Her sabah Afrika’da bir gazal uyanır.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Yaşam kalitesini korumak Alkol hakkında faydalı bilgiler
Advertisements

İLETİŞİM NEDİR? İletişim,nesnel kriterlere dayalı aktaranın ve algılayanın,algısından bağımsız olan bilginin ve kişilerin özelliklerinin ifadesi olan duygu.
BİR KADINI AĞLATMAK AZİZ NESİN F5 tuşuna basınız.
Gürültü ve patırtının ortasında sükunetle dolaş
GİRİŞİMCİLİK – Herkesin Bir Hayali Var
Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan, Güneş kucağındadır, bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür, Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın.
Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan, Güneş kucağındadır, bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür, Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın.
MÜKEMMEL BİR DÜNYADA... Mükemmel bir dünyada Siz işinizi seversiniz o da sizi sever.
Aşka Dair.
CANIM ANNECİĞİM Müzik:Kibariye(eller kader Kıymet bilmiyor ANNE
BAŞARI VE MUTLULUK Ramazan BERKEBAN Psikolojik Danışman
ÖZGÜVEN.
Ilk göz ağrım.
Giydiklerinizin içinde size en çok yakışanı tebessümünüzdür !
“Mutlu Olabilmek İçin İpuçları” Özgür ŞAHİN / kendinigelistir.com.
Baki'ye dostları sorar; "kaç çeşit dost vardır. " diye
En hızlı koşan aslandan daha hızlı
HAZIRLAYAN:PINAR MÜJDECİ
Anlamlı bir hayat yaşamak
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
Adam üç yaşındaki kızına, pahalı bir hediyelik kaplama kağıdını ziyan ettiği için kızmıştı.
ÖZEL ANTAKYA ATA İLKOKULU
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
İLETİŞİM ENGELLERİ.
bizden asaf’dan İG sesi açınız tıklayarak geçiniz.
1.SINIF HAYAT BİLGİSİ ÜNİTENİN ADI GÜNEŞ VE DÜNYAMIZ.
HALKALI GÜNEŞ ORTA OKULU
PİLİÇ OLAYI OLAY: Bir piliç, bir yolda karşıdan karşıya geçer. SORU: Piliç karşıdan karşıya niçin geçer?
sizin de şarkınız var mı?
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
Sarayburnu / İSTANBUL.
YAŞAMA FELSEFESİ. Sabırlı ol Açık fikirli ol Sık sık gülümse Özel anların zevkini tat.
ANLAM.
Bir Afrika Atasözü.
BEŞ VAKTE BEŞ YAZI. BEŞ VAKTE BEŞ YAZI Sabah Namazı ; Vakit seher Sabah Namazı ; Vakit seher? Zamanın rahmine sabahın nutfesi düştü az önce. Gün doğuyor.
Adam 3 yaşındaki kızını, pahalı bir hediyelik kaplama kağıdını ziyan ettiği için azarlamıştı. Küçük kız, koskoca bir paket altın yaldızlı kağıdı bir kutuyu.
MEVLANA YOLUNDA ARALIK 2010 KONYA
AİLE EĞİTİMİ GÜZ DÖNEMİ SEMİNERLERİ…
HOŞGELDİNİZ.
İÇİNİZDEKİ ASLANDAN HABERİNİZ VAR MI? Her başarıyı başkalarının tapulu malı olarak görmek, her başarıya hep başkalarının layık olduğunu düşünmek içinizdeki.
Sınav Kaygısı ve Önleme Yolları.
ANNELER BABALAR/ÇOCUĞUNUZ SINAVA GİRİYOR …
Alıntı. Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
Bir bilgeye sormuşlar:
BAŞARILI İNSANLARIN KURALLARI
İLAÇ BAĞIMLILIĞI PSİKOTROP BİR İLAÇ SSS ARASINDAKİ ETKİLEŞMEDEN DOĞAN KENDİNİ PSİKOLOJİK VE FİZYOLOJİK BELİRTİLERLE GÖSTEREN VE İLACA KARŞI ÖZLEM YA DA.
Teknikleri Ve Motivasyon
En hızlı koşan aslandan daha hızlı
Ben hiç utanmadımki sevgimden, kendimden
GÜDÜLENME Öğrencilerde Öğrenme İsteği Yaratma
ERGENLİK DÖNEMİ VE GENÇLERLE İLİŞKİLER
SEVGİLİ ANNE-BABALAR. Gençlerimizin sorumluluk sahibi, başarılı, mutlu,olumlu,kendilerini ve yaşamayı seven insanlar olarak yetişmelerini istiyorsak;onlara.
BİLGELERİN GÖZÜYLE YAŞAMA BAKIŞ Waltz of the butterfly.
BENİM AFRİKAM Yoksa aslana yem olur.
KİŞİSEL GELİŞİM & İKY.
Anne Aslan ve Yavruları
EĞİTİMLE İLGİLİ GÜZEL SÖZLER
Kapattık kapılarımızı dostlarımıza Mesafeler koyduk araya... Not bıraksınlardı,sonra arardık, Başka zaman... Bir merhaba demek için, Girmeleri gerekti.
Kapattık kapılarımızı dostlarımıza Mesafeler koyduk araya... Bir merhaba demek için, Girmeleri gerekti sıraya... Bize çok ihtiyaçları olduğu an meşguldük.
KARANLIĞA SÖVECEĞİNE KALK BİR MUM YAK. KONFUCYUS
İLGEÇ (EDAT).
Hayattan Anlar   Hayatınızda bazı anlar vardır Birini öylesine özlersiniz ki rüyalarınızdan çıkarıp ona sarılmak istersiniz!
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim,kelepçede,
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, can paramparça... Ve elerim kelepçede,
KARANLIĞA SÖVECEĞİNE KALK BİR MUM YAK. KONFUCYUS
sizin de şarkınız var mı?
Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan, Güneş kucağındadır, bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür, Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın.
Sarayburnu / İSTANBUL.
Her sabah Afrika’da bir gazal uyanır.
Sunum transkripti:

Her sabah Afrika’da bir gazal uyanır. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini bilir,yoksa öldürülecektir. Her sabah Afrika’da bir aslan uyanır. En yavaş gazaldan daha hızlı koşması gerektiğini bilir,yoksa aç kalacaktır. ASLAN veya GAZAL olmanız farketmez!!! Güneş doğduğunda koşmaya başlasanız İYİ OLUR!!! Afrika Atasözü

Kendinizi tel örgüleriyle değil dostlarınızla koruyun. Çek Atasözü Doğduğunuz zaman siz ağladınız,dünya güldü. Öyle bir hayat yaşayın ki,öldüğünüzde dünya ağlasın siz gülümseyin. Cherokee Atasözü Kendinizi tel örgüleriyle değil dostlarınızla koruyun. Çek Atasözü

Başarının anahtarı nedir bilmiyorum, ama başarısızlığın anahtarı herkesi memnun etmeye çalışmaktır. Bill Cosby Akıllı insanlar aptallardan,aptalların akıllılardan öğrendiğinden daha fazlasını öğrenirler. Cato the Elder

Hepimiz tek kanatlı melekleriz; Sadece birbirimize sarılarak uçabiliriz. Luciano de Crescenzo

Ölümümden sonra, insanların neden heykelimin dikildiğinden ziyade neden dikilmediğini sormalarını yeğlerim. Cato the Elder

Başkalarının günahlarıyla aziz olamazsınız. Anton Pavlovich Çehov

uzun bir deneyime dayalı kısa bir tümcedir. Miguel de Cervantes Hiç kimse aldıklarından dolayı onur kazanmaz. Onur,verdiklerinin bir ödülüdür. Calvin Coolidge

Ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmediği için. İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için, sevmekten korkuyor. Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için. Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için. Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için. Duygularını ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktuğu için. Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğinin kıymetini bilmediği için. Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey vermediği için. Ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmediği için. William Shakespeare