Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç t ı ğ ı Z a m a n
Advertisements


5 EKİM Bu gün var edildim, buradayım, varım. Müthiş bir
SENİ SEVİYORUM Oyhan Hasan BILDIRKİ Sesli İzleyin.
AŞK YARASI SESLİDİR.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Kan rengi , kıpkırmızı güllere bayılırdı... Zaten onlarla adaştı...
Kırk Satır.. Ziya Levent Topçuoğlu.
Oyhan Hasan Bıldırki İyi günler diler.
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç t ı ğ ı Z a m a n 2
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
Kar ve Hüzün Ahmet Ünal ÇAM.
ANıLaRıM.
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Ben bir Eylül sen bir Haziran
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
KaDıN.
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
Ahmet Arif Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım,
CAHİT KÜLEBİ Hayatı Sanatı Eserleri Seçme Şiirleri.
Korkmuyorum Seni Sevmekten
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
HİKAYEMDEKİ SEN Bir hikayem var Adını hayat koyduğum sayfalar Hiç kimsenin bilmediği, duymadığı Her sayfada iki gözün ağladığı Gözyaşlarıyla sayfaların.
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
C A N I M Y A N I Y O R. Dağhan H O S T A ŞİİR Slayt Edebiyatcim.com
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım,
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
GELMEZMİYİM BEN? Seyhan Süzer. GELMEZMİYİM BEN? Seyhan Süzer.
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
BAKIŞIN BİTTİĞİ YER Mahir Başpınar.
Sokaklar hep yalanla dolu Hayat sanki tiyatro, Rol alan alana Sevdalar üç günlük…
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
&&&& Eyy Gönül &&&&.
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
AYDINLATMAYACAKTIN SABAHLARIMI... Tam da kara kışlara yakalanmışken, unutmuşken baharı. Tam da örselenmişken yüreğim acılarla, örslerde dövülmüşken...
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
Sevdamızın pembe zamanlarında Sevdamızın pembe zamanlarında Griliğinden aydınlık çaldığımız Griliğinden aydınlık çaldığımız Çok bulut geçti üzerimizden.
Sabahlar yarınlara yalnızlığım
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
HASRETİM SANA ....
Umudun mahzenindeyim SESİ AÇIN.. ...
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
Yıldızlar uzakta, sabahlar uzakta, uzakta memleket Sen uzaktasın
GiTTiĞiN YeR.
Hazırlayan;Asli PelinGEZER
YAĞMUR İclal AYDIN Ses Düğmesini Açınız.
DOST DOSTUN   Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini…. Dost, dostun.
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
Ses Basınız.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
Müzik Ağrı Dağı Efsanesi Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini….
AYDINLATMAYACAKTIN SABAHLARIMI...
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim,kelepçede,
“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, can paramparça... Ve elerim kelepçede,
Arkamdan Bir Silah Sesi,
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç t ı ğ ı Z a m a n
Sunum transkripti:

Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız

Sana güller gönderdim Gül bahçelerimden kan rengi Çiçekler gönderdim en sarp dağlarımdan Uykusuz gecelerimle işlenmiş ve büyümüş hasret kokan Gözyaşı damlayan umut yüklü çiçekler Ve sönmeyen kor bir ateş gibi yakıcı sevdan Aslında güllerimi tren raylarına diziyorum

Sen geç kalmış bir ezgimiydin neydin Karlar yağıyor Rüyalarıma özleyişlerime Bir zaman ikimizi alıp götürmeliydi diyorum Yastığımın altında bir hüzün Gönül kapılarımda bir nakış Ve alnımda Bir kader gibi duruyorsun Aslında güllerimi Tren raylarına diziyorum

Şimdi bilmem kaçıncı gece yarısından sonra Yine ismini ciğerlerime çekiyorum Bin yıllarca ötedesin Ulaşılmaz uzaklığın Bütün acılarımı yüklendim Tek başımayım yalnızım Dile gelmez Sevdamın sükutunda dudaklarım Aslında uykusuz gecelerimi Tren raylarına diziyorum

Yine seni yine sensiz yaşıyorum Kar düşmüş bir kış sabahında Suskun bir ceylan duruşun Bakışın acı ve buruk gözlerin sessizce Bir volkan patlayışında infilaksız Ve gülüşün ak bir güvercin ağlayışında duraksız Hasretinin acısı Şuracığımda yüreciğimde bir kurşun Aslında hasretimi Tren raylarına diziyorum

Saklambaç mı severdin çocukluğunda Irak iklimlere mi sevdalandın Yanı başımdasın Yıllarca ötedesin uzaktasın Her gün yollarına düşüyorum Permeperişan Ve deliler gibiyim kederimden Aslında ben umudumu Tren raylarına diziyorum

Birazdan yatağıma uzanacağım Başım resimlerine düşecek gece yarısında Ve her gece yarısında olduğu gibi Parmak uçlarımdan tutuşacağım Ama sensizim sen yoksun Kahredecek beni bu sensiz şehir Kaldırımlar anlamıyor derdimden Bir kurşun gibi delerek geçiyor Sevdan yüreğimden

Sen yanıbaşımdasın Binlerce yıl ötedesin uzaktasın Hala adını ciğerlerime çekiyorum Aslında güllerimi çiçeklerimi Uykusuz gecelerimi Ve hasretimi tren raylarına diziyorum birolbey.bizland.com