GOSB TADIM JALE YÜCEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
Advertisements

TC İZMİR VALİLİĞİ Cumhuriyet İlkokulu BRİFİNG DOSYASI
KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ
M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
YAVUZ SULTAN SELİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
Hacı Akif Mahallesi Özdilek Caddesi Beyşehir/KONYA
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
İNCİ ŞENER İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 2013/2014.
HACI AKİF MAHALLESİ ÖZDİLEK CADDESİ BEYŞEHİR / KONYA TEL:
ATÇA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
BAKIRKÖY KARTALTEPE MESLEKİ Ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ
2015 YAMANTÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ALAN VE BÖLÜMLER
BAHÇEŞEHİR İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
OKUL MÜDÜRÜ 31 ÖĞRETMEN1 MEMUR 4 YARDIMCI PERSONEL BULUNMAKTADIR. 3 MÜDÜR YARDIMCISI.
ŞEHİTKAMİL AYSEL İBRAHİM AKINAL TİCARET MESLEK LİSESİ
BEYLERBEYİ ANADOLU LİSESİ
ABDULKADİR KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ. OKULUN TARİHÇESİ Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Eğitim Öğretim yılında Şehitkamil.
GAZETECİ ÇETİN ALTAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Miktat Ağaoğlu mesleki ve teknik lise
OKULUN KISA TARİHÇESİ 1 Aralık 1949 tarihinde kız okulu olarak açılmıştır yılında İstasyon Caddesindeki şimdiki binasına taşınmıştır
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
MEHMET AKİF ERSOY TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ Okulumuz Eğitim Öğretim yılında açılmış olup, halen 3 Teknik lise ve Endüstri Meslek lisesinin.
OKULUN UZAYDAN GÖRÜNÜŞÜ
MEZ İ TL İ KIZ ANADOLU İ MAM HAT İ P L İ SES İ Adres Yeni Mah. Bahar Cad. No 6 Mezitli / MERSİN Telefon Web
Brifing Dosyası Öğretim Yılı. PERSONEL BİLGİLERİ YÖNETİM OKUL MÜDÜRÜ Avni ŞENGÜL (Hizmet yılı : 14 ) MÜDÜR YARDIMCISI Nurullah YEŞİLMEN (Hizmet.
Edebiyat ve sosyal bilimler alanlarındaki ilgi ve yetenekleri üst düzeyde olan öğrencileri bu alanlarda yüksek öğretime hazırlar. Ayrıca öğrencilerin.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
OKULUMUZ TARİHÇESİ Okulumuz 1 Ağustos 2014 tarihinde Eğitim- Öğretime Okulumuz Birecik Şehir merkezinden 5 km güneyde yer almaktadır. Okulumuzda şu.
Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 64 Öğrenci Sayısı : 951 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ 1.
. DENİZYILDIZLARI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 42 Öğrenci Sayısı : 597 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 21 Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 21 Öğrenci Sayısı : 314 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 16 Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar)
OKULUMUZ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 26 Öğrenci Sayısı : 139 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 12 Fen Laboratuarı Sayısı : 3 BT(Bilgisayar) Sınıfı.
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL TANITIMLARI. BATMAN SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2.
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 32 Öğrenci Sayısı : 857 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar)
OKULUMUZ HAKKINDA BİLGİLER Öğretmen Sayısı : 19 Öğrenci Sayısı : 212 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 9 Fen Laboratuarı Sayısı :0 BT(Bilgisayar) Sınıfı.
OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 44 Öğrenci Sayısı : 703 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :2 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 35 Öğrenci Sayısı : 503 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 19 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı :20 Öğrenci Sayısı : 235 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 12 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 18 Öğrenci Sayısı : 358 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 40 Öğrenci Sayısı : 820 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 67 Öğrenci Sayısı : 1151 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 33 Fen Laboratuarı Sayısı :1 BT(Bilgisayar)
OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK.
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 38 Öğrenci Sayısı : 655 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 23 Fen Laboratuarı Sayısı :1 BT(Bilgisayar)
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 6 Öğrenci Sayısı : 211 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL TANITIMLARI. BATMAN SPOR LİSESİ 2.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 46 Öğrenci Sayısı : 825 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 27 Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ ALANI
DARICA ÜLKÜN YALÇIN ANADOLU LİSESİ
HÜDAVEND HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
GEBZE ATATÜRK ANADOLU LİSESİ
Rıza Ertuğrul Eryılmaz Anadolu Lisesi Tanıtım Semineri
KARTAL FATMA ALİYE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KOCAELİ-GEBZE ÖZEL YENİ UMUT TEMEL LİSESİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
KARTEPE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
SİMAV İBNİ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ŞEHİT SABRİ ERYELER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KUMRU-ORDU
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Sunum transkripti:

GOSB TADIM JALE YÜCEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK

OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 43 Öğrenci Sayısı : 611 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 23 Fen Laboratuarı Sayısı :- BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 3 Atölye-İşlik Sayısı : 7 Spor Salonu :- Kütüphane :1 Konferans Salonu :1 Kantin/yemekhane:1 Rehberlik servisi:1 Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:50/16:40 Öğretim Şekli : Normal Pansiyon Durumu: Yok Telefon : 0262 677 11 01 Fax : 0262 677 11 02 WEB Adresi : gosbtadimeml.meb.k12.tr Adres : GOSB 2 Mahallesi 1100 Sok. Meslek Lisesi Sitesi No:1107/1 Çayırova/KOCAELİ YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : 7,8km Ulaşım : Servis+Otobüs Yerleşim Yeri Bilgisi : Çayırova

KISA TARİHÇE Okulumuz 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılında geçici olarak Hatice Bayraktar Endüstri Meslek Lisesinde Eğitim-Öğretime başlamıştır.              2009-2010 Eğitim-Öğretim yılında kendi binasına taşınmıştır. Okulumuz TADIM Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş ve GOSB katılımcıları tarafından ortaklaşa yaptırılmıştır. 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında ek bina olarak atölye ve spor salonu GOSB katılımcıları tarafından yaptırılacaktır. Şu anda okulumuzda Elektrik-Elektronik Teknolojileri Alanı bulunmaktadır. 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında Anadolu Teknik Bilişim Teknolojileri ve 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılında Anadolu Meslek alanı açılmıştır.

KONFERANS SALONU Okulumuzda bir adet konferans salonu bulunmaktadır. Burada öğrenci ve öğretmenlerimizle seminerler ve bilgilendirme toplantıları yapılmaktadır.

REHBERLİK SERVİSİ Okulumuzda öğrencilerimizin her türlü gelişimi için Rehberlik Servisi bulunmaktadır. Burada öğrencilerimize yardımcı olmaktayız.

KÜTÜPHANE Okulumuzda küçük de olsa bir kütüphane bulunmaktadır. Öğrenciler derslerden arta kalan vakitlerde buraya gelerek zamanlarını etkin bir şekilde geçirebilmektedir.

KANTİN/YEMEKHANE Okulumuzun içerisinde girişte kantin ve oturma yerleri bulunmaktadır.

BÖLÜMLERİMİZ Gıda Bölümü Elektrik-Elektronik Bilişim Gıda Kontrol Endüstriyel Bakım Onarım Bilişim Veri Tabanı

Gıda Kontrol Alanı TANIM Gıda Teknolojisi alanı altında yer alan mesleklerde, sektörün ihtiyaçlarına ve gıda mevzuatlarına uygun üretim yapabilen, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultu da gerekli olan mesleki yeterlikleri kazanmış nitelikli meslek elemanları yetiştirmek amaçlandırılmaktadır..

BÖLÜMDE KULLANILAN ALET VE MALZEMELER Otoklav Etüv İnkübatör Saf su cihazı Gerber santifrüj Su banyosu Kül fırını Çeker ocak Koloni sayıcı Hassas terazi MESLEĞİN GEREKTİRDİĞİ ÖZELLİKLER Sayısal zeka Çalışkanlık Kimya bilgisi

Elektrik-Elektronik Alanı TANIM Elektrik-elektronik alanında, fabrika, atölye vb. işletmelerdeki sistemlerin bakım ve onarımı ile ilgili işleri, kendi başına belirli bir süre içerisinde yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir. GÖREVLERİ DC ve AC devre çözümlerini yapmak. Analog devre elemanlarını seçmek. Lojik devreleri tasarlamak ve kurmak. Dahili ve harici tesisatın bakım ve onarımını yapmak. Hassas lehimleme ve güç kaynağı işlemlerini yapmak. Bilgisayar ortamındaki işlemleri yapmak. Elektronik sistemlerin arızasını tespit etmek. Sistemlerin arızalarını gidermek. Elektrik makineleri ve kontrol sistemlerini kullanmak. Elektrik makineleri ve kontrol sistemlerinin arızalarını gidermek. Dijital elektronik devreleri kurmak. Mikro denetleyici ile devre dizayn edip sistemi çalıştırmak.

BÖLÜMDE KULLANILAN ALET VE MALZEMELER Elektrik için kullanılan el aletleri (Pense,Tornovida, Kargaburun vb.) PLC Makineleri MESLEĞİN GEREKTİRDİĞİ ÖZELLİKLER Sayısal zeka Çalışkanlık

Bilişim Teknolojileri Alanı TANIM Bilişim alanında, fabrika, banka vb. işletmelerdeki bilgi işlem ünitelerinde ilgili işleri, kendi başına belirli bir süre içerisinde yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir. B. GÖREVLERİ Veri yapıları ve Algoritmaları anlamak Algoritma Analizi yapmak Net Framework anlamak C# ve Kod tabanlı Görsel programlama ile kod yazmak Veri tabanı kullanmak

BÖLÜMDE KULLANILAN ALET VE MALZEMELER Bilgisayar ve ekipmanları MESLEĞİN GEREKTİRDİĞİ ÖZELLİKLER Sayısal zeka Çalışkanlık

Okulunuzu tercih edecek öğrencilerde bulunması gereken yeterlilikler TEOG başarı puanı ile öğrenci kaydı yapmaktayız.

MEZUNLARI YERLEŞME ORANI BAŞARILARIMIZ MEZUNLARI YERLEŞME ORANI Toplam Mezun:141 SAYISI YÜZDELİK ORANI TOPLAM YERLEŞEN 85 60 4 YILLIK 25 17 2 YILLIK 42 AÇIKÖĞRETİM 4 3

BAŞARILARIMIZ FAKÜLTE VE YÜKSEKOKUL ADI YERLEŞEN ÖĞRENCİ SAYISI SAĞLIK FAKÜLTESİ 1 TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 8 İŞLETME FAKÜLTESİ 3 AÇIK ÖĞRETİM 4 BİLİŞİM FAKÜLTESİ BANKACILIK 2

BAŞARILARIMIZ SPORTİF BAŞARILAR 2013/2014/2015 KATEGORİ FERDİ/TAKIM 1.   KATEGORİ FERDİ/TAKIM 1. 2. 3. DİĞER 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MASATENİSİ ERKEK TAKIM X KIZ 29 EKİM CUMHURİYET KUPASI ATLETZM 4*100 BAYRAK FERDİ x MASA TENİSİ ÇAYIROVA/DİLOVASI/GEBZE/DARICA 6. MASA TENİSİ İL 2014-2015 5. MASA TENİSİ İL 2014 -2015 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA KOŞUSU 2014-2015 19 MAYIS ÇAYIROVA TURNUVASI (MASA TENİSİ)2014-2015 19 MAYIS ÇAYIROVA TURNUVASI (MASA TENİSİ)2014-2015 19 MAYIS GENÇLİK HAFTASI 2015 (MASA TENİSİ)İLÇE GENÇ 19 MAYIS GENÇLİK HAFTASI 2015 (VOLEYBOL)İLÇE GENÇ