Cumhuriyet’e sahip çıkma mitinglerinden herhangi birine katıldınız mı ?

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Aslı DİNÇMAN İzmir, 22 Aralık 2006 Son zamanlarda, ülkemiz için kaygılanan herkesin dilindeki şu ifade, tüm gerçekliğine rağmen, beni çok endişelendiriyor:
Advertisements

"SÜLEYMAN DEMİREL'DEN İNCİLER''
UTANDIM ÇOCUK Yazı:Taner Yenidoğan Slayt tasarım: Mustafa Kaplan.
Mustafa’dan Can’a… Taner YENİDOĞAN 06 Kasım 2008.
Voli ve Loli bugün çok önemli bir konuyu öğrenecek
Bir Kuruluş Öyküsü.
“Türküz Atatürkçüyüz” (Yuksel vd. 2001, 57)
Atatürk’ün Çocukluk Anıları
NAPOLI.
Atatürk İlkelerinin Ortak Özellikleri
VATAN SEVGİSİ.
Alman Prof. Naumark‘ın İtirafları: “İstanbul Üniversitesi'nde öğretim üyesi Alman asıllı Prof. Naumark ile bir kısım talebesi Boğaziçinde geziye çıkarlar.
Güvenli İnternet Kullanımı
VII. Geleneksel TED İ stanbul Koleji Kitap Haftası Ocak 2014.
Meksika'da Inka tapınaklarına ç ıkmak isteyen Avrupalı bir grup arkeolog, birka ç yerli rehberle yola koyuluyor. Dağın tepesindeki tapınaklara giden uzun.
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük MİLLİYETÇİLİK
TK Kusura bakmayın. Buraya kadarmış…. TK Bundan böyle, Milletsiz bir TÜRK’üm ben… Gördüğüm lüzum üzerine; Tamamen kendi rızam ve isteğimle; Hiçbir baskı.
Sevgili günlük, Bugün çok yoruldum. Neden mi bugün hem eğlendik hem öğrendik… Merak mı ediyorsun? Peki anlatayım…
ANNE-BABA ÇOCUK İLETİŞİMİ
12 sınıf 59 nolu kazanım etkinliği
TÜKETİCİ HAKLARI BİZİM AFACAN ile UZMAN ÖĞRT.Erdoğan GÜL
UZUN zaman önce insanlar dünya’ya ayak basmadan önce, iyi huylar ve kötü huylar ne yapacaklarını bilemez halde dolanıyorlarmış. Bir gün toplanmışlar.
ÜÇ İHTİYAR MİSAFİR ÖYKÜSÜ
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Ş EYMA ÖZÇEL İ K & EZG İ USTA 8\A 541 & 538 Ö Ğ RETMEN:SELMA ERASLAN
Büyük düşünürler HZ.MEVLANA YUNUS EMRE İBNİ SİNA PİRİ REİS İÇİNDEKİLER.
İLETİŞİM KURMAMIZI SAĞLAYAN SES VE İŞARETLERİN TÜMÜNE DİL DENİR.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Baba sabah evden çıkarken çocuklarına; “Bugün size bin kişinin çalışarak hazırladığı bir pasta getireceğim” demiş.
5N 1K Değerlendirme Aracı
24 KASIM Öğretmenler Günü
DEMOKRATİK YÖNETİM Demokrasi halk idaresi anlamına gelmektedir. Demokrasinin olmadığı toplumlarda insan hakları, eşitlik, özgürlük gibi değerler korunamaz.demokratik.
Sen hangisini seçerdin?
"Neden saklambaç oynamıyoruz?"
ATATÜRK VE ÇAĞININ KADINLARI MODERN MİLLET MODERN KADIN İŞTE 75 YIL ÖNCESİ MODERN MİLLET MODERN KADIN İŞTE 75 YIL ÖNCESİ.
ÇANAKKALE ZAFERİ.
Kumluca metem vatanseverlİk
DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MAYIS-HAZİRAN VEFA VE SADAKAT
Uzun İnce Bir Fasulye.... Seslidir... Yazar..: Çınar Alişan Yılmaz
NOKTALAMA İŞARETLERİ Tırnak İşareti (“ ”) Ünlem İşareti ( ! )
NOKTALAMA İŞARETLERİ ... ? . ‘’ , !.
Biraz Sonra Göreceğiniz Resimler 10 Kasım saat 09:05’te çekilmiştir…
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
KARARSIZIM ŞEKERİM Yılmaz ÖZDİL Karar verdiğinde kuşatılmış olabilirsin...
VATAN SEVGİSİ VATAN KONUSUNDA SÖYLENMİŞ ŞİİRLER VE SÖZLER.
İlköğretim Fen ve Teknoloji Öğretim Programı
NASIL BAŞARILI OLUNUR?.
TÜRKİYE’DE UZAKTAN EĞİTİM
Y A Ş L A N I Y O R U Z ! ! ! Bugün üniversite öğrencilerinin çoğunluğunu 1986 doğumlular ve daha küçükler oluşturuyor. 'Gençlik' onlara deniyor. Onlar.
Görücü Usulü Tercih Yapmak Bu yazıda üniversite tercihleri yapılırken karşılaşılan adayı ve rehber öğretmeni zorlayan durumlar incelenmiştir. Hazırlayan:
OSMANLI VE TÜRKiYE’NiN GERÇEK TARiHi
Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi.
HAZIRLAYANLAR MERVE ERDOĞAN SİMGE AKYILDIRIM
EŞ SESLİ (SESTEŞ) KELİMELER.
DEĞERLERİMİZ İYİLİK VE HOŞGÖRÜ
5 N 1 K
 24 Mayıs 1946 yılında İstanbul‘da doğdu.  1967 yılında Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü bitirdi  New Hampshire Üniversitesi'nde yüksek lisans.
BÖLÜKLER VE BASAMAKLAR
HAYATIMIZI GÜZELLEŞTİREN NE ÇOK ŞEY VAR
‘’-Kİ’’ EKİ VE ‘’Kİ’’ SÖZCÜĞÜNÜN (BAĞLACININ) YAZIMI
O, şiirinin yanı sıra, eleştirici denemeleriyle de Türk şiirine biçim açısından değerli tohumlar eken yenilikçi bir yazın adamı. Şiirinin dünya şiiriyle.
SAKARYA TÜRKÜSÜ. SAKARYA TÜRKÜSÜ İnsan bu, su misali, kıvrım kıvrım akar ya; Bir yanda akan benim, öbür yanda Sakarya. Su iner yokuşlardan, hep basamak.
Milli Birlik, Vatan Sevgisi Ve Cumhuriyetin Önemi.
Ahmet Kutsi Tecer.
ÇAĞDAŞ TÜRKİYE YOLUNDA ADIMLAR / Sanat, Spor ve Atatürk
Ülkemizde yıllardan beri “Ilısu baraj yapımı” için
KARARSIZIM ŞEKERİM Yılmaz ÖZDİL
Eğitim Kültür Alanında İnkılaplar
Ahmet Kutsi Tecer 1901 yılında Kudüs'te doğdu. İlköğrenimine Kudüs'te başladı ve Kırklareli'nde devam etti. Lise öğrenimini Kadıköy Sultanisi'nde tamamladıktan.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

Cumhuriyet’e sahip çıkma mitinglerinden herhangi birine katıldınız mı ?

Vatanınızı, Bayrağınızı sevdiğinizden kuşkum yok.... Bir başka açıdan bakmaya ne dersiniz ?.....

Bu Mitingler “Solda Birleşmeyi sağlamak” ve “oyları epeyce düşmüş CHP” yi ayağa kaldırmak” amacıyla yapılmış olmasın ???...Söylendiği gibi amacı “Cumhuriyet’e sahip çıkma” dışında bir şey olmasın ???

Saf, vatanını, milletini seven, bayrağı için herşeyini vermiş/verecek vatandaşımız vatan, bayrak, millet deyince hemen ayaklanır. Milliyetçilik edebiyatları ile kandırılmış olmasın ???

Dilerseniz, mitingleri düzenleyenlere şöyle bir bakalım.... Deniz Baykal : Ne yazık ki milletimiz o kadar balık hafızalı ki..1970’lerde milletimizi yokluklara mahkum eden aktörlerden biri..Yağ,şeker,mazot kuyruklarına girdik sayesinde...Elektriklerimiz her gün kesilirdi...Ve aradan 40 sene geçmiş hala vatana bir hayrı dokunmamıştır. Ecevit bile ondan yaka bucak kaçmıştır. Nur Serter : Sevgi Birliği Tarikatı üyesi.Daha çok içinde tapınakçısından,masonuna,Gül ve Haç kardeşliğine dayanan sapık bir tarikata üye. İnanmayan Murat Bardakçı’nın makalelerine bakabilir. Şu anda CHP’den milletvekili aday adayı... Necla Arat : ÇYD üyesi. “Ahlak Felsefesi” adlı kitabının büyük bir çoğunluğu başkasının kitabından çalıntı olduğu için 6 ay üniversiteden uzaklaştırma almıştır. Kocası eski Cuntacı olduğu için ordudan atılmış. Ve şu anda CHP’den milletvekili aday adayı...

Tuncay Özkan : Kanaltürk’ü kurmak için milyonlarca doları nereden bulduğunu bir türlü açıklayamıyor. Sadece CHP’den 3 Milyon dolar almış.Nitelikli dolandırıcılıkla suçlandığı davalar var. Vergi kontrolörlerini ve maliye müfettişlerini Ordu ile aramız iyi diye korkutmaya çalışıyor.Bir işçi oğlu idi, üniversiteyi 3 kot ile bitirdi. Şimdi Polat Towers’ta oturuyor. Mesut Yılmaz döneminde MIT ile epey içiçe oldu. CHP’den aday adayı... Yücel Aşkın : Van 100.yıl üniversitesi rektörü. Hakkında trilyonluk usulsüzlük,çete kurma,fişleme yapma suçlamaları ile davalar açıldı. CHP’den aday adayı...

Evet çok garip !

Evet ne yazık ki, bu mitinglerin arkasında “Atatürk’ ü çıkarları için kullananlar var, cebini dolduranlar var, Mason,Rotary,Lions dernekleri var, Da Vinci şifresini gölgede bırakacak bin türlü kirli işlerin döndüğü sapık tarikatlar var, bir dönem Kürtçülük yapıp bölemeyen şimdi de ulusalcılık taslayanlar var.

Siz siz olun gaza gelmeyin, Vatanınızı ve milletinize sahip çıkmanın sadece mitingle olmadığını anlayın, geçmişi unutmayın, bilmiyorsanız öğrenin. Türk’e Türk propagandası yapmanın bizlere hiç bir şey getirmeyeceğini bilin. Olayların arka planını da araştırın, size sunulanla yetinmeyin. Hiç birşey göründüğü gibi olmayabilir....