İÇSU VE DENİZLERDE AVCILIK YÖNTEMLERİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SİSTEM MÜHENDİSLİĞİ (ZYS 419) DERS SUNUMLARI PROF. DR
Advertisements

23 Haziran 2014 Gazi Gelecektir. Birimi Makale IF 0,1-0,5 Makale IF 0,51- 1,00 Makale IF 1,01- 2,00 Makale IF 2,01- 5,00 Makale IF 5,01- 10,00 Makale.
Malzeme Bilimi (MHN2110) Dersin Öğretim Üyesi
Temel Matematik 2 Diziler ve Seriler Temel Matematik 2 Diziler ve Seriler Ocak 2016 İ stanbul Üniversitesi Prof. Dr. Ergün Ero ğ lu İ Ü İ şletme Fakültesi.
YAPI DENETİMİ UYGULAMA
Su Ürünleri YetiştiriciliğinİN TEMEL ESASLARI
İÇSU BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ
BALIK HASTALIKLARI 14. Hafta.
Balık Üretiminde YEM VE ÜRETİM TEKNİKLERİ
Balık Üretiminde YEM VE ÜRETİM TEKNİKLERİ
KAYNAKLAR (7-14. haftalar)
Türkiye Sağlık İnsangücü (13) Epidemiyoloji Dersi (EBE 211-AHE 307)
Pedagojİk formasyon sertİfİka programI ÖğreTİM İLKE VE YÖNTEMLERİ Hafta I Prof.Dr.Bülent ÇAVAŞ.
ÖĞRENCİ STAJ RAPORU LABORATUVAR
BBY 252 Araştırma Yöntemleri 2017 Bahar Ders Hakkında Bilgi
Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ
BalıK BİYOLOJİSİ 3. Hafta.
İÇSU BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ
İÇSU BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ
Temel Matematik 2 9-Seriler Ocak 2016 İstanbul Üniversitesi
Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ
İÇSU VE DENİZLERDE AVCILIK YÖNTEMLERİ
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
Malzeme Bilimi (MHN2110) Dersin Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre YALAMAÇ
KİM 275 Analitik Kimya Laboratuvarı (Kimya Mühendisliği)
ANKARA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü BSÖ 103 BASKETBOL (2 2) Prof. Dr. Fehmi TUNCEL.
Kaynak Gösterme Teknikleri
Su Ürünleri YetiştiriciliğinİN TEMEL ESASLARI
Dünyada ve Türkiye’de Su Ürünleri Üretimi
YAVRU YETİŞTİRME Su Ürünleri Yetiştiriciliğinin Temel Esasları
BBY 252 Araştırma Yöntemleri 2018 Bahar Ders Hakkında Bilgi
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Su Canlılarında Üreme Balık Biyolojisi
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Su ürünleri AVCILığı 14. Hafta.
Tarım Tarihi ve Deontolojisi Dersi 1.Hafta
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
KONTROLLÜ KOŞULLARDA BALIK ÜRETİMİ BALIK BİYOLOJİSİ
Bu poster 70X110 cm olarak hazırlanmıştır.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

İÇSU VE DENİZLERDE AVCILIK YÖNTEMLERİ 13. Hafta

İÇSU VE DENİZLERDE AVCILIK YÖNTEMLERİ 13. Hafta

İÇSU VE DENİZLERDE AVCILIK YÖNTEMLERİ 13. Hafta

İÇSU VE DENİZLERDE AVCILIK YÖNTEMLERİ 13. Hafta

İÇSU VE DENİZLERDE AVCILIK YÖNTEMLERİ 13. Hafta

İÇSU VE DENİZLERDE AVCILIK YÖNTEMLERİ 13. Hafta

İÇSU VE DENİZLERDE AVCILIK YÖNTEMLERİ 13. Hafta

İÇSU VE DENİZLERDE AVCILIK YÖNTEMLERİ 13. Hafta

İÇSU VE DENİZLERDE AVCILIK YÖNTEMLERİ 13. Hafta

İÇSU VE DENİZLERDE AVCILIK YÖNTEMLERİ 13. Hafta

Kaynak: Su Ürünleri, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1242,Editör: Prof. Dr. Hijran YAVUZCAN 1. Hafta