KalDer Türkiye Kalite Derneği

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İlkim Yiğit Gen.Mdr.Yrd..
Advertisements

11. ANKOS Yıllık Toplantısı, 28 Nisan - 1 Mayıs 2011, Muğla Üniversitesi.
Sakarya Üniversitesi ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK YURTDIŞI MALİ KAYNAKLAR Ali Osman KURT SAÜ - Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü (ULİK) Genel.
HACETTEPE GO TOPLULUĞU (HUGOKU)
Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı 1995 yılında 228 gönüllü üye ile kurulmuş bir sivil toplum örgütüdür.
NOKTA, DOĞRU, DOĞRU PARÇASI, IŞIN, DÜZLEMDEKİ DOĞRULAR
E Y L E M 1. 2 G e n ç l i k G i r i ş i m l e r i PROGRAMI.
CYEA THE JCI CREATIVE YOUNG ENTREPRENEUR AWARD JCI YILIN YARATICI GENÇ GİRİŞİMCİSİ.
ORYANTASYON 2002 TANITIM PROGRAMI. Amaç ve Faaliyetler SPIEOSA Öğrencilerin bilime olan ilgilerini arttırmak ve teknolojideki yeni gelişmeleri SPIE ve.
KnowTech3D 3 Nisan 2014.
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ’NDE
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
1 Etik Değerler ve İş Ahlakı Bülent Şenver

 Avrupa Üniversiteler Birliği, Avrupa Üniversitelerini temsil eden tek kuruluştur.  Avrupa genelinde Yükseköğretim kurumlarının bütünleşmesini sağlayarak.
EYLEM 2 AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı.
isletmehacettepe kariyer_hit
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
AİLE HEKİMLİĞİNİN TANIMINDAKİ TEMEL İLKELER
BOLOGNA SÜRECİ’NİN TÜRKİYE’DE UYGULANMASI : BOLOGNA UZMANLARI ULUSAL TAKIMI PROJESİ 07 Aralık 2007, Uludağ Üniversitesi, BURSA BOLOGNA SÜRECİ’NİN TÜRKİYE’DE.
HAB İ TAT KALKINMA VE YÖNET İŞİ M DERNE Ğİ Öztopuz Cad. Okul Yolu Sok. No:13 Ulus Mah. Ortaköy Be ş ikta ş İ stanbul Tel: / 15
KalDer - Üye Memnuniyeti Araştırması TMME Araştırma, KalDer’in 2005 yılından bu yana KA Araştırma tarafından yürütülen TMME modelinin KalDer müşterileri.
Ulusal Ar-Ge Proje Destekleri
ETİK ve İTİBAR YÖNETİMİ
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
“Ülke ekonomisinin verimlilik ilkelerine uygun olarak gelişmesini sağlamak, işçi, işveren ve hükümet kesimlerine eğitim ve danışmanlık desteği sağlamak.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
1 AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tr Eylem 1.2- Gençlik Girişimleri 5 EYLEM 1- AVRUPA İÇİN GENÇLİK (Eylem.
Kıyaslama ve URGE Projelerinde Kıyaslamanın Önemi
Türkiye Bilişim Derneği 1 TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ TBMM Bilişim ve İnternet Araştırma Komisyonu Ankara 3 Mayıs 2012.
TÜBİTAK Bilimsel Araştırma Projelerini Hazırlama Eğitimi Şubat 2014
1 YASED BAROMETRE 18 MART 2008 İSTANBUL.
Prof. Dr. M. Erdal GÜZELDEMİR
IN VITRO KOŞULLARDA HASTALIKSIZ BİTKİ MATERYALİ ÜRETİMİ
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
– Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ AFET TIBBI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
DEÜ İZİSYÖM İzmir İli Stratejik Planlama Yönetişim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Geri Kazanılmış Atık Suların Kullanımı ve İzmir’de Uygun Stratejiler.
ORGANİZASYON KURULU.  8 Şubat: Süper Lig 5.etap karşılaşmaları İzmir Halkapınar Spor Salonunda yapıldı.  Şubat: Çek Cumhuriyeti’nin Hodonin kentinde.
Yeditepe Hukuk Günleri
UYEK 5. Dönem Yönetim Kurulu Faaliyet Sunumu.
EYLEM 2 AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
TTB-UDEK DÖNEMİ ÇALIŞMALARI ÖZET SUNUM TTB-UDEK Olağan (Seçimsiz) Genel Kurul Toplantısı 8 Aralık 2012, Ankara Saat: TTB Merkez Konsey.
European Commission Enterprise and Industrie Avrupa İşletmeler Ağı 25 - KASIM BSN ANATOLIA.
Yeni ve Temiz Enerji Araştırma ve Uygulama Merkezi (YETAM) tarihleri arasında gerçekleştirilen faaliyetler.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU MAYIS
BODRUM YAT İMALATI İŞ KÜMESİ ROTASINI ÇİZİYOR PROJESİ
Japon Üniversitelerinde İngilizce Eğitim İmkanı
Prof. Dr. Mübeccel GÖNEN Merkez Müdürü
Fakültenin Akademik Kadrosu 4. Uluslararası Eczacılık Bilimleri Kongresi, Eylül 2014.
HS_IVSS_CSZE 04 IVSS-Elektrik Bölümü Ankara, Şubat 2005.
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
ÖĞR. GRV. Ş.ENGIN ŞAHİN BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TAHKİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇ MÜHENDİSLER TOPLULUĞU
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP) MEBGEP.
Türkiye Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu
KalDer ve Mühendislik Eğitiminden Beklentiler Dr. Aydın Kosova, 20 MAYIS 2004 KalDer : Centrum İş Merkezi, Aydınevler San. Cad. No: 3 Küçükyalı İstanbul.
ERASMUS+ GENÇLİK PROGRAMI
ERASMUS + GENCLİK. YENİLİKLER Sadece yaş arası gençler değil gençlik çalışanları da yaş sınırı göz etmeksizin katılabiliyor. Ayrıca bu programda.
TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI /
7. TÜRKİYE HAKSIZ REKABET KONGRESİ Mesleğimizde Haksız Rekabet Haksız Rekabetle Mücadelede; Hizmet Kalitesi ve Meslek Kararının Rolü ve Önemi Ali Kamil.
Yrd Doç Dr Turhan ŞALVA İş Sağlığı ve Güvenliği
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı
2016 Mart – 2017 Temmuz deuder.org.tr.
GIDA GÜVENLİĞİ PROJESİ KOBİ EĞİTİM SEMİNERİ
, DERNEK, YABANCI DİL OLARAK TÜRKÇE EĞİTİM FAALİYETLERİ MERKEZİNDE TÜRKÇE ÖĞRETİM YÖNTEMLERİNİN GELİŞTİRİLMESİNİ SAĞLAMAK VE BU ALANDA ÇALIŞMALAR YAPAN.
Sunum transkripti:

KalDer Türkiye Kalite Derneği GençKal

Çerkezköy, Kayseri ve Kocaeli’de Temsilcilikler KalDer Çalışan sayısı 30 Merkez İstanbul Ankara, Bursa, ve İzmir’de Şubeler Eskişehir Çerkezköy, Kayseri ve Kocaeli’de Temsilcilikler 1990 yılında kuruldu Mükemmellik kültürünü yaşam biçimine dönüştürerek, ülkemizin rekabet gücünün ve refah düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunmak Amacı Gönüllülük esasıyla faaliyetlerini sürdürüyor .

Ana Faaliyet Alanları Rekabet Gücünü Artırmada Destek Faaliyetleri Ulusal Kalite Hareketi Değerlendirme Hizmetleri Kıyaslama Çalışmaları Ulusal ve Uluslararası Stratejik İşbirlikleri Eğitim, Seminer ve Sertifika Programları Ulusal Kalite Hareketi Eğitimleri EFQM Mükemmellik Modeli Eğitimleri Kalite ve Yönetim Sistemi Eğitimleri Yenilikçilik ve Yaratıcılık Eğitimleri İnsan Kaynakları ve Kişisel Gelişim Eğitimleri Çalıştaylar Sertifika Programları Bilinçlendirme ve katkı faaliyetleri Kalite Kongresi Kazananlar Konferansı Şube Etkinlikleri Paylaşım Konferansları Tanıma ve Takdir Programları Ulusal Kalite Ödülleri (BÖİ, KOBİ, STK, Kamu) Mükemmellik Aşamaları Yerel Kalite Ödülleri Derecelendirme Hizmetleri Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME)

Üyelik KalDer'e Tüzel ve Bireysel olmak üzere iki şekilde üye olmak mümkündür. Toplam 2104 Üye İSO 500 Listesindeki KalDer üye sayısı 149

İşbirliklerimiz EFQM / Avrupa Kalite Yönetim Vakfı’nın Ulusal İşbirliği Ortağı ASQ / Amerika Kalite Derneği Dünya İş Ortağı MEQA / Ortadoğu Kalite Derneği Kurucu Üyesi Global Compact Küresel İlkeler Sözleşmesini Türkiye’de imzalayan ilk kuruluş

GençKal, KalDer’in geleceğe yaptığı en büyük yatırımdır. GençKal Nedir? GençKal (Genç KalDer’liler), kalite ve çağdaş yönetim anlayışını öğrenip içselleştirecek, liderlik niteliklerine sahip üniversite öğrencilerinden oluşan gönüllü bir topluluktur. GençKal, KalDer’in geleceğe yaptığı en büyük yatırımdır.

Başvuruda İstenen Belgeler GençKal Üyeliği 26 yaşını aşmamış her öğrencinin GençKal’a ücretsiz olarak üye olması mümkündür. Başvuruda İstenen Belgeler Üyelik Formu Öğrenci Belgesi Fotoğraf

GençKal Üyelik Avantajları GençKal aktivitelerinden faydalanılabilir KalDer’in düzenlemiş olduğu etkinliklere katılım sağlanabilir Kalite Kongresi’ne ücretsiz katılım Etkinlik, eğitim, çalıştay ve sertifika programlarına indirimli katılım KalDer yayınlarından indirimli satın alınabilir KalDer Kütüphanesini ziyaret edebilir, kaynaklarımızdan faydalanabilir

GençKal Aktivitelerimiz Kariyer Günlerine Katılım 27 Nisan 2013

GençKal Aktivitelerimiz Viko Elektrik A.Ş. Fabrika Ziyareti 30 Nisan 2013

GençKal Aktivitelerimiz Üniversite Seminerleri 8 Mayıs 2013

GençKal Aktivitelerimiz Brisa A.Ş. Fabrika Ziyareti 12 Haziran 2013

GençKal Aktivitelerimiz Genç Liderler Akademi Programı Ekim - Aralık 2013 Dr. Habibe Akşit İK ve Mülakat Teknikleri Merdol Şimşek Yönetim Sistemleri Bilgilendirme Görkem Erkuş Satış-Pazarlama-MMY Akın Alıkçıoğlu Liderlik Sabri Bülbül Kaliteye Giriş ve EFQM Mükemmellik Modeli Kaan Gürgenç Deneyim Paylaşımı Berçin Gün Süreç Yönetimi Lütfi Ensari Stratejik Yönetim

GençKal Aktivitelerimiz Genç Liderler Akademi Programı Sertifika Töreni Marmara Üniversitesi - 6 Aralık 2013

GençKal Aktivitelerimiz Genç Liderler Akademi Programı Sertifika Töreni Marmara Üniversitesi - 6 Aralık 2013

GençKal Aktivitelerimiz 25 Şubat 2014 tarihinde Marmara Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Kulübü’nün davetlisi olarak katıldığımız seminerde, Toplam Kalite ve Mükemmellik Modelleri ile ilgili sunumu Türkiye Mükemmellik Ödülü Sektererimiz Berçin Gün gerçekleştirdi.

GençKal Aktivitelerimiz 3 Mart 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi GençKal Topluluğu tarafından düzenlenen Kalite ve Liderlik Konferansı’nda, Genel Sekreterimiz Akın Alıkçıoğlu ve üye kuruluşlarımız adına Viko Elektronik’ten Stratejik Planlama ve Yönetim Sistemleri Direktörü Mutlu Kutlu, Düzce Üniversitesi’nden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nigar Çakar bilgi paylaşımında bulundular.

GençKal Aktivitelerimiz 27 Mart 2014 tarihinde Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Bilgi ve Belge Yönetimi bölümü öğrencileri ile Bursa BOSCH Common Rail Fabrikası’nı 30 kişilik grup olarak ziyaret ettik. Bosch’un kurum kültürü, EFQM Mükemmellik Modeli uygulamaları ve başarı hikayesi hakkında sunumlarını dinledikten sonra üretim tesislerini gezdik.

Bize her zaman ulaşabilirsiniz Adres: Centrum İş Merkezi Aydınevler San.Cad. No:3 Küçükyalı / İstanbul Tel: (216) 518 42 84 e-mail: genckal@kalder.org / kalder@kalder.org Web: www.kalder.org Sosyal Paylaşım Siteleri : /company/kalder /turkiyekalitedernegi /kalitedernegi