NEŞET YALÇIN ANADOLU LİSESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
+ Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi. + Sunum İçeriği Eğitim Fakültesi Tarihçesi Eğitim Fakültesinin Şu Anki Durumu Öğrenci/Öğretim Elemanı Sayısı.
Advertisements

HAYRİ ASLAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ. BU SUNUDA OKULUMUZDAKİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A LANI İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİLERE ULAŞABİLECEKSİNİZ.
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi ( HASAL) eğitim-öğretime 4 Haziran 1984’te 108 öğrenciyle başladı.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
YGS ne demektir? YGS, Yükseköğretime Geçiş Sınavı demektir. YGS 1,2 : Sayısal puanla öğrenci alan bölümler içindir. YGS 3,4 : Sözel puanla öğrenci alan.
EĞİTSEL OYUNLAR DOÇ. DR. GÜLTEN HERGÜNER BÖLÜM: 2
ÖĞRENCİ GÖZÜYLE BOLOGNA SÜRECİ KAPANIŞ ve DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 16 HAZİRAN 2009,ANKARA SULTAN GÜROL BOLOGNA ULUSAL TAKIMI ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ
Program Tasarım Modelleri
AKKUŞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2016.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
Öğretim İlke ve Yöntemleri: Öğrenme Stratejileri
OKULUMUZ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 26 Öğrenci Sayısı : 139 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 12 Fen Laboratuarı Sayısı : 3 BT(Bilgisayar) Sınıfı.
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 32 Öğrenci Sayısı : 857 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar)
OKULUMUZ HAKKINDA BİLGİLER Öğretmen Sayısı : 19 Öğrenci Sayısı : 212 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 9 Fen Laboratuarı Sayısı :0 BT(Bilgisayar) Sınıfı.
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 37 Öğrenci Sayısı : 1051 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı Sayısı :
OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 44 Öğrenci Sayısı : 703 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :2 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 35 Öğrenci Sayısı : 503 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 19 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 18 Öğrenci Sayısı : 358 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 40 Öğrenci Sayısı : 820 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
ERDEMLİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TARIM ALANI.
OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK.
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 38 Öğrenci Sayısı : 655 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 23 Fen Laboratuarı Sayısı :1 BT(Bilgisayar)
KTÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 1. SUNUM AKIŞI TarihçeMisyonVizyonFakülte YönetimiSon Birkaç Yıla Ait Tavan ve Taban Puanları Bölümlerde Mevcut Öğrenci.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 6 Öğrenci Sayısı : 211 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 46 Öğrenci Sayısı : 825 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 27 Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
M ESLEKİ E ĞİTİMDE D EĞİŞİM Eğitim Örgütlerinde Değişim Yönetimi Doç. Dr. Aydın BALYER Yalçın SEVER tinyurl.com/ degisimodevi.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü
TED Üniversitesi Alt Başlık Tarih:.
TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ VE OKUL YÖNETİMİ Ders Notları
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
İMKANLARIMIZ Okulumuzda 9 derslik, 235 aktif öğrenci vardır.
DARICA ÜLKÜN YALÇIN ANADOLU LİSESİ
OKUL- ÇEVRE İLİŞKİLERİ
GÖLCÜK İMAM HATİP ORTAOKULU
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
Kişisel-Sosyal Rehberlik
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
KINIK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ OKUL TANITIMI
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
YAYGIN EĞİTİM Yaygın Eğitim: Örgün eğitim sistemine hiç girmemiş
ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR ANADOLU LİSESİ
KA1 – Yüksek Öğrenimde Bireylerin Öğrenme Hareketliliği
«Tarımsal Eğitimin Adresi»
GEBZE ATATÜRK ANADOLU LİSESİ
BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ. BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ.
T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KOCAELİ-GEBZE ÖZEL YENİ UMUT TEMEL LİSESİ
NİĞDE ZÜBEYDE HANIM SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUNA HOŞGELDİNİZ
Mehmet zeki obdan ilkokulu
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
ATATÜRK İLKOKULU’NUN TANITIMI VE TARİHİ. ATATÜRK İLKOKULU’NUN TANITIMI VE TARİHİ.
HACILAR ALİ İHSAN KALMAZ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ
GÖRÜŞME İLKE VE TEKNİKLERİ Sağlık Bilimleri Fakültesi
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
T.C. HALİLİYE KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
Geniş Ölçekli Testler Yrd. Doç. Dr .Ömer Kutlu.
1- İmam Hatip Okulları nedir?
ÜNİVERSİTEDE YABANCI DİL ÖĞRETİMİNDE İNTERNET KULLANIMINA İLİŞKİN ÖĞRENCİ GÖRÜŞLERİ Mehmet AKSÜT Nihat ÇAKIN 
EĞİTİME GİRİŞ Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
BATMAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ( )
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ŞUBESİ
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ EĞİTİM PROGRAMI HAZIRLAMA PLANI (1)
Sunum transkripti:

NEŞET YALÇIN ANADOLU LİSESİ

Tanıtım bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 28 Öğrenci Sayısı : 496 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 18 Fen Laboratuarı Sayısı :1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : - Atölye-İşlik Sayısı : Spor Salonu :1 Kütüphane :1 Konferans Salonu :1 Kantin/yemekhane:1 Rehberlik servisi:1 Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:45-16:00 Öğretim Şekli :GÜNDÜZ Pansiyon Durumu:BULUNMAMAKTADIR Telefon : 2626559787 Fax :2626559787 WEB Adresi : 970148@meb.k12.tr Adres :K.Karabekir Mah.Oruç Reis Cad.Şimşek Sokak No:21 Darıca/Kocaeli YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : 53 km-2 km Ulaşım : Karayolu Yerleşim Yeri Bilgisi :Darıca

Neşet Yalçın Anadolu Lisesi Neşet Yalçın Anadolu Lisesi 1993 yılının Haziran ayında inşaatına başlanmış olup; 11 Ekim 1993 tarihinde Eğitim-Öğretme başlamıştır.Neşet Yalçın Anadolu Lisesinin Kurucusu Darıca-Bayramoğlunda bulunan Boğaziçi Hayvanat Parkı ve Botanik Bahçesi’nin de kurucusu hayırsever merhum Faruk YALÇIN Beyefendidir. Okulumuz ilk defa Süper Lise olarak eğitim ve öğretime açılmıştır. Okulumuzdan mezun olan öğrenciler ÖSS sınavında gerek Türkiye gerekse İl bazında büyük başarılar elde etmişlerdir. 2001 ÖSS sınavında Yabancı Dil Alanı öğrencimiz Burcu SİPAHİOĞLU Türkiye birincisi olmuştur. 2007 ÖSS-SAYISAL Kocaeli İl Birincisi İsmail KARA ve yine 2007 Kocaeli ÖSS –DİL Birincisi Cihan DEMİR okulumuzun mezunları arasındadır. Anadolu Lisesi olarak eğitim ve öğretime 2008-2009 eğitim-öğretim yılında başlamış olup; ilk mezunlarını 2011-2012 eğitim-öğretim yılında vermiştir. 2013 YGS 3-Darıca Birinciliği okulumuzun öğrencilerinin başarısıdır. Sporun birçok alanında yerel ve uluslar arası başarılarımız bulunmaktadır. Okulumuz öğrencisi Meryem MAZLUM karate dalında 2013 Avrupa Şampiyonu olmuştur.  

SPOR SALONU/ÇOK AMAÇLI SALON

KONFERANS SALONU Kişisel gelişim en önemli parçalarından biride çocuklarımızın sosyalleşmeleridir. Bu amaçla biz Neşet Yalçın Anadolu Lisesi olarak her öğrencimizi çeşitli etkinliklere dahil ederek onlara farklı sosyal davranışları kazandırmayı hedefliyoruz. Bu amaçla hazırladığımız çeşitli etkinlik ve kutlamalarımızı konferans salonumuzda sergilemekteyiz.

REHBERLİK SERVİSİ Okulumuzda Yürütülen Rehberlik Hizmetlerinin Amaçları; Öğrencinin kendisini fiziksel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönleriyle tanımasına, Gelişimine yardımcı olacak fırsatları, okul içi ve dışı eğitim olanaklarını, meslekleri, toplumun beklentilerini tanımasına, Temel eğitimden başlayarak ilgi ve yeteneklerine uygun bir üst programı tanıyıp seçmesine, Problem çözme gücünü geliştirmesine, doğru kararlar verebilmesine, Ruhsal yönden sağlıklı ve topluma yararlı, kendini gerçekleştirmiş bir kişi olarak yetişmesine yardımcı olmaktır.

KÜTÜPHANE Araştıran, kendini yetiştiren, kendine sunulan bilgiyle yetinmeyip daha fazla bilgiyi nereden nasıl bulacağını sorgulayan insanların yetiştirilmesinde ve okuma alışkanlığının kazandırılmasında okul kütüphanelerinin önemi çok büyüktür. Kütüphanemiz sürekli açık tutularak öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.

KANTİN/YEMEKHANE Okulumuz Beslenme Dostu okul programına katılmakta olup çalışmalar devam etmektedir.” Beslenme Dostu Okul Projesi” ile okullarda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın arttırılması ve bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi ile öğrenci sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılması hedeflenmektedir. Öğrencilerimize sıcak yemek imkanı sunulmuştur.

SPOR SALONU Bireylerin fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak yalnız beden eğitimine özgü bir amaçtır. Hareket, bireyin doğasında vardır. Hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden hem de iyi bir kişilik gelişimi ve ruh sağlığı bakımından spor yararlıdır düşüncesiyle okulumuza ait spor salonu yaz dönemi dahil aktif halde kullanılmaktadır.

NEŞET YALÇIN ANADOLU LİSESİ

SPORTİF BAŞARILARIMIZ

SPOR SALONUMUZ

NEŞET YALÇIN ANADOLU LİSESİ

TEST ODASI

Okulumuzu tercih edecek öğrencilerde bulunması gereken yeterlilikler -Akademik ve ahlaki niteliklerin üst düzeyde olması. -Yükseköğretime yerleşebilme bilincinin ön planda olması. -Çalışma ve gayret bilinci içinde olması. -Bilimsel düşüncesi ve değerleri ön planda tutulabilmesi.

MEZUNLARI YERLEŞME ORANI BAŞARILARIMIZ MEZUNLARI YERLEŞME ORANI SAYISI YÜZDELİK ORANI TOPLAM YERLEŞEN (2015) 67 % 77,9 4 YILLIK 59 % 68.6 2 YILLIK 8 % 9,3 AÇIKÖĞRETİM -

BAŞARILARIMIZ FAKÜLTE VE YÜKSEKOKUL ADI YERLEŞEN ÖĞRENCİ SAYISI TIP FAKÜLTESİ 1 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 19 EĞİTİM FAKÜLTESİ 3 İKTİSADİVE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 11 FEN –EDEBİYAT 7 HUKUK 2

BAŞARILARIMIZ Kompozisyon Yazma Yarışması: İlçe 2.’liği Kompozisyon Yarışmasında İl 3’lüğü Kompozisyon Yarışmasında İlçe 2 ve 3’lüğü Kompozisyon Yarışmasında İlçe 3’lüğü. Bilgi Yarışması İlçe 2’liği.

SPORTİF BAŞARILARIMIZ Karate Türkiye 2. Meryem Mazlum Kız Futsal: İlçe 2. Erkek Futsal: İlçe 2. Basketbol Kız: İlçe 2. Basketbol Erkek: İlçe 2. Voleybol Kız: İlçe 3. Voleybol Erkek: İlçe 3. Badminton Kız: İlçe 3. Masa Tenisi: İlçe 2.