GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ANADOLU LİSELERİ TANITIM SUNUSU OKUL REHBERLİK SERVİSİ
Advertisements

ÖMER DERİNDERE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ Osmancık/ÇORUM
SELÇUKLU MEHMET ALİ ATİKER
İMAM HATİP LİSESİ TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ.
BENİM LİSEM HANGİSİ?.
ABDULKADİR KONUKOĞLU ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ
BARBAROS ORTAOKULU BİRİFİNG DOSYASI
EMET ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ
HACI SEMİHA KULAKLI ANAOKULU
ŞAHİNBEY-GAZİANTEP ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ
İSMET PAŞA ANADOLU LİSESİ
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. SİVAS VALİLİĞİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ.
M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
CEBELER ANADOLU LİSESİ
AKYURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
Günümüzde Hüseyin Gürkan Lisesi adı verilen Arhavi Lisesi, 1967 yılında ”Arhavi Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği”nin öncülüğünde Arhavi halkı tarafından.
ATÇA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ORHAN SEVİNÇ ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ
BAKIRKÖY KARTALTEPE MESLEKİ Ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Okulumuz Nallıhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 6 Kasım 1989 tarihinde 2 şube olarak Hemşirelik Bölümü ile eğitim öğretime başlamıştır.
BİNA –ARSA ve DONANIM BİLGİLERİ
BAHÇEŞEHİR İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
OKULUMUZUN TARİHÇESİ   Okulumuz ilk defa 1942–1943 öğretim yılında Atatürk Bulvarında, şimdiki Arı Sineması’nın yerinde, eski durumuyla Ali KAYAALP’ın.
1. D.G.S. nedir? Meslek Yüksekokullarından mezun olanların, lisans eğitimine devam edebilmeleri için, yılda bir defa ÖSYM tarafından tek oturumda yapılan.
ŞEHİTKAMİL AYSEL İBRAHİM AKINAL TİCARET MESLEK LİSESİ
HALİM FOÇALI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
BEYLERBEYİ ANADOLU LİSESİ
Hasan Özbay İmam Hatip Ortaokulu
Okulunuzun adını aşağıya yazınız
ABDULKADİR KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ. OKULUN TARİHÇESİ Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Eğitim Öğretim yılında Şehitkamil.
YEŞİLPINAR MİRİOĞLU ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ. MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde, çağdaş fikirlere açık, ulusal ve evrensel değerlere sahip, kendine güvenen,
OKULUN KISA TARİHÇESİ 1 Aralık 1949 tarihinde kız okulu olarak açılmıştır yılında İstasyon Caddesindeki şimdiki binasına taşınmıştır
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
MEHMET AKİF ERSOY TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ Okulumuz Eğitim Öğretim yılında açılmış olup, halen 3 Teknik lise ve Endüstri Meslek lisesinin.
AKYURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
O KULUNUZUN ADıNı AŞAĞıYA YAZıNıZ BAŞAKŞEHİR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 1.
ADRES: 17 Eylül Mahallesi Servet Çırpan Caddesi No:74 TELEFON:
MEZ İ TL İ KIZ ANADOLU İ MAM HAT İ P L İ SES İ Adres Yeni Mah. Bahar Cad. No 6 Mezitli / MERSİN Telefon Web
MILLETIN GÖZ BEBEĞI TÜRKIYE’NIN AYDıNLıK GELECEĞI YUNUS EMRE İMAM HATİP ORTAOKULU.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 64 Öğrenci Sayısı : 951 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ 1.
OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 44 Öğrenci Sayısı : 703 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :2 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1.
Gültepe Mahallesi Sokak No 25/J Merkez BATMAN TP FATIMA ZEHRA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 1.
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 18 Öğrenci Sayısı : 358 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3.
1 BATMAN YAHYA KEMAL BEYATLI ANADOLU LİSESİ. TEOG PUANI VE KONTENJAN Okul TEOG Sınavından 192 puan ve üzeri alan öğrencileri kabul etmektedir. Okul Kontenjanı:
OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 6 Öğrenci Sayısı : 211 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
FAKÜLTEMİZ HAKKINDA Fakültemiz tarihinde kabul edilen ve tarihinde Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararı.
KURŞUNLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ TANITIMI
GÖLCÜK İMAM HATİP ORTAOKULU
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
ŞEHİT KEMAL EKŞİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (FEN BİLİMLERİ VE SOSYAL BİLİMLERİ PROGRAMI/PROJESİ OKULU)
HÜSNÜ M.ÖZYEĞİN ANADOLU LİSESİ
Rıza Ertuğrul Eryılmaz Anadolu Lisesi Tanıtım Semineri
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
Cemal Artüz İmam Hatip Ortaokulu
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
SİMAV İBNİ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Sunum transkripti:

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Bütün şartlarda vatanına, milletine ve maneviyatına sadık bir nesil için… Adres: Düzağaç Mah. 17 Ağustos Bulvarı No: 7/1 Gölcük Tel: 0 262 422 22 23 Fax:0 262 422 22 23 www.gamaihl.meb.k12.tr

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Okulumuz 2015-2016 eğitim öğretim yılında 30.11.2015 tarihi itibariyle eğitim öğretime başlamıştır.  Okulumuzun Kurucu Müdürü Hayrettin TAN ´dır.

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Okulumuz müstakil bir okul olarak kurulmamış, Gölcük Anadolu İmam Hatip Lisesindeki 250 erkek öğrenciyi bünyesine alarak eğitim öğretime başlamıştır. 

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Dolayısıyla okulumuzun tarihi 1975 yılında Barbaros Hayrettin Lisesinde Din Dersleri öğretmeni olarak görev yapan İlyas Şenol’un okulumuz Gölcük İmam Hatip Lisesi kurucu müdürü olarak görevlendirilmesiyle başlar.

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Kuruluşundan itibaren 42 yılı geride bırakan Gölcük Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 2015-2016 eğitim öğretim yılında 30.11.2015 tarihi itibariyle 250 erkek öğrenciyi bünyesine alarak okulumuz Gölcük Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi kurulmuştur.

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Bu tarih itibariyle Gölcük Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gölcük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Gölcük Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi adlarıyla iki ayrı kurum olarak eğitim öğretime devam etmektedir.

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Okulumuz önce Gölcük Düzağaç Mahallesi 17 Ağustos Bulvarı No:5/1 adresinde eğitim öğretime başlamış. Daha sonra 06.02.2017 tarihinde inşaatı tamamlanan Gölcük Düzağaç Mahallesi 17 Ağustos Bulvarı No:7/1 adresine taşınmıştır.

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Okulumuz 2 kat bir bodrum kattan oluşan 14 derslikli bir binada eğitim öğretime devam etmektedir. Okulumuz 2315 m2 alan üzerine kurulmuş 1036 m2 bina oturma alanı, 1279 m2 açık alanı olan 2 kat bir bodrumdan oluşan çatı dahil 9 m yüksekliğe sahip bir binada eğitim öğretime devam etmektedir.

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Okulumuzda 14 dersliğin dışında 1 Fizik Laboratuvarı, 1 Kimya Laboratuvarı, 1 Biyoloji Laboratuvarı, 77 kişilik 1 Çok Amaçlı Salon, 1 Kantin, 1 Mescit, 1 Öğretmenler Odası, 1 Memur Odası, 1 Rehberlik Servisi Odası, 1 Müdür Yardımcısı Odası, 1 Müdür Odası ve 1 Kütüphanemiz vardır.

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Sınıflarımız

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Sınıflarımız

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Fizik Laboratuvarı

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Kimya Laboratuvarı

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Biyoloji Laboratuvarı

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Konferans Salonu (77 kişilik)

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Kantin

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Mescit

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Öğretmenler Odası

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 4 İdari Odamız ve henüz tefrişatı tamamlanmamış 1 Kütüphanemiz vardır.

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Atatürk ve Adnan Menderes Köşeleri Veda Hutbesi ve 15 Temmuz Şehitleri Tabloları.

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Okulumuzda 9. sınıflar 3 şube, 10. sınıflar 3 şube, 11. sınıflar 3 şube, 12. sınıflar 2 şube olmak üzere toplam 11 şube vardır. Okulumuz 9. Sınıf 82 öğrenci, 10. Sınıf 63 öğrenci, 11. Sınıf 59 öğrenci, 12. Sınıf 47 öğrenci olmak üzere toplam 251 öğrenciye eğitim öğretim hizmeti vermektedir.

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Mesleki Tatbikatlarımız ve Mesleki Yarışmalarda dereceler

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 MEZUNİYET SONRASI İmam Hatip Liselerinden mezun olan öğrenciler, diğer lise ve dengi okul mezunları gibi kamu kurumlarında görev alabilirler.   Yüksek Öğretim Kurumunun yeni katsayı düzenlemesi ile İmam Hatip ve Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunlarının da istedikleri fakültelere girmelerinin önündeki engel kaldırılarak önleri açılmıştır. İlahiyat Fakültelerini, İslami İlimler, İslam Bilimleri Bölümlerini bitiren öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde öğretmen ve Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde din görevlisi veya Kur’an Kursu Öğreticisi olarak çalışabilmektedirler. 2 yıllık İlahiyat Ön Lisans eğitimini tamamlayan öğrencilerimiz, Dikey Geçiş Sınavıyla 2 yıllık İLİTAM(İlahiyat Lisans Tamamlama) programını tamamlayarak, 4 yıllık İlahiyat Fakültesi mezunu olabilmektedirler.   Yüksek Öğretime devam etmek istemeyen istemeyenlerin İmam Hatip ya da Ku’an Kursu Öğreticisi olarak Diyanet Teşkilatında görev alma hakları da bulunmaktadır.

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 OKULUMUZDA; Lise derslerine ek olarak Kur’an-ı Kerim, Tefsir, Hadis, Siyer gibi alan dersleri okutulmaktadır. Üniversiteye yönelik YGS ve LYS hazırlık çalışmaları yapılmaktadır. 11. Ve 12. Sınıf düzeylerinde periyodik deneme sınavlarıyla öğrencilerin bilgi seviyesi ölçülmektedir. Münazara yarışmaları, kitap okuma etkinlikleri yapılmaktadır. Çift dil öğrenme imkanı sağlanmaktadır.(İngilizce, Arapça) Üniversitelere, kitap fuarlarına,tarihi öneme haiz şehirlere geziler yapılmaktadır. Mesleki alanda Türkiye genelinde yapılan yarışmalara öğrencilerimiz hazırlanmaktadır. Mesleki Açık Öğretim/AİHL Yüz Yüze Eğitim Programı uygulanmaktadır.

GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015 Başarmak istiyorsanız, hedefiniz varsa, okumayı seviyorsanız, “GELECEK BENİMDİR.” diyorsanız, tercihiniz GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ olsun.