NAKİT OYUNCU.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Hâsılat kavramları Firmaların kârı maksimize ettikleri varsayılır. Kâr toplam hâsılat ile toplam maliyet arasındaki farktır. Kârı analiz etmek için hâsılat.
Advertisements

 6. Hafta: Faiz Oranları ve Sıcak Para  İktisatta iki farklı «Faiz» tanımı vardır. 1.Sermaye faktörünün üretimden aldığı pay ve 2.Paranın fiyatı.  Bu.
Çalışma Sermayesi Yönetimi Bir Önceki Haftadan (ProForma Tablolar ile) Devam...  Dynastatic Corporation bugüne kadar büyüme göstermemesine.
BÖLÜM 4 Finansal Tablo Analizi Bu bölümü okuduğunuz zaman, şunları yapabiliyor olmanız gerekir: Oran analizinin ne olduğunu açıklamak Beş grup oranın.
LİKİDİTE DURUMU ANALİZİ Likidite değerlendirmesi ile işletmenin dönen varlıkları ve kısa vadeli yabancı kaynakları arasındaki ilişkileri analiz edilir.
WhatsApp,Instagram,Skype ile Kurulan İletişim Hazırlayan İlker Kireççi
AKRAN DESTEKLİ ÖĞRENME
NumaraBiz Nasıl Kazandırıyor?
03/ 13 Mekanlarda Ayrıcalıklar bu Paraf’ta!. Kullanıcı 2.5 milyon aylık tekil ziyaretçi Aylık 5 milyon mekan sorgusu 650,000 Kayıtlı üye 550,000 mobil.
5 Uzun-vadeli Sadakat İlişkilerinin Yaratılması 1.
Stratejik Pazarlama 4. Hafta
F.Dilvin Taşkın.  Nakit akışı tahminlerinde kavramsal konular.
IPHONE KULLANICALARI ÜZERİNE YAPILAN BİR ANKETTİR !
ROBOTS.TXT NEDIR? PAGERANK NEDIR, NASıL ÇALıŞıR PR değerinin sitelere etkisi 4. hafta.
E- Pazarlama Nedir? Pazarlama, bir ürünün tüketici tarafından bilinmesi, talep edilmesi ve alınmasını sağlayan, bu çerçevede, birçok bileşeni bulunan planlanmış.
Almanca Tercüme Hizmetleriyle Mükemmel bir Deneyim Yaşayın.
Hazırlayan: Muharrem Toptaş.   Sanal joystick günümüzde birçok mobil oyunda kullanılmakta. Oyun geliştiricileri geliştirdikleri bir çok oyunda bu tarz.
BANKACILIKTA PORTFÖY YÖNETİMİ. portföy ad 1. kâğıt paraların vb. konulduğu cüzdan. 2. ECO. banka, aracı kuruluş ya da kişinin elinde bulundurduğu, üzerinde.
Doç. Dr. Sait Y. KAYGUSUZ. SEMİNER İÇERİĞİ Pazarlama 1.FİNANSAL ANALİZDE KULLANILAN YÖNTEMLER 2.ANALİZ KAPSAMINDA İNCELENECEK KONULAR.
E- İş.
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
Betül GÜLER
Yeni Yaşam İçin KAZANÇ PLANI.
Ankara İli Trafik Kazası Vakalarının Karşılaştırması (2002 – 2003 Yılları) Altuğ Aysun,Ahmet Haki Türkdemir,Gökhan Girgin,Vecihi M.Kutlay,Giray Şahin.
SAHİBİNDEN.COM ve HEPSİBURADA.COM
ERP YAZILIMLARI ERKAN KARATAŞ
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
MESLEĞE YÖNELTME SEMİNERİ
ULUSAL MESLEKİ BİLGİ SİSTEMİ
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Problem Çözme ve Algoritmalar
ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ
FORFAITING Dr. ÇAĞATAY Orçun.
Cihan Ünlü Türkçe öğretmenliği Wep02 ödevi
Tek Düzen Hesap Planının Yapısı
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
Ağ Nedir IP Adresi DNS Sunucu
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
Bölüm 9 İş Yönetim Stratejileri : Rekabet Stratejileri
Fransa Eğitim Sistemi Dr. Yar Ali METE.
BULUT BİLİŞİM ( CLOUD COMPUTING)
Program, bilgisayarın belli bir işi yapması için tasarlanan
E-DEVLET AŞKIN KAYA
PAZARLAMADA FİYATLAMA
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
İŞLETİM SİSTEMLERİ Bilişim Teknolojileri Araçlarında
PARANIN ZAMAN DEĞERİ.
PROBLEM ÇÖZME VE ALGORİTMALAR
Mobil uygulama geliştirme pelin yıldırım Fatma bozyiğit
Dünyanın En Şaşırtıcı Eğitim Sistemi: Finlandiya
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ SİSTEMİ ANDROİD UYGULAMASI
Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini
Bilgisayar Yazılımları
Çalışma Sistemi 1.
Abdülkadir KOÇER, Afşin GÜNGÖR Akdeniz Üniversitesi
BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE KATKILAR, KESİNTİLER ve DENETİM
Bu konudaki her şeyi okuyun Microsoft SharePoint Haberler
EGEDENİZ TEKSTİL Canias ERP Projesi Ferdi KAYGUSUZER
24 AY SABİT FİYAT KAMPANYASI
Komşuda pişer bize de düşer
Piyasa destek tedbirleri
Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini
İŞYERİNDE MÜHENDİSLİK EĞİTİMİ (İME)
Ders 6 Deklaranın Oyunu.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
2008/2 Sayılı Tasarım Desteği Hakkında Tebliğ
Biz kimiz? İstanbul, Kocaeli(İzmit), Kocaeli(Gebze), Trabzon ve Samsun’da birer ofisin yanısıra görüşmeleri devam eden Bursa, Sakarya ile yurtdışında Almanya,
Etkinlik ayrıntılarınızı buraya yazın
Sunum transkripti:

NAKİT OYUNCU

PARA KAZAN NAKİTOYUNCU 1 3 2 4 Mobil uygulamalarla... Programlama olmadan 3 Kimseyi işe almadan 2 Hiçbir kod yazmadan 4 Hiçbir ekipman satın almadan

Nedir ? NAKİTOYUNCU Para Kazanmak Oyun Geliştirme maliyetleri Oyun Yapım Sponsorları 2 Platform Yılda 140$ Ödenmektedir. Para kazanmaya hazır uygulama oyunu Yüksek oranda oyunun İndirilmesini sağlamak.

KAPININ ANAHTARINI VERİYORUZ NAKİTOYUNCU Başarıya giden KAPININ ANAHTARINI VERİYORUZ Nakit oyuncuyla yalnızca bir tane 1000$ düşük bir paket alacaksınız, her zamankinden daha hızlı büyüyen uygulama portföyümüzden para kazanmaya hazır olmanızın yanı sıra bu sektörde kimseyi işe almaya ürün satmaya veya iş geliştirmeye gerek kalmadan para kazanabilirsiniz

En iyi şekilde Faydalan NAKİTOYUNCU Bu kadar kolay Günde PLUS OYUNCU EXTRA OYUNCU ULTRA OYUNCU 30 Günde 4$ KAZANÇ Günde 6$ KAZANÇ Günde 11$ KAZANÇ DAKİKA Cep Telefondan En iyi şekilde Faydalan Oyun oynayarak KAZAN Haftada 2 yükleme

NAKİTOYUNCU 2 İş paketi satarken Günlük 30 dk oyuna giriş süreniz oynadıkça sitenizden geri sayım şeklinde düşmektedir. bağlantı sürenizi sitenizden takip edebilirsinz(back Office)

DEĞER KATMAK Bir Başlangıçla NAKİTOYUNCU Kolay, sadece 8 ayda bir indirme öneririz

200 milyar dolar değerinde NAKİTOYUNCU Şimdi En Ünlü BAŞLANGIÇ ÖNERİLERİ Clash of clans şirketi başlangıcda 1.500.000 dolar iken şimdi (clash of clans) 10.2 milyar dolar değerinde Sosyal paylaşım sitesi facebook 200 milyar dolar değerinde

2 yıl içinde şirket değeri NAKİTOYUNCU Başlangıç PROJESİ PİYASA DEĞERİ ZAMAN YÜKLEME Android +10 Million İOS +10 Million Oyuncu aktif süresi 100.000.000 2 yıl içinde şirket değeri 5 milyar dolar

Nasıl Çalışır ? NAKİTOYUNCU Reklam Projemiz Bilinçli indirme Bunlar doğrudan bağlı kuruluşlar tarafından başkalarına tavsiye edilen ve google play app store'dan indirmek için ücretsiz olan nakit oyun uygulamalarının tüm indirmeleridir Bunlar, doğrudan uygulamanın kendisinden, ya da ağızdan ağız yoluyla çıkanları tavsiye eden herhangi bir bağlı kuruluşun kullanıcılarının veya müşterilerinin doğrudan tavsiyesi yoluyla yapılan tüm indirmelerdir.

reklam ve oyun geliştirme departmanı NAKİTOYUNCU Çalışmamızın Örneği Reklam Yayıncıları Magitek reklam ve oyun geliştirme departmanı Şirketimizle tanışan her oyuncu ortalama 50-100 organik indirme sağlayabilir ve bu nedenle, nakit oyuncusunu finanse etmek için gerekli olan her şeyi şirket sağlamaktadır. Kullanıcılar bunları aynı zamanda uygulama ile ilgilenen diğer insanlarla paylaştığından, yeni indirmelerle şirketin değerini yükseltmektedir. İşte bu nedenle, geliştiriciler olarak ana hedefimiz ve taahhüdümüz büyüme için oyuncularımızı memnun etmektir. Nakit oyun fon kaynağı harici olduğu için bu kazanç planı, merlin ağının pazarlama ağı pazar modelinden çıkarılmıştır, ancak bizim üyelerimize ek ve / veya optinal kazanç aracı olarak sunulmaktadır (Çünkü, uygulamalarımızda reklam yayınlayan reklam yayıncıları tarafından finanse edilmektedir) Nakit Oyuncu

hakkında daha fazla bilgi için size bu sunuyu gönderen NAKİT OYUNCUSU hakkında daha fazla bilgi için size bu sunuyu gönderen kişiye başvurun !