun ve cazip tercümanlık ücreti ile her dilde yabancılarla her türlü Simultane ve Konsekütif toplantılarınızı yapabilirsiniz.

İNTEROFİS HER DİLDE MÜTERCİM-TERCÜMANLIK MERKEZİ *Kamu Kuruluşları, yabancılarla olan görüşmelerinde, *Yabancı ortaklı şirketler, yabancı ortakları ile periyodik toplantılarında, *İthalat ve İhracatçılar, yabancı müşterilerle yapacakları iş görüşmelerinde, *Gayri menkul danışmanlık ve emlak şirketleri, yabancılarla yapacakları satış toplantıları ve tanıtım toplantılarında, *Avukatlar, yabancı müvekkilleri ile, özel ve tüzel kişilerle yapacakları toplantılarında, *Muhasebeciler, yabancı müvekkilleri ile yapacakları muhasebe, şirket ve finans toplantılarında *Artık her dilde dünya standardı olan ISO 9001 güvencesi ile TÇD kimlikli gerçek Mütercim Tercümanların Hizmeti ile Avrupa Standartlarında Simultane ve Konsekütif çeviri sistemleri ile donatılmış toplantı salonlarımızda profesyonel ve ISO Kalitesinde her dilde Kurumsal çerçevede hizmet alacaklardır.

DELEGASYON TOPLANTI SALONU

SİMULTANE-KONSEKÜTİF KONFERANS SALONU

SİMULTANE-KONSEKÜTİF KONFERANS SALONU

FUAYE SALONU

İNTEROFİS HER DİLDE MÜTERCİM-TERCÜMANLIK MERKEZİ BU HİZMET AVRUPA’DAN SONRA ANTALYA’DA BİR İLİKTİR

Lütfen bize toplantılarınızdan 24 saat önce aşağıdaki telefon ve mail adreslerimizden ulaşınız. İNTEROFİS TERCÜMANLIK MERKEZİ Merkez : Elmalı Mah. Hasan Subaşı Cad. Akkulak İşh – 9/5-6 Antalya Tel : (242) 248 35 61 ( Pbx) (242) 242 51 36 (242) 243 31 21 Fax : (242) 248 35 61 / 16 Mobil Ofis : 537-893 01 61 e-mail : interofis@gmail.com interofis@interofis.com.tr Msn : interofismerkez@hotmail.com Lara Şube ( Toplantı Salonlarımız ) : Fener Mah. Özgürlük Bul. 13. Noter Üstü. Kurt Apt. 208 / 4 Antalya Tel : (242) 323 44 55 - 323 44 56 Fax : (242) 323 44 55 / 11 Mobil Ofis : 536-887 54 44 e-mail : interofislara@gmail.com Msn : interofislara@hotmail.com Web : interofistercumanlik.com