AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI American Culture Besiktas Branch AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI BEŞİKTAŞ ŞUBESİ TANITIM.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
8. SINIF 3. ÜNİTE BİLGİ YARIŞMASI
Advertisements

Öğrenciler nereye gidiyor ?
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI
DynEd Bilgisayar Destekli İngilizce Dil Eğitim Sistemi
el ma 1Erdoğan ÖZTÜRK ma ma 2 Em re 3 E ren 4.
Oktay ERBEY CRM & B2B Ürün Satış Hizmet Yöneticisi
GEÇME VE KALMA.
İSTEK ÖZEL ACIBADEM LİSESİ 2010-ÖSYS Sunum , İstanbul 29 Ağustos 2009
VAK İ T GELD İ G İ D İ YORUZ BU SENE KASTAMONU ILGAZ’DAYIZ.
T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Arapgir Meslek YÜKSEKOKULU
Başarı FIRSAT ile Başlar!
Eğitim Programı Kurulum Aşamaları E. Savaş Başcı ASO 1. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ AVRUPA BİLGİSAYAR YERKİNLİĞİ SERTİFİKASI EĞİTİM PROJESİ (OBİYEP)
2010-ÖSYS Sunum , TEKİRDAĞ/ÇORLU OCAK 2011
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
Atlayarak Sayalım Birer sayalım
ÜNİTE DEĞERLENDİRMESİ 1.Sınıf Türkçe
Diferansiyel Denklemler
AB TÜRKİYE ODA FORUMU TOBB ODA/BORSA AKREDİTASYONU Dr. Mustafa LALE Sanayi Dairesi Başkanı 16 Kasım 2009, İSTANBUL.
Zamanı Ölçme Yıl Ay Hafta Gün
Tanışma Toplantısı 19 Mart 2009 Değişim Sürecinde Gerekli Bilgiler Doç.Dr.Nagihan OKTAYER Erasmus Koordinasyon Komitesi Üyesi
İstanbul Üniversitesi Dil Merkezi
T.C. DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü
KIR ÇİÇEKLERİM’ E RakamlarImIz Akhisar Koleji 1/A.
Pınar Erzin Managing Director 11. ANKOS Yıllık Toplantısı, Muğla Üniversitesi, 28 Nisan – 1 Mayıs 2011.
HOŞGELDİNİZ 2005 Yılı Gelir Vergisi Vergi Rekortmenleri
CAN Özel Güvenlik Eğt. Hizmetleri canozelguvenlik.com.tr.
YETKİN LEVENT ÖZEL YENİ SINAV SİSTEMİ YGS-LYS.
Ankara ünİVERSİTESİ hazIRLIK SİSTEMİ
1/20 PROBLEMLER A B C D Bir fabrikada kadın ve çocuk toplam 122 işçi çalışmaktadır. Bu fabrikada kadın işçilerin sayısı, çocuk işçilerin sayısının 4 katından.
HAZIRLAYAN:SAVAŞ TURAN AKKOYUNLU İLKÖĞRETİM OKULU 2/D SINIFI
YASED BAROMETRE 2006 AĞUSTOS.
1/20 BÖLME İŞLEMİ A B C D : 4 işleminde, bölüm kaçtır?
ÖZEL SEYMEN ANADOLU LİSESİ ÖSYS 30.YILI GURURLA KARŞILIYORUZ.
1 YASED BAROMETRE 18 MART 2008 İSTANBUL.
T.C. DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü
Melikşah Üniversitesi
Gençlerin kapasitelerini geliştirmek ve genç liderler yetiştirmek, Gençler arasında ortaklıklar geliştirmek, Balkanlar, Kafkasya, Orta Doğu, Batı Asya.
T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ Akademik Yılı Öğrenci Kulüpleri Etkinlik İstatistikleri.
PROTOKOL.
“Yalnız Oyuncaklara Yeni Arkadaşlar” “Yalnız Oyuncaklara Yeni Arkadaşlar” 3-5 Kasım 2008 Ankara 9 9.
DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ VI. LİSELERARASI MATEMATİK YARIŞMASI
TEST – 1.
1/20 GRAFİKLER Yandaki grafik, hangi çeşit grafiktir? Şekil Sütun Çizgi Daire KIZ ERKEK   Her resim 4 öğrenciyi gösteriyor A B C D.
March 2, 07 © Copyright M.Tınaz Titiz, Herkes İçin Bir Anahtar Kavram: “ Yaşam Alanı”
HABTEKUS' HABTEKUS'08 3.
Tüketici Trend Araştırması Aralık 2009 Sosyal Telefon.
EURO 2016 TÜRKİYE Onur KILIÇ. UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası.
© Copyright Sistem Mühendisliği Uygulama Hizmetleri®, Herkes İçin Bir Anahtar Kavram: “ Yaşam Alanı”
İlimizde Faaliyette Bulunan ve Faaliyeti Sona Eren Dernek Durumu 2011 YILI ARALIK 2012 YILI (MART) TOPLAM Yeni Kurulan Dernek Sayısı Merkez Yeni.
1/20 ÖLÇÜLER (Zaman) A B C D Bir saat kaç dakikadır?
SELP Izmir, 31 Mart SELP –Küçük İşletmeler Kredi Programı “SELP” Fonları Avrupa Birliği tarafından sağlanmıştır. Bu fonlar KfW (Alman Kalkınma Bankası)
Tanışma Toplantısı 07 Ekim 2009 Değişim Sürecinde Gerekli Bilgiler Doç.Dr.Nagihan OKTAYER Erasmus Koordinasyon Komitesi Üyesi
1. 2 İşletmelerin genel amaçları 3 Değer Arttırma: İş letme piyasa de ğ erini hissedarları açısından maksimum yapmalıdır 4.
European Commission Enterprise and Industrie Avrupa İşletmeler Ağı 25 - KASIM BSN ANATOLIA.
Japon Üniversitelerinde İngilizce Eğitim İmkanı
Çocuklar,sayılar arasındaki İlişkiyi fark ettiniz mi?
Toplama Yapalım Hikmet Sırma 1-A sınıfı.
MDK ALT YAPI KIYASLAMA ÇALIŞMA GRUBU
2015 ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SİSTEMİ
Prof.Dr.Tufan Gündüz.
1.HAFTA 26 Ağustos 2009 ÇARŞAMBA 2.HAFTA 01 EYLÜL 2009 SALI 3.HAFTA 09 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 4.HAFTA 15 EYLÜL 2009 SALI 5.HAFTA 23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 6.HAFTA.
SLAYT 1BBY220 OCLC WorldCat Yaşar Tonta Hacettepe Üniversitesi yunus.hacettepe.edu.tr/~tonta/ BBY220 Bilgi Erişim İlkeleri.
Almanya‘da Yüksek Öğrenim Fatma Günaydın DAAD-IC Istanbul Sıraselviler Cad. 78/ Beyoğlu / Istanbul.
Diferansiyel Denklemler
1 DELL CONFIDENTIAL. 2 NASIL İŞLER? AMAÇ: –Müşterinin teknik desteği kendi adresinde alabilmesidir. –Müşteri Dell Destek Hattını arar. (Hafta içi 9:00-17:30)
BAŞAKŞEHİR EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İNGİLİZCE PROJE SINIFLARI İngilizce Proje sınıflarının temel hedefi; Öğrencilerimizin mezun olduklarında.
SAĞLIK TURİZMİ DAİRE BAŞKANLIĞI
İÇERİK Giriş Parçalı Geçiş Sistemi
TÜİK NİSAN İHRACAT RAKAMLARI
Sunum transkripti:

AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI American Culture Besiktas Branch AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI BEŞİKTAŞ ŞUBESİ TANITIM SUNUSU Amerikan Kültür’de İngilizce Öğrenmek bir Ayrıcalıktır December 29th, 2010

AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI Neden Farklıyız? Sınırsız öğrenme garantisi veren Öğrencisinin ilk 16 ders saatinde kayıt sildirmesine izin veren Avrupa Dil Pasaportu verebilen Yaşam boyu eğitim garantisi veren Öğrencisine ücretsiz sosyal aktiviteler sunan Tüm öğrencilerine % 80 indirimli 2.yabancı dil veren Öğrencisinin kendi kendini değerlendirmesine izin veren Dünya İngilizcesi öğreten Öğrencisinin tüm Türkiye’de aynı standartta eğitim almasını sağlayan ülkemizin en büyük dil okuludur.

AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI Eğitim Programları INTRO – A1 –A2 – B1 – B2 – C1 seviyelerinde gerçekleşen Genel İngilizce eğitimi, Avrupa Dil Portfolyosuna uyumlu olarak uygulanır. Sınıf Eğitimi, Esnek Eğitim ve Özel Dersler olarak, toplam 3 kategoride eğitim verilir. Esnek Eğitim Programları Şubelerimizde verilen 4 – 6 kişilik gruplar şeklinde Esnek Eğitim Programı’ında size uygun ders saatlerini siz belirlersiniz. Toplam 64 ders saatinden oluşan eğitim programını Türk ve Yabancı Eğitmenler (Amerikalı & İngiliz) ile istediğiniz zaman dilimlerinde kullanabilirsiniz.

AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI Konuşma – İş İngilizcesi Konuşma ve İş İngilizcesi programında, Özel BUSINESS & COVERSATION CLASS Eğitimimiz tamamen Yabancı Uzman Eğitmenlerimiz İle verilmektedir. İngilizce seviyesi B1 (Intermediate) Ve üzerinde olan öğrencilerimizin dahil olabileceği Programların temel işlevi, öğrencilerimizin yabancı dil Eğitimindeki konuşma yetilerini üst seviyelere taşımak ve Buna paralel olarak pratik İş İngilizcesi Eğitimi vermektir. B1 ve üstü seviye için geçerli olan bu programda; toplantı, Uluslararası yazışmalar, telefon görüşmeleri, ticari terimler, Sunuş Teknikleri gibi konular pratik konuşma dersleri ile Birlikte işlenir.

AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI Sınav Programları TOEFL IBT, PROFICIENCY ve KPDS odaklı verilen Sınav İngilizcesi programlarında kursiyerlerimizin Seviyesinin en az B2 düzeyinde olması gerekir. Bu seviyeyi karşılamayan kursiyerler, Genel İngilizce Programlarına katılarak C1 düzeyine yükselir ve Ardından TOEFL IBT, PROFICIENCY veya KPDS Teknik eğitim programlarına devam edebilirler.

AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI Kurumsal Eğitim Sistemimiz Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları olarak, kurumsal yapımız gereği öncelikli amaçlarımızdan birisi, köklü bir dil eğitimi geçmişimizi, çağdaş yöntemler ile sürekli yenileyerek resmi ve özel kuruluşların dil eğitim ihtiyaçlarını karşılamak olmuştur. kuruluşunuza özel dil eğitimi için, kuruluşunuza özel programlar belirlemek, kurumsal dil eğitiminde en doğru yöntemdir. Bu yöntem ile, dil okullarımızda standart olan genel İngilizce programlarımız dışında ihtiyacınıza yönelik eğitimler oluşturulur. Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları’nda verilen kurumsal eğitimlerde sunulan imkanlar kısaca şöyle özetlenebilir. Eğitiminizi ister okullarımızda, ister kendi kurumunuz içersinde alabilirsiniz. Öğrencilerimizin ders devam durumu, notları ve başarı düzeyleri raporlandırılarak Kurumunuza periyodik olarak iletilir.

AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI Kurumsal Eğitim Sistemimiz Öğrencilerimizin eğitimi boyunca, kullanacağı tüm Materyaller (Student’s Book, Work Book, Reference Guide, CD’ler, Worksheets v.b.) olkulumuz tarafından ücretsiz olarak öğrencilerimize hediye edilir. Yoğun ve normal zamanlı gruplarda, eğitim zamanları ve saatleri karşılıklı konuşma ile saptanabilir. Öğrencilerimiz fazla mesai, hastalık v.b. gibi durumlardan kaynaklanan ders kaçırmaları halinde, Okulumuz içersinde tekrar dersleri ile ücretsiz olarak telafi edebilirler.

AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI Eğitim Programlarımız ve Süreleri a) Her bir kur 120 Ders Saati (Dersler 40’ar dakikalık) Maksimum 15 Kişilik Sınıflar. b) Her bir kur 96 Ders Saati (Dersler 40’ar dakikalık) Maksimum 9 Kişilik Sınıflar c) Her bir kur 64 Ders Saati (Dersler 40’ar dakikalık) Maksimum 6 Kişilik Sınıflar d) Her bir kur 48 Ders Saati (Dersler 50’şer dakikalık) Bire bir ( One to one) (Kişiye Özel) Hafta İçi Grupları Haftada 4 Gün (Pazartesi – Salı – Çarşamba – Perşembe) Seanslar: Hafta İçi Sabah :10:00 – 13:10 (Haftada 16 Ders S.) Hafta İçi Ö.Sonr.:14:00 – 17:10 (Haftada 16 Ders S.) Hafta İçi Akşam :19:00 – 21:20 (Haftada 16 Ders S.)

AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI Eğitim Programlarımız ve Süreleri Hafta Sonu Programları Haftada 2 Gün ( Cumartesi – Pazar) Seanslar: Hafta Sonu Sabah:10:30 – 13:40 (Haftada 8 Ders S.) Hafta Sonu Ö.Son:14:00 – 17:10 (Haftada 8 Ders S.) Hafta Sonu Akşam:18:30 – 21:30 (Haftada 8 Ders S.)

AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI Sosyal Aktivitelerimiz Bütün Öğrencilerimiz; Latin Dansları, Türkçe Diksiyon ve Güzel Konuşma gibi sosyal aktivitelerimizi, her bir kur için 16 Ders Saati Okulumuz bünyesinde ücretsiz olarak alabilirler. Okulumuz bünyesindeki, Konuşma Kulüpleri (Speaking Club), Sinema Kulüpleri (Movie Club) ve Story Club ( Hikaye Kitapları Kulübü) gibi ücretsiz aktiviteler ile, öğrencilerimizin yabancı dil kullanım becerileri desteklenir.

AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI Diğer Yabancı Dillerimiz Bütün İngilizce Öğrencilerimiz; İspanyolca İtalyanca Almanca Rusça Fransızca gibi ikinci bir dil eğitimini nominal (İndirimsiz) fiyat üzerinden % 80 indirimli olarak alma yetkisi vardır.

AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI İstanbul (Beşiktaş) : (0212) 327 76 10 İstanbul (Maslak ) :(0212) 284 96 37 İstanbul (Bakırköy) : (0212) 570 0809 İstanbul (Şişli) : (0212) 343 4343 İstanbul (Kadıköy) : (0216)338 2688 İzmir (Karşıyaka) : (0232) 368 8888 Afyon : (0272) 221 1605 Alanya : (0242) 513 9533 Antalya : (0242) 312 5400 Balıkesir : (0266) 249 8079 Denizli : (0258) 241 9373 Eskişehir : (0222) 220 4046 Isparta : (0246) 233 0414 Kahramanmaraş : (0344) 231 9090 Kayseri : (0352) 221 0746 Kemer : (0242) 814 7144 Konya : (0332) 353 5229 Lüleburgaz : (0288) 415 1016 Manisa :(0236) 234 5474 Mersin : (0324) 231 4069 Nazilli : (0256) 313 8723 Sakarya : (0264) 277 3650 Samsun : (0362) 234 9838 Uşak : (0276) 227 5355

Kurumsal & Bireysel Satış Koordinatörü AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI İstanbul (Beşiktaş):0212 327 76 10 İstanbul ( Maslak ):0212 284 96 37 besiktas@amerikankultur.org.tr maslak@amerikankultur.org.tr Saygılarımızla, Sinan EROK Genel Koordinatör Beşiktaş Şube Müdürü Tel:212 327 76 10 Fax :212 327 69 31 Gsm:0537 977 38 25 Zerrin USLU DÜŞMEZ Kurumsal & Bireysel Satış Koordinatörü Tel:212 327 76 10 Fax :212 327 69 31 Gsm: 0534 593 35 98