« 21.YÜZYILIN BİR AMAÇLA YAŞAMAYI BİLEN OLUŞUMU»

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HAKLARIMI ÖĞRENİYORUM
Advertisements

ASKERLİĞİMİZİ YAPTIK MI ?
TOPLUMSAL YAPIYI OLUŞTURAN ÖĞELER
EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ NEDEN ? NASIL?
  Çocukların birçoğunun okuma alışkanlığının olmadığını, rol model olarak anneyi örnek alan çocukların da okuma alışkanlığı kazanmakta zorlandığını.
AÇLIK SORUNU Elif AVCI.
NÜFUS VE YERLEŞME.
TÜRKİYE’DE İLLER BAZINDA BİNA İNŞAATI VERİLERİ YARDIMIYLA GIS ORTAMINDA YAPILAŞMANIN ŞEHİRLERE ETKİSİNİN İNCELENMESİ.
YAŞLILARA YÖNELİK UZUN SÜRELİ BAKIM HİZMETLERİ YURTDIŞI UYGULAMALARI
ÜLKEMİZDE NÜFUS.
1 Türkiye’de Demografik Geçiş ve Yaşlı Nüfus Ferhunde Özbay
Yaşar KOCAOĞLU Demografik Dönüşüm ve Yaşlanma
KRALIN OĞLU İlknur Eryiğit 2011 DEM.
KÜTÜPHANE VE İLGİ ALANI
TÜRKİYE’NİN AB ÜYELİĞİ ÜZERİNE KAYGILAR Gözde ŞENER.
ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ
NÜFUS : Belli bir yerde yaşayan insan sayısına denir.
BÖLÜM 3 TARIMIN TÜRKİYE EKONOMİSİNDEKİ ÖNEMİ
kayaköy KAYAKÖY KAYAKÖY Kayaköy, birbirinden çok farklı iki yerleşim alanından oluşmaktadır. Bunların birincisi; turizmde de önemli.
Bu Sunu En İyi Ofis 2010 Yüklü Bilgisayarlarda Görüntülenir
Dijital Büro İstanbul Mayıs ADK Kampanyaları.
TÜRKİYE’DE SURİYELİ MÜLTECİ SORUNU
ALIŞKANLIĞI VE sitesinin KULLANIMI
TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU Manisa Bölge Müdürlüğü Dünya Nüfus Günü 1987 yılından itibaren her yıl 11 Temmuzda kutlanmaktadır.
Yaşlı Bakım Ekonomisinin Gelişmesinde Üniversitelerin Rolü
Yaşlı Turizminde Türkiye
İREM YİĞİT SELİN ALTINSOY SİNE AKYÜZ ÖYKÜ YILMAZ
Zekai EFEOĞLU Program Yönetim Birimi Başkanı
MANİSA AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ Aralık 2015.
Ait Ders çalışma soruları.
Çalışma Soruları 8.ders. Türkiye Cumhuriyeti daha önce kaybettiği Boğazlar üzerindeki tam egemenlik hakkını hangi antlaşmayla yeniden elde etmiştir? A.
ÖĞRENME AMAÇLARI Tahmin kavramını anlamak Pazarlama araştırmacılarının regresyon analizinden nasıl faydalandığını öğrenmek Pazarlama araştırmacılarının.
ANNE - ÇOCUK BESLENMESİ
İSİM (AD) İSİM ÇEŞİTLERİ İSİM TAMLAMALARI
Aile ve Nüfus Planlaması AtatürkMTAL 1. Aile Planlaması Ailelerin istedikleri zaman ve istedikleri sayıda yetiştirebileceği kadar çocuk sahibi olmalarını.
Yurdumuzda Nüfus.
TÜRKİYE’NİN NÜFUS YAPISI VE BEKLENTİSİ Ak Parti Sosyal İşler Başkanlığı Prof. Dr. Nükhet HOTAR
4-D Sınıfı Atatürk Müzesine Gezi Nursel Karagül Demir Çelik.
HAKLARIMIZ Birleşmiş Milletler 1989 Yılında kabul edilen “Çocuk Hakları Sözleşmesi” ile Çocukların himaye edilip korunmasını hedeflemiştir.
NÜFUSUN ÖZELLİKLERİ ÜLKEMİZDE NÜFUS SAYIMLARI NİÇİN YAPILIR? Her şeyden önce nüfus bir ülke için önemli bir göç aynı zamanda kaynaktır.Bu kaynak doğru.
DEDE KORKUT Maltepe Askerî Lisesi.
Sunum İçeriği Türkiye Sağlık Sektörünün Büyüklüğü
Muhammed Emin ALTINTAŞ
BİLİNÇLİ TÜKETİCİ.
HAKLARIMI ÖĞRENİYORUM
ETKİNLİK ÇALIŞMA SUNUSU
ÜLKEMİZDE NÜFUS / Nüfusumuzun Özellikleri
Aracı Şehirler MEWA Bölgesel Forumu 22/09/2017 Nevşehir
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
Gülbiye Yenimahalleli Yaşar
DEDE KORKUT. DEDE KORKUT KİTABI Kitabın asıl adı "Kitab-ı Dede Korkut Ala Lisan-ı Taife-i Oğuzan" dır. Anlamı Oğuzların Diliyle Dede Korkut Kitabı’dır.
SHB-221 TÜRKİYENİN TOPLUMSAL VE EKONOMİK YAPISI
DEDE KORKUT Maltepe Askerî Lisesi. DEDE KORKUT KİTABI Kitabın asıl adı "Kitab-ı Dede Korkut Ala Lisan-ı Taife-i Oğuzan" dır. Anlamı Oğuzların Diliyle.
TÜRKİYE KIRSAL YERLEŞME DÜZENİ. 16. yüzyıla ait kayıtlara bakıldığında Anadolu da iki farklı kırsal yerleşim görünmektedir. a) KÖY : Ekonomisi bitkisel.
Çocuk İstismarı Roadshow Ne yapmalıyız?
Bu Sunu En İyi Ofis 2010 Yüklü Bilgisayarlarda Görüntülenir
Bu Sunu En İyi Ofis 2010 Yüklü Bilgisayarlarda Görüntülenir
YEREL YÖNETİMLER PAYLAR
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Halkla İlişkilerden Ne Anlıyoruz?
5. SINIF SOSYAL BİLGİLER.
YEREL YÖNETİMLER PAYLAR
A. NÜFUSUN ÖNEMİ ve ÖZELLİKLERİ 1. Nüfus Sayımları ve Nüfusun Önemi Nüfus: Belirli bir zamanda ve sınırları belirli bir alanda yaşayan insan sayısıdır.
TUZ VE BESLENME KAYNAKÇASI.
Reel Sektörde Ekonomik Kriz ve Kalite Yaklaşımları
YARGI KARARLARI.
DEDE KORKUT Maltepe Askerî Lisesi. DEDE KORKUT KİTABI Kitabın asıl adı "Kitab-ı Dede Korkut Ala Lisan-ı Taife-i Oğuzan" dır. Anlamı Oğuzların Diliyle.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Levent ŞAHİN, Doç. Dr. İstanbul Üniversitesi
Sunum transkripti:

« 21.YÜZYILIN BİR AMAÇLA YAŞAMAYI BİLEN OLUŞUMU» İSTANBUL MEDİA GROUP « 21.YÜZYILIN BİR AMAÇLA YAŞAMAYI BİLEN OLUŞUMU»

İSTANBUL MEDİA GROUP EĞİTİM KÖYLERİ « 21.YÜZYILIN BİR AMAÇLA YAŞAMAYI BİLEN OLUŞUMU» YENİ NESİL ÇOCUK EĞİTİM KÖYLERİ YENİ NESİL YAŞLI EĞİTİM KÖYLERİ

« 21.YÜZYILIN BİR AMAÇLA YAŞAMAYI BİLEN OLUŞUMU» İSTANBUL MEDİA GROUP « 21.YÜZYILIN BİR AMAÇLA YAŞAMAYI BİLEN OLUŞUMU» Türkiye 2023 yılında “Çok Yaşlı” nüfus yapısına sahip ülkeler arasında olacak! Birleşmiş Milletler’in tanımına göre bir ülkedeki yaşlı nüfusun toplam nüfus içindeki oranının %8 ile %10 arasında olması o ülke nüfusunun “yaşlı”, %10’un üzerinde olması ise “çok yaşlı” olduğu anlamına gelmektedir. Nüfus projeksiyonlarına göre Türkiye’nin yaşlı nüfus oranının 2023 yılında %10,2’ye yükseleceği ve “çok yaşlı” nüfuslu ülkeler arasında yer alacağı tahmin edilmektedir. Yaş Grubuna Göre Nüfus Oranı, 1935-2075    

« 21.YÜZYILIN HERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYEN OLUŞUMU» İSTANBUL MEDİA GROUP « 21.YÜZYILIN HERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYEN OLUŞUMU»

« BİR KİTAP ALIN BİR HAYAT KURTARALIM!» İSTANBUL MEDİA GROUP « BİR KİTAP ALIN BİR HAYAT KURTARALIM!»

« YENİ NESİL YAŞLI EĞİTİM KÖYLERİ» Bakacak kimsesi olmayan yaşlılar. İSTANBUL MEDİA GROUP « YENİ NESİL YAŞLI EĞİTİM KÖYLERİ» Kızının, oğlunun yanında sığıntı gibi yaşayıp huzur bulamayan yaşlılar, Bakacak kimsesi olmayan yaşlılar. İstanbul Media Group’un yeni nesil yaşlı eğitim köylerinden ücretsiz olarak kendilerine tahsis edilen evlerinde yaşayabilecek!

İSTANBUL MEDİA GROUP « YENİ NESİL YAŞLI EĞİTİM KÖYLERİ» Sağlıklı beslenmeleri için köy hayatını yaşayabilecekleri bir ortam oluşturulacak. İsteyenler kendilerine ait bahçeleri ekip biçecek. Bakmak istedikleri hayvanlara sahip olabilecek!

İSTANBUL MEDİA GROUP « YENİ NESİL YAŞLI EĞİTİM KÖYLERİ» İstanbul Media Group olarak biz üzerimize düşeni yaptık. SIRA SİZDE! Bugün 20 TL ‘nizi bu kampanya için harcayın. BİR KİTAP ALIN BİR HAYAT KURTARALIM!

« YENİ NESİL ÇOCUK EĞİTİM KÖYLERİ» İSTANBUL MEDİA GROUP « YENİ NESİL ÇOCUK EĞİTİM KÖYLERİ» İstanbul Media Group Yeni Nesil Yaşlı Eğitim Köylerinin hemen yanında Yeni Nesil Çocuk Eğitim Köylerini inşaa edecek!

İSTANBUL MEDİA GROUP « BİR KİTAP ALIN BİR HAYAT KURTARALIM!» İstanbul Media Group olarak biz üzerimize düşeni yaptık. SIRA SİZDE! Bugün 20 TL ‘nizi bu kampanya için harcayın. BİR KİTAP ALIN BİR HAYAT KURTARALIM! İyi niyetimizin istismar edilmemesi için bu kampanya ile ilgili olarak tüm çalışmalarımızı ( arsa tabuları, inşaatı üstlenen firma anlaşmalarını ve diğer belgeleri ) sizlerle olgunlaştıkça paylaşacağız.