BÜYÜKHANLI PARK HOTEL DELUXE&RESİDENCE “ LİKYA SALONU “

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Kardanadam festival.
Advertisements

TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
Zamanı Ölçme.
İSTEK ÖZEL ACIBADEM LİSESİ 2010-ÖSYS Sunum , İstanbul 29 Ağustos 2009
2009 Sunum, Ankara 22 Temmuz ÖSYS Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi.
ANOK ABANT TIRMANMA YARIŞI. • ŞAMPİYONADAKİ YARIŞ SAYISININ SINIRLI OLMASI NEDENİYLE YARIŞMACILARIN DEFALARCA AYNI PARKURLARDA START ALMAK ZORUNDA KALIŞI.
SIGN İSTANBUL 2011 Uluslararası 13. Açıkhava Reklamcılığı Fuarı ARALIK 2011 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.
Limitsiz Yerli İçecekleri
Yılbaşına pencereden dışarıyı seyrederek mi gireceksiniz ?
Foça Mah. Selim Günday Cd. No   Fethiye/Muğla/Türkiye
Onkoloji Destek Paketi
VAK İ T GELD İ G İ D İ YORUZ BU SENE KASTAMONU ILGAZ’DAYIZ.
T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Arapgir Meslek YÜKSEKOKULU
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONFERANS VE SERGİ SALONU
Eğitim Programı Kurulum Aşamaları E. Savaş Başcı ASO 1. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ AVRUPA BİLGİSAYAR YERKİNLİĞİ SERTİFİKASI EĞİTİM PROJESİ (OBİYEP)
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
EMEL SAYIN Adı: Nuray Soyadı: AKMAN Numarası: 1178 Sınıfı: 7-G
Mektubunuz Var......
-Demografik- Nüfus Analizi
Düğün Organizasyonu Fotoğraf ve Kamera Çekimi & Barcovizyon Gösterisi
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
2014 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
VII. Geleneksel TED İ stanbul Koleji Kitap Haftası Ocak 2014.
ALIŞVERİŞ ALIŞKANLIKLARI ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI Haziran 2001.
KONFERANS (Konferans Sonrası İmza Günü Yapılacaktır)
KIR ÇİÇEKLERİM’ E RakamlarImIz Akhisar Koleji 1/A.
TÜRKİYE’NİN BASKETBOL PROFESYONELLERİ BULUŞUYOR powered by.
CAN Özel Güvenlik Eğt. Hizmetleri canozelguvenlik.com.tr.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
YETKİN LEVENT ÖZEL YENİ SINAV SİSTEMİ YGS-LYS.
“Dünyada ve Türkiye’de Pamuk Piyasaları ile İlgili Gelişmeler”
HAZIRLAYAN:SAVAŞ TURAN AKKOYUNLU İLKÖĞRETİM OKULU 2/D SINIFI
TÜBİTAK Bilimsel Araştırma Projelerini Hazırlama Eğitimi Şubat 2014
AB VETERİNER HEKİM PLATFORMU
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi HİZMET BİNASI
IN VITRO KOŞULLARDA HASTALIKSIZ BİTKİ MATERYALİ ÜRETİMİ
KÜMELERDE İŞLEMLER KÜMELERDE BİRLEŞİM İŞLEMİ KÜMELERDE KESİŞİM İŞLEMİ
NÜKLEER TIP TRAKYA BÖLGE TOPLANTILARI-6
NÜANS TURİZM HAC "İlk defa kayıt yaptıranlar 294 bin 567 kişi. Kayıt yeniletenler 1 milyon 76 bin 664. Türkiye geneli toplam müracaat 1 milyon 372.
Öğrenci sayıları ve verilen dereceler Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi Program Kayıtlı öğrenci sayısı Mezun sayısı Tekstil.
SAĞLIKLI BESLENME.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
SAKARYA CEVAT AYHAN FEN LİSESİ MART AYI AKŞAM YEMEĞİ MENÜSÜDÜR
ERTUĞRUL ÖZKÖK İzmir doğumlu olan Ertuğrul Özkök, yaklaşık 20 yıl boyunca Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği yapmış önemli bir gazeteci.
BİYOGRAFİ NEDİR? , BİYOGRAFİ ÖRNEĞİ,
FATİH ERDOĞAN. Fatih Erdoğan 23 Nisan 1954'te İzmir'de doğdu. Yaşamının geri kalanını İstanbul'da geçiren yazar, Kültür Koleji ve 1973'te Robert Kolej'den.
Yambol.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
ASLI DER.
HİCABİ DEMİRCİ.
T.C ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Anons:Tehlikenin Farkında mısınız? Haberin adı:İnsanlar Ölebilir Muhabir:Nihal Aşkın Yayın tarihi :28 Mart 2008 Yayın kurumu:Yeni Asır Gazetesi Ek:29 Mart.
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
BAHARIN KEYFİNİ ANTALYA/KEMER’DE ÇIKARALIM NİSAN 2012 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN ANTALYA /KEMER GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ KATILIM.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEMİ MEZUNLARI BULUŞMASI
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
BARIŞ MANÇO’NUN HAYATI
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
SİDE ROYAL PARADİSE OTEL
03/10/2016 S-Mini Sandviç,Beyaz peynir,Siyah Zeytin, Domates,Süt
Armada Usulü Nikah Daveti Teklifi.
Armada Sünnet Dügünü Teklifi.
Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi.
Armada Usulü Kına Geceleri Teklifi.
Armada Salon Kıs Dügünleri Teklifi
Biyografi Nedir? Ünlü bir yazarın, oyuncunun, bilim insanının, profesörün, tarihçinin kısaca önemli insanların hayatını başka.
Sunum transkripti:

BÜYÜKHANLI PARK HOTEL DELUXE&RESİDENCE “ LİKYA SALONU “ 2014 YILBAŞI BALOSU BÜYÜKHANLI PARK HOTEL DELUXE&RESİDENCE “ LİKYA SALONU “

2014 YILBAŞI BALOSU 20:00 Açılış ve Yemek Müziği Grup Atlantis Orkestrası ile Solist Gülce Ekranların sevilen yüzü “Hakan DOĞANAY”ın sunumu, şovları ve Grup Bakkal ile canlı performans DJ “Cüneyt ZORLU” Suzy Dancer Özel Dans Show Oryantal Jasmin Grup Atlantis Orkestrası ile Ankara’nın özlediği ses “Aldo” Yılbaşı Çekilişi 03:00 Kapanış Balo Menüsü : Zengin Ordövr Tabağı “Enginar, beyaz peynir, kaşar peyniri, İzmir tulumu, rozbif, ıspanaklı tarator, hindi füme, patlıcan salatası, Antep ezme, havuç, limon, domates, salatalık, egzotik yeşillik” Meze dörtlemesi “Humus, Girit Ezme, Yoğurtlu Haydari, Babagannuş” Ara Sıcak “Çin Böreği (soya sos ile)” Salata ”Iceberg salatası (egzotik sos ile)” Ana Yemek “Sote ıspanak üzerinde fırınlanmış hindi filetosu” “Dondurmalı meyve salatası” Meyve “Serpme meyve” * Tatlı “Yeni yıl pastası” Karışık kuruyemiş Çorba “Mercimek/İşkembe çorbası” Limitsiz Yerli Alkollü&Alkolsüz İçecek

2014 YILBAŞI BALOSU

2014 YILBAŞI BALOSU 0-12 yaş çocuklar için çocuk galası ayrı salonda olacaktır. Çocuk Galası 100,00.-TL. Acenta, masalardaki koltuk sayısına göre satış yapma hakkına sahiptir. Masasında yabancı misafir istemeyen kişiler, masadaki boş koltuk bedelini ödeyerek satın alabilirler. Otelde konaklama yapacak misafirlerimize otopark ücretsiz olup, baloya katılan misafirlerimize ücretlidir. Konaklama: Brunch Dahil (09:00-13:00) konaklama kişibaşı 110,00.-TL. 3.kişi (ilave yatak) kişibaşı 80,00.-TL.’dır. (Çıkış saatine kadar sağlık kulübünden yararlanabileceklerdir.) 0-5 yaş çocuk ücretsiz, 6-12 yaş arası çocuk %50 indirimlidir. (Oda; C/İn 31.12.2013 13:00 - C/Out 01.01.2014 * Saat: 14:00) Belirtilen tüm fiyatlar kişi başı KDV dahil fiyatlardır. Grup indirimleri için arayınız. Otelde satış için standımız olacaktır. Büyükhanlı Park Hotel Deluxe&Residence Simon Bolivar Cad. No:32, 06650-Çankaya/ANKARA Tel: 0312 441 56 00 * www.buyukhanliparkhotel.com

2014 YILBAŞI BALOSU ALDO Almanya'da dünyaya geldi ve Amerika Birleşik Devletleri’nde Tıp eğitimini tamamladı. Türkiye'de  İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği bölümünden 1975‘ te mezun oldu. 12 yaşında Türkçe ile tanışan Aldo'nun aynı zamanda başta Almanca, Fransızca ve İngilizce olmak üzere birçok yabancı dili akıcı şekilde konuştuğu bilinmektedir. Küçük yaşlarda bale eğitimi de alan Aldo Türkiye'de gece hayatının önemli kulüplerinde sahne alarak ün kazanmıştır. Şarkıcı veya Doktor ünvanlarıyla da anılan Aldo, 1987 yılında Köyüm Plak ve Kasetçilik'ten  Ayrılık Çeşmesi isimli albümü yayımlandı. 90'lı yılların efsanelerinden; doktor, orman mühendisi, şarkıcı, balet, entertainer, übermensch, nutella, hayırsever iş adamı, s ade vatandaş, içimizden biri..

2014 YILBAŞI BALOSU HAKAN DOĞANAY İstanbul’da dünyaya geldi. Yüksek öğrenimini makine dalında sırasıyla Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi ve İTÜ Mühendislik Fakültesi’nde tamamladı. 1997 yılında kendi yazıp yönettiği ve oynadığı tek kişilik gösterisi “Seyredilesi Manzaralar” Çeşitli şehir ve mekanlarda 3 yılda toplam 130 kez sahnelendi. Çok sayıda sosyal sorumluluk projesine destek verdi ve aktif olarak yer aldı. 2000 yılında Yeni Radyo’da 64 saat 22 dakika canlı yayında kalarak Dünya rekoru kırdı. 2001 yılında Guinness World Records’tan resmen dünya rekoru sertifikasını alarak Guinness Dünya Rekorlar Kitabı’na girdi. Benzer bir denemeyi 2 yıl sonra televizyonda yapan Doğanay 50 saat 35 dakika canlı yayında kalarak Mevcut televizyon rekoru kırmasına rağmen Guinness tarafınca evrak eksiklikleri vb. sebeplerden ötürü rekoru onaylanmadı. 1998 yılından itibaren ulusal markaların ilgisini çeken Doğanay çok sayıda sanatçıyla Turnelere çıkarak Türkiye’nin dört bir yanında sahneye çıktı. Kanal D’de her sabah ekrana gelen “Knorr Lezzet Yıldızları” , TRT’de “Ege’den Selam Var”, Star Tv’de “Hakan’la Geziyorum” programlarını hazırlayıp sundu. 2006 yılında kendi film şirketini kurdu ve çeşitli kısa filmlere,belgesellere, tanıtım filmelerine, video kliplere imza atarak bir çok kez yönetmenlik koltuğuna oturdu. 2007 yılında kanser teşhisi kondu. Önce radyoterapi ardından kemoterapi tedavisi gördü yılmadı hayata tutundu ve kanseri yendi. 2010 yılının Aralık ayında kurduğu Bakkal grubuyla “KOYVER GİTSİN” adlı İlk maxi single albümünü çıkardı. Albümün tüm şarkılarına video klip çeken Doğanay klip yönetmenliğini de kendisi yaptı. Çeşitli ajanslarda metin yazarlığı, Reklam medya yönetmenliği, bir radyoda yöneticilik ve genel yayın yönetmenliği, Yeni Asır gazetesinde müzik konulu köşe yazarlığı, Talk Show programı hazırlayıp sundu. 1994 yılında ilk kez sahneye çıkmaya başlayıp 19yıl boyunca yüzlerce organizasyonda mc, sunucu, showman ve şarkıcı olarak sahne aldı.

2014 YILBAŞI BALOSU Canlı Orkestra ile Gülce sizlerle.. Suzy Dancer Dans Show

2014 YILBAŞI BALOSU

2014 YILBAŞI BALOSU CazzTur ORGANİZASYON: www.cazztur.com Cazz Turizm Taşımacılık Gıda ve İnş.A.Ş. Ümit Mah. 2432.Cad.Çamlık Bulvar Sitesi D Blok No: 58/2, 06810-Ümitköy/ANKARA Tel: 0312 235 9 235 * Faks: 0312 999 83 73 Gsm: 0533 643 27 85 www.cazztur.com