VAK İ T GELD İ G İ D İ YORUZ BU SENE KASTAMONU ILGAZ’DAYIZ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
8. SINIF 3. ÜNİTE BİLGİ YARIŞMASI
Advertisements

Öğrenciler nereye gidiyor ?
FAİZ HESAPLARI ÖMER ASKERDEN PİRİ MEHMET PAŞA ORTAOKULU
TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 5-6 EKİM 2013 KUŞADASI TRİATLONU
“Kolhida” dağ evi “Kolhida” uluslararası av turizm için dağ evi oldukça ilginç ve “Avcılığa çikan parti lideri” stilinde yapılmış. Dağ evi bol yeşillik,
VAKIFBANK - DEVLET DENETİM ELEMANLARI DERNEĞİ KREDİ KARTI ÇALIŞMASI
Foça Mah. Selim Günday Cd. No   Fethiye/Muğla/Türkiye
T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Arapgir Meslek YÜKSEKOKULU
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONFERANS VE SERGİ SALONU
Eğitim Programı Kurulum Aşamaları E. Savaş Başcı ASO 1. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ AVRUPA BİLGİSAYAR YERKİNLİĞİ SERTİFİKASI EĞİTİM PROJESİ (OBİYEP)
DOĞU KARADENiZ TURU HAZİRAN 2 GECE 3 GÜN
ULAŞIM Otelimiz Antalya şehir merkezine 45. km., havalimanına 60 km. uzaklıktadır. Antalya otogarından her beş dakikada kalkan Kemer Tur otobüsleri.
FRİG VADİSİ VE AFYON’DA KAPLICA KEYFİ EKİM TARİHİNDE 2 GÜNLÜK PROGRAM.
4/6/2017 5:24 AM FOR ENERGO 2014 ULUSLARARASI ENERJİ FUARI PRAG KASIM 2014 (Türk Havayolları ile) MURANO.
EYLEM 2 AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı.
«NORVEÇ» TEKNİK GEZİSİ SUNUMU
Uygulamalı Örneklem Seçimi
KIR ÇİÇEKLERİM’ E RakamlarImIz Akhisar Koleji 1/A.
CAN Özel Güvenlik Eğt. Hizmetleri canozelguvenlik.com.tr.
“Dünyada ve Türkiye’de Pamuk Piyasaları ile İlgili Gelişmeler”
HAZIRLAYAN:SAVAŞ TURAN AKKOYUNLU İLKÖĞRETİM OKULU 2/D SINIFI
ORHAN EREN İLKOKULU 1-A.
İÇ ANADOLU BÖLGESİ KADIN ÖRGÜTLERİ ARASINDA TOPLUMSAL DÖNÜŞÜM İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ ÇALIŞTAYI ESKİŞEHİR 2014.
ARALARINDA ASAL SAYILAR
AB VETERİNER HEKİM PLATFORMU
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 18 Temmuz 2013.
HAFTA 7 OTEL SÖZLEŞMELERİ-DEVAM
YAMBOL VE CİVARINDA TATİL TEREZA VE TANYA’NIN TEKLİFİ
Gün Kitabın Adı ve Yazarı Okuduğu sayfa sayısı
IN VITRO KOŞULLARDA HASTALIKSIZ BİTKİ MATERYALİ ÜRETİMİ
Matematik 2 Örüntü Alıştırmaları.
SİTE TEMİZLİĞİ.
LESOVO - ”Tunca” dag evi - SREM – ELHOVO – YAMBOL– VESELiNOVO – KABiLE
30 EYLÜL-2 EKİM FOÇA KARATAŞ BRİÇ FESTİVALİ Program : 30 Eylül Cuma Hoş geldin İkili Gece serbest 1 Ekim Cumartesi 9.00 Tekne turu (Siren kayalıkları)
NÜANS TURİZM HAC "İlk defa kayıt yaptıranlar 294 bin 567 kişi. Kayıt yeniletenler 1 milyon 76 bin 664. Türkiye geneli toplam müracaat 1 milyon 372.
Uygulamalı Örneklem Seçimi
Tam sayılarda bölme ve çarpma işlemi
Çağımızda yönetsel, profesyonel ve diğer işgören grupları için kariyer konusuna geçmişten daha fazla ağırlık verildiğini görmekteyiz. Kariyer geliştirme.
ULUDAĞ GEZİSİ KIŞIN KEYFİNİ ULUDAĞ’DA ÇIKARALIM. 24 ŞUBAT 2013 PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN ULUDAĞ GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ ÇARŞAMBA.
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 7 EYLÜL 2013 YAŞ GRUPLARI İSTANBUL TRİATLONU TRİATLET BRİFİNGİ.
ÖZELL İ KLER İ ÖZELL İ KLER İ Faaliyet yılı : m2 Satış Alanı 60m2 Mutfak + Depo 50m2 Açık Depolama Alanı 20m2 Ofis 100m2 Açık Otopark.
HABTEKUS' HABTEKUS'08 3.
Otelimiz Turizm Bakanlığı onaylı ve denetimli 3 yıldızlı bir tesistir Otelimiz 52 odadır 36 odamız 2 adet single bed 12 odamız 1 double bed 1 single bed.
Yambol.
Mukavemet II Strength of Materials II
EYLEM 2 AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı.
BAHARIN KEYFİNİ ANTALYA/KEMER’DE ÇIKARALIM NİSAN 2012 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN ANTALYA /KEMER GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ KATILIM.
VERİ İŞLEME VERİ İŞLEME-4.
Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 25 Eylül 2009 Cuma Matematik Aynı türden 10 nesnenin sayısına ………… denir. Aynı türden …. nesnenin sayısına.
Tuğçe ÖZTOP İlköğretim Matematik Öğretmenliği 2. sınıf
Çocuklar,sayılar arasındaki İlişkiyi fark ettiniz mi?
1 Kısa Vadeli Kredi Maliyetlerinin Tahmini Yıllık Yüzdesel Maliyet  Farklı vadelerdeki kredileri karşılaştırabilmek için kredi maliyetlerinin belirlenmesinde.
Toplama Yapalım Hikmet Sırma 1-A sınıfı.
31- Ekim 01 Kasım Çadır Kampı Yer:Düzce. PROGRAM PLANLANAN TARİH: 31 Ekim 01 Kasım 2009 Cumartesi - pazar Birinci gün Cumartesi sabah erkenden hareket.
Toplam – toplanan = toplanan
ÖĞR. GRV. Ş.ENGIN ŞAHİN BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ.
Diferansiyel Denklemler
DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEMİ MEZUNLARI BULUŞMASI
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
Oda Tipleri.
18-21 Eylül 2013 Duesseldorf Uluslararası İlaç ve Eczacılık Fuarı.
PARİS EĞİTİM GEZİSİ (18 – 22 MAYIS 2016). Gezimizin amaçları Fransız dilini ve kültürünü pratikte öğrenmek. Tarihi yapıları, müzeleri ve Paris'in simgeleri.
ve FARKI
40 KİŞİLİK EGE TURU.
Ankara çıkışlı 7 Gün 6 Gece Marmara Turu. 40 kişilik Marmara turu.
KONYA TURU.
TEMMUZ 2018 MOĞOLİSTAN TURU (I.Grup: 09 Temmuz – 17 Temmuz 2018 )
KAHİRE & NİL & LUXOR & HURGADA
PARİS EĞİTİM GEZİSİ 15 – 19 MAYIS 2018.
Sunum transkripti:

VAK İ T GELD İ G İ D İ YORUZ BU SENE KASTAMONU ILGAZ’DAYIZ

ILGAZ MOUNTAIN RESORT HOTEL

GEZİ PROGRAMI • (23.00) -Perşembe Kadıköy evlendirme dairesi önünde toplanma •.(24.00) Hareket • ( 07.00) Ilgaz Mountain Resort Otele varış ve odalara yerleşme • Cuma bütün gün tam pansiyon otelde serbest zaman akşam yemeğini otelde alıyoruz

Cumartesi ( )Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimizle yerel rehberler eşliğinde Kastamonu’nun tarihi ve turistik yerlerini geziyoruz Gezeceğimiz yerler sırası ile Liva Paşa Konağı Vedat Tek Müzesi İsmail Bey Külliyesi El Sanatları Eğitim Merkezi Arkeoloji Müzesi Cumhuriyet Müzesi(Şapka Müzesi) Tarihi Saat Kulesi

• Bu yoğun gezi programından yorulacağınızı ve çok acıkacağınızı düşündük ve arada Eflanili Konağında yöreye ait çok özel yemeklerle bir öğle yemeği planladık • Not:Yemek ücreti 25 TL •

EVE DÖNÜYORUZ • ( 12.00) Otelde alacağımız kahvaltının ardından dönüş yoluna koyuluyoruz • Tahmini varış saatimiz olan da tadına doyamayacağımız bir başka ASİAD gezisinde buluşmak üzere siz değerli dostlarımızla vedalaşıyoruz.

. Çocuklar aynı odada ebevenyleriyle (2 kişi)konaklamaları durumunda 0-6 yaş ücretsiz; 7-12 yaş %50 indirimlidir Single odalarda % 50 fiyat farkı uygulanmaktadır. Tam pansiyon konaklamada tüm öğünler açık büfe olup,kahvaltı dışındaki içecekler ekstradır. Beş çayı ve gece çorbası ücretsizdir. Lift kullanımı fiyata dahil değildir. Tesiste bulunan Kapalı yüzme havuzu,Türk hamamı,Sauna,Fitnes,Mini clup ücretsizdir. Otel konaklama ücreti kredi kartı ile ödenebilecektir. Çift kişilik odada kişi başı konaklama günlük 120 TL iki gece 240 TL.dır. Rehberlik,Ulaşım,Kastamonu gezisi ve yolculuk süresindeki ikramlar 150 TL.dır. Toplam bir kişi gezi maliyeti 390.-TL.dır.

GEZİ REZERVASYONU • ASİAD Dernek Merkezi • Binnur Caymaz • Tel: • Gsm: • Fax : • AHMET ÖNAL • Tel : • Gsm: • Fax : • Not : Kontenjanımız sınırlı sayıda olup en geç tarihine kadar dönüş yapılmasını önemle rica ederiz. • Otel ücretini kredi kartıyla ödemeniz durumunda ekteki mail order formunun doldurulup tarafımıza iletilmesi rica olunur.