ISISAN HIGHLIFE KLİMALAR YÜKSEK TEKNOLOJİSİ VE GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ İLE KONFORLU VE ZEVKLİ MEKANLAR SUNAR.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
8. SINIF 3. ÜNİTE BİLGİ YARIŞMASI
Advertisements

Hazırlayan:Şenol KUMSAR Elektronik Öğretmeni
ISI KAZANCI, YAPIDA ALINABİLECEK PASİF ÖNLEMLERLE AZALTILARAK KLİMA YÜKÜ DÜŞÜRÜLEBİLİR.
EVAPORATİF KONDENSER ÖN SOĞUTMA
Balans Vanaları.
VIGEN Top &Top 9500’ün Tanıtımı
Değişkenler ve bellek Değişkenler
INVERTER NEDİR? NASIL ÇALIŞIR?
NOKTA, DOĞRU, DOĞRU PARÇASI, IŞIN, DÜZLEMDEKİ DOĞRULAR
NEDEN İNVERTERLİ KOMPRESÖR?
DS|POWER DS300 serisi Yeni nesil DSP kontrollu Kesintisiz güç kaynakları 1.
Klima Nedir?.
KLİMALI RADYATÖR Ev yada iş yerinizdeki her bir radyatör artık birer klima olacak KLİMATÖR yada İKLİMATÖR.
BASINÇLI KAPLAR Kazanlar Kompresörler Buhar ve sıcak su kapları
HAFIZALI KOLTUKLAR VE AYNALAR
SIK RASTLANILAN TİPİK UYGULAMALAR
YANGIN YÖNETMELİĞİNDE ASANSÖR
Daire İstasyonları ile Merkezi Sistemlerde Anlık Sıcak Su Üretimi
Ağır Ama Hissedemediğimiz Yük: BASINÇ. BASINÇ MİLİBAR Atmosferdeki gazların ağırlığına bağlı olarak yeryüzüne uyguladığı etkiye BASINÇ denir. Basınç Birimi.
PNÖMATİK TEMEL SEVİYE TP101 UYGULAMALAR.
SOME-Bus Mimarisi Üzerinde Mesaj Geçişi Protokolünün Başarımını Artırmaya Yönelik Bir Algoritma Çiğdem İNAN, M. Fatih AKAY Çukurova Üniversitesi Bilgisayar.
Güç Elektroniği Bilgisayar Eğitim Paketi
Kaliteli Teknik Resmin Üç Temel Niteliği:
İzolatör ve Parafudr.
SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİNİ NASIL SAĞLAYABİLİRİZ? 1
ARALARINDA ASAL SAYILAR
The art of Engineering The art of Engineering.
TRİYAK.
TEST – 1.
Yoğuşturucular Kaynaklar
HABTEKUS' HABTEKUS'08 3.
AKILI EV SİSTEMİ.
MAXLOGIC Konvansiyonel Yangın
Şekil Güç kaynağı blok diyagramı
Assessed to ISO 9001 LPCB ref. no. 926
Ek-2 Örnekler.
FİBER OPTİK AYDINLATMA Oğuzhan PİRE
Doç. Dr. Derya Burcu ÖZKAN Yıldız Teknik Üniversitesi
Endüstriyel Otomasyon Mekatronik Mühendisliği Bölümü
KONTROLÖRLER ve KONTROL SİSTEMLERİ
KONTROLÖRLER ve KONTROL SİSTEMLERİ
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ
Toplama Yapalım Hikmet Sırma 1-A sınıfı.
Proses Kontrol Döngüsü
TRANSPORT KÜVÖZ.
Isıtma Sistemlerinin Otomasyonu ve İnternet Üzerinden Kontrolü 2 Şubat 2007 KÜTAHYA İrfan ATABA޹ Mevlüt ARSLAN¹ İbrahim UZUN² İrfan ATABA޹ Mevlüt ARSLAN¹.
En İyi 10 Neden 1 VPL-FHZ55 Lazer Projektörünü Satmak İçin En İyi On Neden VPL-FHZ55.
ELEKTRİK MAKİNELERİ VE
Kasa + PowerSupply. PowerSupply SCP ( Short Circiut Protection )Kısa Devre koruması; sistem bileşenlerinde olağan dışı bir durum yani kısa devre oluştuğunda.
TAN I M LAR Kap : İçine akışkan doldurmak için
ALGILAYICILAR-IV MANYETİK SENSÖRLER
BÖLÜM-4 GENLEŞME CİHAZLARI VE BORU HATLARINDA ARIZA BULMA
BÖLÜM-5 KONTROL SİSTEMLERİNDE ARIZA BULMA
7. CNC TAKIM TEZGAHI PERİYODİK BAKIMLARI
Fatih vaillant servisi Fatih vaillant servisi 2000 yılında başladığımız servis hayatımıza yılların verdiği deneyim ve profesyonelikle.
Evaporatif Klima Erdinç Klima Düşük Maliyet Enerji Tasarrufu Çevre Dostu Çok Kolay Montaj Tüm hakları saklıdır © Erdinç Klima 2009.
VRF SİSTEMLER İLE MERKEZİ SİSTEMLERİN KARŞILAŞTIRILMASI TMMOB MAKINA MUHENDISLERI ODASI ADANA SUBE 
BÖLÜM-5.2 ISI POMPALARI VE UYGULAMALARI
BAĞLANTI ŞEMASI DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
ISI POMPASI HAZIRLAYAN : Birkan KÖK.
BÖLÜM-3.1 KONDENSERLER.
KLİMA SİSTEMLERİ 42&pt=Turgutreis+Oto+Klima+Gaz+D olum+Servisi
KOMPANZASYON.
Isı Pompaları ve Uygulamaları
OTOMOBİLLERDE HAVALANDIRMA SİSTEMİ
KAT ISITMASI Kat kaloriferi.
VRF SİSTEMLERİ MMO ADANA ŞUBE / MERVE ECEMİŞ
Konu: EĞİTİM AMAÇLI BLDC MOTOR HIZININ PID KONTROLÜ
Bilişim Teknolojileri Öğrt.
Sunum transkripti:

ISISAN HIGHLIFE KLİMALAR YÜKSEK TEKNOLOJİSİ VE GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ İLE KONFORLU VE ZEVKLİ MEKANLAR SUNAR

”AKILLI” KONTROL SİSTEMİ Akıllı kontrol kendi başına karar verebilen özel yazılım sistemine verilen addır. Kullanıcı uzaktan kumandadan bu modu seçtiğinde elektronik kart ve sensörler sayesinde, algılanan sıcaklık değerine göre ; ısıtma-soğutma-nem alma moduna kendisi karar verir. İstendiğinde standart değerler, kullanıcı tarafından değiştirilebilir. Kullanıcının sıcaklık tercihlerini istatistiksel olarak hafızasında tutar.

ISITMADA “AKILLI” KONTROL Otomatik İç Ünite Fanı Hız Kontrolü: Sistem sürekli olarak istenen sıcaklık ile ortam sıcaklığı arasındaki farkı okur. Eğer bu fark 4 ºC’nin üzerinde ise fan en yüksek devirdedir. Eğer fark 2 ila 4 ºC arasında ise fan orta devirdedir. Fark 1,5 ºC olduğunda ise fan en düşük konuma geçer. Bu mod fan Auto konumunda ise bu şekilde çalışır. Soğuk Hava Etkisinden Koruma: A) FAN KONTROLÜ İLE KORUMA : Defrost anında iç ünite fanı durdurulur. Cihaz ilk ısıtmaya başladığında önce 2 dk. düşük, sonra 2 dk. orta sonra ise yüksek fan hızında çalışır. Soğuk üflememesi için iç ünite yüzey sıcaklığını devamlı kontrol eder. B) KLAPE KONTROLÜ İLE KORUMA : Cihaz ısıtma modunda çalışırken eğer kompresör çalışmıyorsa, cihaz defrost yapıyorsa veya iç ünite sensöründe hissedilen sıcaklık 28 °C den az ise hava ayar klapesi otomatik olarak yatay pozisyona geçer.

Yüksek Basınç Koruması: Yüksek sıcaklıkta ısıtma yapıldığında, fazla akışkan şarjı veya kirli filtre sebebiyle cihaz zarar görmez. Sistem ısıtmada çalışırken, sistem iç ünite yüzey sıcaklığını ölçen sensör, eğer 52 ºC’den daha yüksek sıcaklığı hissederse, yüzey sıcaklığı 48 ºC’nin altına düşünceye dek dış ünite fanını durduracaktır.

SOĞUTMADA “AKILLI” KONTROL Kışın soğutma yapılırken ayrı bir kite ihtiyaç yoktur! İç ünite yüzey sıcaklığı 4°C nin altına düştüğünde dış ünite 5 dk. durdurulmaktadır. Bununla birlikte sistem likit dönüşüne karşı kendini korumaya alır.

Akıllı Bağımsız Nem Giderme Modu Özel mikro işlemci tarafından kontrol edilen bu mod sayesinde , ekstra nem tutulur . Bu konumda kompresör, kondenser fanı ve iç ünite devreye giriş zamanı ve iç fan devirleri otomatik olarak en yüksek verim için “Akıllı” kontrol tarafından seçilir.Böylece nem oranı azaltılmış, sağlıklı ve kaliteli ortam havası sağlarken, aynı zamanda ekonomi de sağlar. Çünkü ortamdaki nem değeri düştüğünde konfor şartlarına ulaşmak çok daha kolaydır.

AKILLI UYKU MODU Bu özel “akıllı uyku modu” kullanıcı uyurken çok sessiz bir ortamla birlikte ciddi enerji ekonomisi sağlar. Sistem uyku modunda çalışırken evaporatör fanı özel en düşük devir olan (extra low)devrindedir. Eğer cihaz soğutma işlemi yapıyorsa 1 saat sonra, ayarlanan sıcaklığı kendiliğinden 1 C artırır. Isıtma işlemi yaparken ise 1 saat sonra, ayarlanan sıcaklığı 2 C düşürür.

HAVA YÖNLENDİRİCİ KLAPEDE AKILLI KONTROL Hava yönlendirici klape 5 farklı açıda ayarlanabilir.Ayarlanan her kademe uzaktan kumandadan görülebilir. Cihaz swing modunda çalışırken 64 salınımın ardından en uygun klape konumuna gelir.

HAVA YÖNLENDİRİCİ KLAPEDE AKILLI KONTROL Yoğuşma Koruması: Cihaz soğutma veya nem alma modunda çalışırken, eğer hava dağıtım klapesi 4 veya 5 no. lu konumda ise, 1 saatlik kompresör çalışması sonunda otomatik olarak 1 no. lu konuma gelir. Bu sayede ; klape üzerinde meydana gelebilecek yoğuşma önlenmiş olur.

HAVA YÖNLENDİRİCİ KLAPEDE AKILLI KONTROL Otomatik Hava Dağıtım Modu: .Cihaz soğutma ve/veya nem alma modunda çalışırken hava dağıtım klapesi otomatik olarak tam yatay konuma gelir. .Cihaz ısıtma konumunda iken; sıcak havayı en alt kota kadar ulaştırabilmek için hava dağıtım klapesi çıkış havasını aşağıya doğru otomatik olarak yönlendirir.

GREEN SIGN Yeşil lambalardan biri, sabit şekilde yanarak ayarlanan sıcaklığı gösterir. O andaki ortam sıcaklığı ise yanıp sönen yeşil lamba ile gösterilir. ENERJİ TASARRUFU İÇİN EN İYİ ÇÖZÜM

MİKRO İŞLEMCİ KONTROLLÜ İÇ ÜNİTE FANI Kullanıcı fan hızları arasındaki geçişleri kesinlikle hissetmez. Bu geçişler frekans kontrolü ile olur. Kademesiz geçiş çok sessiz iç mekanlar yaratır.

ELEKTRONİK KONTROLDE YÜKSEK TEKNOLOJİ ( RAC SERİSİ ) DUVAR TİPİ İÇ ÜNİTE KARTLARI Japon teknolojisi ile programlanmış, yüksek kaliteli mikro işlemci Fuzzy logic kontrol Özel trafo ile az yer kaplayan kart beslemesi PID kontrolü (Kademesiz fan devre ayarı) Otomatik iç ünite fan hızı ve devir kontrolü Dış ünite, iç ortam ve evaporatörden sürekli sıcaklık okuma yeteneği Isıtmada akıllı kontrol Sıcak başlangıç Soğutmada akıllı kontrol Akıllı klape kontrolü Yüksek basınç koruması (Dış ünite fan on-off kontrolü)

Nem alma, timer, uyku modu kontrolü RAC SERİSİ DUVAR TİPİ İÇ ÜNİTE KARTLARI Yoğuşma koruması Nem alma, timer, uyku modu kontrolü Hata teşhis kabiliyeti, Ledlerle uyarı İç ortam sıcaklığı ile ortam sıcaklığındaki farka göre otomatik fan hız ayarı Birbirinden bağımsız kompresör 4 yollu vana ve fan kontrolleri Sıcaklığa ve zamana bağlı değişken dönemli özel defrost Tüm süre ayarlarının değiştirilebilmesi Auto-restart devresi Acil test çalıştırması Yüksek voltaj ve düşük voltaj koruması

PROFESYONEL SERİDE TEKNOLOJİNİN SON NOKTASI! PROFESYONEL SERİ CİHAZLARIN ELEKTRONİK KARTLARI Çok gelişmiş teknolojiye sahip JAPON entegreler Gaz sıcaklığına bağlı bağımsız, sonsuz fan devir ayarı Çoklu fonksiyonlu ikaz ve bilgi ledleri O anki operasyon bilgisi bildirimi O anki hata ikaz kabiliyeti Bir önceki hata ikaz kabiliyeti Yüksek basınç ve alçak basınç koruması Presostatlar ile Termistör ve sensörler ile Faz sıra kontrolü SÜREKLİ Fazlar arası asimetri koruması Faz eksilmesi koruması Otomatik iç ünite fan kontrolü

PROFESYONEL SERİ CİHAZLARIN ELEKTRONİK KARTLARI Aynı kablodan birden çok data aktarım yeteneği (iç dış ünite bütün bilgiler sadece 3 kablodan gidip gelir) SÜREKLİ “SELF CONTROL” (kendi kendini kontrol) Dış ünite fanının hangi devirde döndüğünü görebilme yeteneği Dış ünite fanının verimini değiştirebilme Toplam kompresör çalışma süresini dakika cinsinden görebilme Karter ısıtıcı başlama ve durdurma Zamana, sıcaklığa ve buzu eritme süresine bağlı çok özel defrost kontrolü Kompresör çıkışı, kondenser çıkışı, evaporatör yüzeyi ve iç ortamdan sürekli sıcaklık ve basınç kontrolü

HERHANGİ BİR KLİMA KARTI Tipik Yüksek, Orta, düşük fan devir röleleri Ses kaynağı Eski teknoloji Büyük fan motorları * Kalitesiz kart malzemeleri Sıcaklık kontrolünden yoksun, zamana bağlı basit defrost ve kontrol mantığı * Yüksek arıza riski Herhangi bir çok basit programlanmış entegre devresi Standart çok büyük kart besleme trafosu ( Karttan bağımsız )

YÜKSEK TEKNOLOJİNİN KEYFİ! ISISAN HIGHLIFE ELEKTRONİK KARTLARI DUVAR TİPİ İÇ ÜNİTE KARTLARI YER/TAVAN TİPİ İÇ ÜNİTE KARTLARI

YÜKSEK TEKNOLOJİNİN KEYFİ! ISISAN HIGHLIFE ELEKTRONİK KARTLARI DIŞ ÜNİTE KARTLARI SALON VE KASET İÇ ÜNİTE KARTLARI

“DAHA İYİSİ YOK” ELEKTRONİKTE SON TEKNOLOJİ Teknolojinin ulaştığı en küçük kart besleme devresi “DAHA İYİSİ YOK”

FONKSİYONEL UZAKTAN KUMANDALAR Basit kullanım, Akıllı kontrol modu (FUZZY LOGIC CONTROL) Otomatik sıcaklık kontrol ve komut imkanı, Otomatik fan devir ayarı, 5 ayrı kademede klape ayar imkanı, Akıllı klape kontrolü, Sürekli anlık zaman gösterimi, Saate bağlı aç/kapa programı yapabilme, 16 - 31°C arası yüksek aralıklı sıcaklık ayar imkanı, Gece konumu ayarı (uyku modu)

SALON TİPİ KLİMA KUMANDA PANELİ ÖZEL SEVİYE SENSÖRLÜ RADYAL DRENAJ POMPASI

Ultra sessiz fan pervaneleri EN SON JAPON TEKNOLOJİSİNİN ÜRÜNÜ EVAPORATÖRLER Patentli ve etkili ses sönümleme özelliğiyle, süper sessiz ve konforlu bir çevre Ultra sessiz fan pervaneleri Özel kanat açılı, aerodinamik ve büyük çaplı fan Ses dalgaları ile birleştirilmiş Mükemmel balans ayarlı Düşük devirli Antibakteriyel malzemeden imal Özel tasarım fan motorları Mikroişlemci kontrollü PID frekans kontrolü ile kademesiz fan devir geçişi Küçük boyut Sessiz dizayn(Monoblok gövde) Sürekli-özel hız sensörü ile çalışma kontrolü Tek sargı ile sınırsız devir imkanı

KOKU GİDERİCİ, ULTRA HASSAS YÜKSEK KALİTELİ FİLTRELEME YETENEĞİ Antibakteriyel ön hava filtresi Statik koku giderici filtre 0,01 Mikrona kadar partikülleri ayrıştırma yeteneği % 95 ‘ den fazla filtreleme verimi

MÜKEMMEL SOĞUTMA SİSTEM ELEMANLARI Yüksek performans ve uzun sistem ömrü için, soğutucu akışkandan yağı tamamen ayıran geliştirilmiş yağ separatörleri Akışkan titreşim yutucular (Muffler) Sürekli ve hassas basınç kontrolü Alçak ve yüksek basınç kontrol elemanları Yüksek basınç ve sıcaklığa dayanıklı, akışkan yön değiştiriciler By-Pass valfleri Anlık akışkan basınç ve sıcaklık yükselmesine karşı çok hassas koruma

MÜKEMMEL GÜVENİLİR KOMPRESÖRLER! YÜKSEK VERİM! ÇOK SESSİZ! UZUN ÖMÜR! DÜŞÜK ENERJİ TÜKETİMİ!