Epilepsi ile Mücadele.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI
Advertisements

2 – 17 MAYIS 2008.
Reklamcılar Derneği Medya Paylaşım Toplantıları 4 Eylül 2008.
VEREM SAVAŞI DAİRESİ BAŞKANLIĞI
ADANA VEREM SAVAŞI DERNEĞİ VEREM HAFTASI ETKİNLİKLERİ OCAK 2012
VEREM EĞİTİM VE PROPAGANDA HAFTASI
Eğitim Programı Kurulum Aşamaları E. Savaş Başcı ASO 1. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ AVRUPA BİLGİSAYAR YERKİNLİĞİ SERTİFİKASI EĞİTİM PROJESİ (OBİYEP)
Yaşam3Geni Eğitim Danışmanlık
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ ETKİNLİKLERİ
İNTERNET ADRESLERİ.
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
Taşodademo. Neler istediğinizi biliyoruz-1 Bir plak firmasıyla sözleşme yapmak Internetten parçalarınızı yayınlayıp yüksek hit almak Konser taleplerini.
KÖYÜMÜN UMUT ÇİÇEKLERİ PROJESİ
Mobile Monday Istanbul | June Meeting June 4, 2007 Ericsson Mobility World Mehmet Subaşı.
Her gözden iyilik Uluslararası ÜNİVERSİTELER KISA FİLM FESTİVALİ
Kurallar.
HAYIR DEMEYİ ÖĞRENME.
YG-21 Kadın Meclisleri & Ulusal Gençlik Parlamentosu
İLAÇLA AKILCI TEDAVİ EĞİTİMİNDE TFD’nin ROLÜ
BAŞKENT İKTİSATÇILAR DERNEĞİ GENEL MERKEZİ
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
ORTA ASYA VE KAFKASLARDAKİ DAĞLIK SU HAVZALARININ SÜRDÜRÜLEBİLİR YÖNETİMİ İÇİN KAPASİTE GELİŞTİRME PROJESİ T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI ÇÖLLEŞME ve.
BİYOGRAFİ NEDİR? , BİYOGRAFİ ÖRNEĞİ,
Hazırlayan: Şenel Akbaş
Türkân SAYLAN Fazıl SAY’ın Anılarından… SUNUM:Doğan ÖZGEZGİN.
Küresel Kriz Sonrası Türkiye’de Finansal Sistem “Bankacılık Sektörü” Ekrem Keskin Mayıs 2010.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
Avrupa Konseyi Destekli Hibe Projesi KAMUDA ETİK KÜLTÜRÜN GÜÇLENDİRİLMESİ.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
İNTERNET.
Siz de bir rock sever misiniz?
TELİF HAKKI.
BİLGİ YUVAMIZIN KUZUCUKLARI
BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI VE ETİK
BİLGİ VE GÜVENLİK Hakan TÜZER B.T. Öğretmeni.
İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI
Sosyal Pazarlamanın Yeni Aracı: Kitle Fonlaması
TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜ
YAŞAMA EN İYİ BAŞLANGIÇ PROJESİ
ALMANYA‘DA YAŞAMAK SOSYAL DANIŞMANLIK HİZMETLERİ.
Biraz zamanınızı alacağım Seyredin, dinleyin ve OKUYUN.
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
1922 SALİHLİ GENÇLİK ve SPOR KULÜBÜ
Kaybetsem de Vazgeçmem
GİRİŞ GİRİŞ Turizm ve seyahatin geleceğine bakmak, dumanlı kristal bir küreye bakmakla eş değer anlam taşımaktadır. Sizlere geleceği gösterebilmemiz.
MUSTAFA KEMAL LİDERLİK YOLUNDA
SağlIk alAnInda çalIşan sİvİl toplum örgütlerİ
Hep Birlikte Ünitesi.
İlk çağlarda vahşi hayatın,günümüzde ise
BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI VE ETİK
Milli Birlik, Vatan Sevgisi Ve Cumhuriyetin Önemi.
DİSPANSERLER
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
EĞİTİMİN MALİYETİ VE FİNANSMANI
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
MEDYA VE ÇOCUK
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
Bilgisayarımıza bir anti-virüs programı yüklemeliyiz.
T.C İnkılap Tarihi Ve Atatürkçülük
BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI VE ETİK
Biyografi Nedir? Ünlü bir yazarın, oyuncunun, bilim insanının, profesörün, tarihçinin kısaca önemli insanların hayatını başka.
Bilimsel bilgi Diğer bilgi türlerinden farklı
HAZİRAN – ARALIK ÇALIŞMA RAPORU
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI – ATATÜRK ve İLETİŞİM 1.
Sunum transkripti:

Epilepsi ile Mücadele

epilepsi Türkiye Dünyada epilepsinin yaygınlık oranı %1. Türkiye’de yaklaşık 800 bin epilepsi hastası olduğu tahmin ediliyor. Türk halkının bir kısmı bu hastalığın doğuştan olduğunu ve tedavi edilemeyeceğini düşündüğü için, 100 binlerce epilepsi hastası tedaviden ve sosyal yaşamdan uzak yaşıyor. Dolayısı ile epilepsi hastalarının tedavisinde en önemli aşama ailelerin bilinçlendirilmesi. Biz, bu bilinçlendirmenin yolunun popüler kültürle kesişmesi gerektiğine inanıyoruz.

epilepsi badem Badem epilepsi ile yaşamayı öğrenmiş bir grup, hastalıkla ve sosyal tepkilerle ilgili güçlü deneyimlere sahip. “Doğ güneş” parçası, Badem’in solisti Mustafa’nın, epilepsi hastası olan kuzeni tarafından yazıldı. Parça bir epilepsi hastasının kriz esnasında yaşadıklarını ve sonrasındaki umutlarını yansıtıyor. Badem, bu şarkının sahibine karşı borcunu samimiyetle ödeyebilmek için destek bekliyor.

projenin amacı toplumsal Proje, epilepsi hastalarının ve yakınlarının gizlenmekten vazgeçmeleri ve sosyal hayata girmelerini cesaretlendirmek amacı ile kurgulanmıştır. Sadece 800 bin epilepsi hastasına ve onların yakınlarına değil, tüm Türkiye’ye ulaşabilmek; ve toplumu da bu hastaları yadsımamaya yönlendirmek projenin başarısı için önemlidir.

projenin amacı medikal tedavi Projenin başarısının en önemli unsurlarından biri de, aileleri tedaviye yönlendirebilmektir. Ailelere bir adres, bir tedavi işaret ederek; daha fazla epilepsi hastasının medikal tedaviye dahil olmasını hedefliyoruz. Bu anlamda da uzman kurum ve derneklerin de projenin parçası olmasını arzuluyoruz.

kampanya paydaşlar

kampanya aşamalar Kampanya içinde iletişimle; Dikkat toplama, Gündem oluşturma, Veri toplama, Veritabanı ile iletişim hedeflenecek. Bunun için kitlesel iletişim olanakları da kullanılacak.

kampanya kurgu Kampanya için iletişimde kullanılmak üzere; Reklam filmi, Müzik videosu, İnternet sitesi ve özel telefon danışma hattı, Basın bülteni, Baskılı malzemeler hazırlanacaktır. Bu iletişimin yanı sıra Badem (diğer gönüllü grup ve sanatçılarla birlikte) bir yurtiçi turnesi ile illerde epilepsi hastalarına birebir ulaşacaktır.

kampanya görev dağılımı I Badem ve Taşoda, iletişim malzemelerinin tasarlanması ve hazırlanması konusunda seçilecek reklam ajansı ile birlikte çalışmak ya da bu malzemelerin hazırlanmasını yürütmek konusunda gönüllüdür. Taşoda, proje yönetimi ve kurgulanması konusunda verilecek desteği ve masrafları finanse edebilmek için sadece çıkan masrafları birebir talep edecektir. Badem, “Doğ Güneş” için kampanya dahilinde telif talep etmeyecektir. Yapılacak konser organizasyonları için de Taşoda kendine bağlı sanatçıların gönüllü katılımını özendirecek ve yine sadece masrafların karşılanmasını talep edecektir.

kampanya görev dağılımı II GSK, Türk Epilepsi Savaş Derneği ile birlikte kampanya dahilinde internet sitesi ve telefon hattının etkinliğinden sorumludur. Türk Epilepsi Savaş Derneği yurt çapındaki iletişim noktalarında kampanyanın yaygınlaştırılması ve etkinliği için çalışacaktır. TC Sağlık Bakanlığı ve GSK kampanyanın finansal destekçileridir.

doğ güneş Güneşin battığı yerde İçini çok acımasız bir hüzün kaplar Söz: Fulya Kutluay Müzik: Mustafa Kemal Öztürk Güneşin battığı yerde İçini çok acımasız bir hüzün kaplar Umutlar solar kalbinin derinliklerinde Karanlığın sancısı dolar ve Teninde garip bir his duyarsın Sonra bir sessizlik sarar her yerini Tek kelime bile söyleyemezsin Öyleyse doğ güneş Ve de hiç batma Işığından kimseyi Hiç kimseyi mahrum bırakma     Sararmış umutlara Sararan yapraklara Kararan bulutlara doğ Yaşanmamış çocukluklara Dört duvar arasında kalmış insanlara

Taşoda ve SonyBMG ortaklığıyla çıkan ilk albümünde, Sınav filminde de yer alan Sen Ağlama parçasıyla yüz binleri derinden etkiledi. 2008 başında 2. albümü S’onsuz, Taşoda etiketiyle piyasaya çıktı. Grubun çıkış parçası, Özlem Tekin ile düet yaptığı Kalpsiz oldu. Şarkı Dream ve Number One TV listelerinde Şubat ayı boyunca bir numarada kaldı. Müzik TV’lerinde yakın zamana dek yüksek rotasyonda dönmeye devam etti.

iletişim Anıl Savaş Kılıç c 532 4678992 t 212 2574567 e savas@tasoda.com