İNTERNET VE REKLAM HİZMETLERİ İSMAİL ALKAN İNTERNET PROGRAMCISI 0536 978 5680 Varsak Demirel Mah. Zübeyde.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
3- Site konuyu geniş çaplı ele almış ve konuların anlaşılması için değişik ve anlaşılır örnekler verilmiş. Her konuya ayrı.
Advertisements

Esen EYRİBAŞ – Oktay AYDIN
Dünya ile bağlantınız İNTERNET VE AĞ.
MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
(İNTERNET SAYFALARI YÖNETİMİ)
İNTERNET.
İYİ BİR WEB SİTESİ NASIL YAPILIR?
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
Crexist Tanıtım.
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
İNTEROFİS HER DİLDE MÜTERCİM-TERCÜMANLIK MERKEZİ
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
E-Ticaret Web Sitesi Oluşturmada Kritik Adımlar
WEB Tasarımı & .NET Bolum 1
Web Sitesi Yapılış ve Yayınlanma Aşamaları
İnternet Siteleri Yönetimi
Web Tasarım Maliyeti Bir web sitesine sahip olmak için üç tür ödeme yapılır. 1. Web sitesinin ismi (domain name) için yapılan ödeme. 2. Web sitesinin barındırılması.
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım
Web Programlama Kursu Bu kurs ne değildir? Neyi amaç edinmiştir?
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
E-Twinning Avrupa Okul Ortaklıkları Eşleştirme Projesi
(İNTERNET SAYFALARI YÖNETİMİ)
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
HERMES ULUSLARARASI DANIŞMANLIK
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
(İNTERNET SAYFALARI YÖNETİMİ)
"Farkımız; sizin markanız bizim markamız!"
Birtel İletişim Teknolojileri
İHTİYAÇ AKADEMİ’nin alt yapısı;
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Çok Amaçlı Toplum Merkezleri Badminton Eğitimi İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları:
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
WEB TASARIMINDA TEMEL KAVRAMLAR
CONTENT MANAGEMENT SYSTEM (İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ)
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
Öncelikle site anlaşılır bir şekilde hazırlanıp değişik ve çarpıcı örnekler vermiştir. Konuya girmeden.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Güvenli ve Pratik Web’de çalışma saatleri için;
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Bilgiye ulaşma ve biçimlendirme yöntemleri
SEDAT KAYA ÖN KAPUT YAN BAĞLANTI PARÇASI PROF.DR.KERİM ÇETİNKAYA.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
WEB PROGRAMCILIĞI.
GELECEK KUŞAKLAR ORMAN YOK DEMESİN ! GELECEK KUŞAKLAR ORMAN YOK DEMESİN !
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
Yazılım Geliştirme Projesi
Büyük Bir Fikrimiz Var.
Web Tasarım Nedir? Web tasarımı, bir ürünü ya da hizmeti veya bir bireyin reklam ve tanıtımını yapmak üzere veyahutsa toplumu eğitici ve öğretici çalışmalarla.
Mobil Uygulamalar ve Çözümler. ©2010 Sürat Teknoloji Gündem  Hakkında 2.
Web Teknolojileri Hafta İçerik  Hosting (Barındırma)  Domain (Alan Adı)  Ücretli Hosting ve Domain Siteleri  Ücretsiz Hosting ve Domain Siteleri.
İNTERNETİN TEMELLERİ İnternet Kavramı İnternet Tarayıcı İnternet Adresi.
Sektör Profesyonelleri Danışmanı
DATA CENTER.
Web Tasarımı Giriş.
Web Teknolojileri Giriş.
Ocak, 2013 Akdeniz Üniversitesi
connect to the virtual world
Bu sununun aynısını (Animasyonlar vb
Bu sununun aynısını (Animasyonlar vb
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
Sunum transkripti:

İNTERNET VE REKLAM HİZMETLERİ İSMAİL ALKAN İNTERNET PROGRAMCISI Varsak Demirel Mah. Zübeyde Hanım Cad. Alişan Apt. No:19/A Kepez / Antalya

Akdenizsoftware 'in amacı : Antalya ve Akdeniz Bölgesindeki resmi kurum, kuruluş,kooperatif, dernek,grup,sürücü kursları,okullara ve firmalara profesyonel reklam ve internet çözümleri sunmaktır. Değerlerimiz: Helal Kazanmak Doğruluk, Dürüstlük, Samimiyet Her İşimizde Müşteri Memnuniyetini Kazanmak Mesleki Kurallar ve Etik Değerlere Saygı Paradan önce müşterilerimizde işinde doğru,dürüst kaliteli iş yapan firma ve şahıslarla çalışmak. Yapılan Reklam ve Çalışmalarda İslam Dini ve Ahlak Kurallarına uymak. Mesleki Hedeflerimiz: * Akdeniz bölgesinde firmalara çözüm bulmak, çözüm üretebilmek ve çözüm sunabilmek. * Yapmış olduğumuz reklam çalışmalarının ve programların anlaşılır - basit bir sistem içinde her kesimden insanların anlayabilmesi ve kullanabilmesi. * Sistemlerimizin müşterilerimizin ihtiyaçlarına 100% uygun ve satış olarak paraya döndürebilmek. * Sektörlere özel projeler geliştirmek ve bu projeleri hayata geçirebilmek.

* Alan Adı İşlemleri (www İnternet Sitesi Adresi), * İnternet Alanı Hizmeti (Hosting veya Web Barındırma) * Web Programlama Php + Mysql + Html + Css +Flash * Grafik Tasarım * Marka Tescil İşlemleri * Arama motorlarında (Google, Yahoo, Live, vs) İlk sırada çıkmak * İnternet Üzerinden Kişi Ve Kurumlara Profesyonel Reklam Çözümleri ve Danışmanlık Hizmetleri * Web Mail Üzerinden Reklam Tanıtım i * Animasyon & Prezentasyon & Sunum Hazırlama * Firma Ürün Tanıtım & Foto Çekimleri * Kartvizit, Katolok, El İlanları, Kaşe * İnternet üzerinden Arsa Reklamı, Konut Reklamı, Kooperatif Reklamı, Site Reklamı

* KARTVİZİT * EL İLANI * ETİKET * MAGNET * KAŞE * AFİŞLER

* FİRMANIZIN VE ZEVKİNİZE UYGUN * GRAFİK TASARIM * REKLAM ÇALIŞMALARI * LOGO ÇALIŞMALARI * İNŞAAT CAMMOZAİK ÇALIŞMALARI * ANİMASYON TASARIMLARI * PREZENTASYON ÇALIŞMALARI

MARKA TESCİLİ İÇİN AKDENİZSOFTWARE.COM’U SEÇİN… MARKA TESCİLİ İÇİN AKDENİZSOFTWARE.COM’U SEÇİN…

SORUNSUZ, SINIRSIZ SUNUCU HİZMETLERİ İÇİN BİZİ SEÇİN

Kendi Projelerimiz Resmi Kurum Siteleri Dernek ve Kurumlar Mermer Siteleri Fabrika Torf Madeni Siteleri İnşaat Siteleri Tarım Siteleri Mobilya Siteleri Medikal Siteleri Kooperatif Projeleri Yemekcilik Firmaları Siyasi Şahsiyetler Sürücü Kursları Nakliyat Siteleri Otel Siteleri REFERANSLARIMIZI GURURLA SUNARIZ ::.. Bizi Seçen Tüm Müşterilerimize Teşekkürler

* AKDENİZSOFTWARE İNTERNET VE REKLAM HİZMETLERİ - ANTALYA * Web Sitelerimiz : * * * * * Msn: * Telefon: * Cep: * Adres: Akdenizsoftware İnternet ve Reklam Hizmetleri Varsak Demirel Mahallesi Ali Şan Apt. No:19/A KEPEZ / ANTALYA Pk:07210