Armada Usulü Kına Geceleri Teklifi.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Limitsiz Yerli İçecekleri
Advertisements

SERVİSTE UYULMASI GEREKEN KURALLAR ve SERVİS TÜRLERİ
Türk Mutfağı Kültürü.
Yılbaşına pencereden dışarıyı seyrederek mi gireceksiniz ?
Mektubunuz Var......
Düğün Organizasyonu Fotoğraf ve Kamera Çekimi & Barcovizyon Gösterisi
FF BU GÜN.., EVDE YEMEK YOK... YAPMAYA VAKİTTE YOK... İŞ,GÜÇ... KOŞA KOŞA EVE GİDİP YEMEK YAPMALI....! YOK MU BUNA BİR KOLAYLIK...?
ESKİŞEHİR SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
SAĞLIKLI BESLENME.
Dengeli beslenmek için günlük alınacak besin grubu miktarları
en kaliteli yemeğin adresi…
SAKARYA CEVAT AYHAN FEN LİSESİ MART AYI AKŞAM YEMEĞİ MENÜSÜDÜR
BADE ŞARAP BUTİĞİ’NE HOŞGELDİNİZ....
Bodrum’dan feribot ile sadece 45 dakika süren bir yolculuk sonrası Oniki Adalar grubundan Kos Adasına varmış olduk. Bizi St.John Şövalyelerinin Kalesi.
Yemek Listesi NİSAN 2015 SABAH KAHVALTISI ÖĞLE YEMEĞİ
YETERLİ VE DENGELİ BESLENME
Yalı Mah. Kumlu Yalı Cad Erdek/BALIKESİR
BAŞARIYI DESTEKLEYEN BESLENME PROGRAMI
Geleneksel irmik helvasının sıcaklığına, dondurmanın serin kardeşliği…
ÖĞÜNLER VE ÖĞÜNLERİN ÖNEMİ
BESLENME İlkeleri.
Yemek planlamada ana ilke; beslenme bilgilerini uygulayarak, birey, aile ya da grupların iyi beslenmesini sağlamaktır. Sağlıklı beslenmenin temel ilkelerinden.
MERZİFON ÖĞRETMENEVİ YILI FİYATLARIMIZ
Defnem Anaokulu 2017 Nisan Ayı Yemek Listesi
Yemek Listesi MAYIS 2017 SABAH KAHVALTISI ÖĞLE YEMEĞİ
Ezogelin Çorba, Hasanpaşa Köfte, Spagetti Makarna, Havuç Salatası,Muz
SICAK MUTFAK Mutfak denince ilk akla gelen yer burasıdır. Yemek salonu ile aynı katta, yan yana olup diğer mutfak kısımları tarafından çevrilidir. Sıcak.
Krep, Krem Peynir, Reçel, Yeşil-siyah Zeytin,Salatalık-Domates , Süt
Defnem Anaokulu Temmuz Ayı Yemek Listesi
EYLÜL 2017 SABAH KAHVALTISI ÖĞLE YEMEĞİ İKİNDİ KAHVALTISI Salı
Defnem Anaokulu 2016 Aralık Ayı Yemek Listesi
ŞATO Tabldot ve Ev Yemekleri
ŞATO Tabldot ve Ev Yemekleri
MENÜ PAZARTESİ DOMATES ÇORBASI EKŞİLİ KÖFTE MAKARNA
KUVER AÇMA Standart Kuver Malzemeleri : Molton Masa örtüsü Kapak örtü
Geleneksel Servis Türleri
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
Menü Planlama.
Tranş, kesilip parçalanmadan bütün halde pişirilen et yemekleri, balıklar, tavuk ve diğer kümes hayvanları ile av etlerinin temizlenip dilimlenmesi ve.
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
Menü Planlama.
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
SERVİS ARABALARININ HAZIRLIĞI
“Mizan Plas” (Mise en Place) nedir? Kısaca açıklayınız.
Hazırlayan:Ömer Semih Yılmaz Konu:Kahramanmaraş Tanıtımı Sınıf:11/A Ders:Müzik.
MİZAN PLAS (MISE EN PLACE): SERVİSE ÖN HAZIRLIK Emir Hilmi Üner
KASIM 2017 SABAH KAHVALTISI ÖĞLE YEMEĞİ İKİNDİ KAHVALTISI Çarşamba
,Siyah Yeşil Zeytin, Çikolatalı Fındık Ezmesi, Havuç Dilimi, Süt
OBEZİTE, SAĞLIKLI BESLENME VE FİZİKSEL AKTİVİTE
Yemek Listesi ARALIK 2017 SABAH KAHVALTISI ÖĞLE YEMEĞİ
Yemek Listesi OCAK 2018 SABAH KAHVALTISI ÖĞLE YEMEĞİ
02/10/2017 S-Mini Sandviç,Beyaz Peyniri Siyah Zeytin, Salatalık,Süt
06/02/2017 KUŞLUK/İKİNDİ-Haşlan mış Yumurta,Kaşar Peyniri,
03/10/2016 S-Mini Sandviç,Beyaz peynir,Siyah Zeytin, Domates,Süt
Armada Usulü Nikah Daveti Teklifi.
Armada Sünnet Dügünü Teklifi.
Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi.
Armada Usulü Nişan Daveti Teklifi.
Armada Salon Kıs Dügünleri Teklifi
BESLENME ÇANTASINDA BULUNMASI GEREKEN SAĞLIKLI BESİNLER KAHVALTILIKLAR Peynir- Zeytin- Haşlanmış Yumurta Reçel-Bal-Domates Salatalık-Tost-Simit-Poğaça.
Yrd.Doç.Dr. Reha KILIÇHAN Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi 2018
Hors d’oeuvre (Ordövr). Hors d’oeuvre (Ordövr) Hors d’oeuvreler -Türkçesi ordövrler- iştah açıcı özelliği olan yiyeceklerdir. Bir öğünde ordövr yemeği.
Yemek Listesi HAZİRAN 2018 SABAH KAHVALTISI ÖĞLE YEMEĞİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
EYLÜL 2018 SABAH KAHVALTISI ÖĞLE YEMEĞİ İKİNDİ KAHVALTISI
Yemek Listesi MUTLU YILLAR ÇOCUKLARIMIZLA BERABERCE…………………………
ÖZEL MARMARA İLKOKULU/ORTAOKULU
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
ŞUBAT 2019 Aylık Yemek Menüsü
Sunum transkripti:

Armada Usulü Kına Geceleri Teklifi

Barbaros ve Preveze Salonlarımız Armada Salon İstanbul usulü yaşam tarzını yeniden yaşatan Armada Otel’deki türlü etkinlik, davet ve eğlenceler ve yüzlerce çiftin dünya evine attığı ilk adımın kayda geçtiği düğünler… İşte bunların çoğunun ev sahibi ve tanığı Armada Salon’dur… Hem çağdaş, hem geleneksel bir İstanbul kınası yapmayı tercih eden gelin adayları, mozaik zemini, konsolları, beyaz örtülü masaları ile19. yüzyıl başı İstanbul’unun Beyoğlu (Pera) dekor özellikleri taşıyan Armada Salon’da arzu ettikleri atmosferi yaratarak hayallerini gerçekleştirme imkânına sahip oluyor. Armada Otel’in içten, konuksever ve deneyimli personeli ise kusursuz bir kına gecesi yaşatmak amacıyla var gücüyle çalışarak çiftlerin mutluluğuna ortak oluyor. Kapasite Armada Salon; yuvarlak masa düzeninde en çok 300, sedir düzeninde ise 250 kişi kapasitelidir Barbaros ve Preveze Salonlarımız Osmanlı-Türk sivil mimarisi üslubunda dekore edilen Armada Otel’in, tarzını yansıtan çok amaçlı toplantı salonları “Barbaros” ve “Preveze”, 100 kişiye kadar olan yemekli kına geceleri için de idealdir. Arzu edildiği takdirde salon içinde, stilize edilmiş İstanbul sokak arabalarından yapılacak Armada usülü ikramlar ve hazırlanacak “Sedirli Köşe”, misafirlerinize otantik bir deneyim yaşatmanıza olanak sağlar.

Limitsiz Meşrubat veya Limitsiz Yerli İçki Kına Menüsü (Açık Büfe) Sinilerde: Kuruyemiş Çeşitleri Soğuklar: Zeytinyağlı Dolma, Kısır, Çerkes Tavuğu, Fava, Patlıcan Salatası, Yoğurtlu Semizotu, Patates Salatası, Ana Yemekler ve Sıcaklar: Hünkâr Beğendi, Piliç Kavurma, Etli Dolma, Peynirli Su Böreği, Pilav Salatalar: Yeşil Salata, Çoban Salata, Roka Salatası, Domates ve Salatalık Söğüş Tatlılar: Portakallı Bademli İrmik Helvası, Fırın Sütlaç, Vişneli ve Fıstıklı Baklava, Revani Limitsiz Meşrubat veya Limitsiz Yerli İçki