OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 21 Öğrenci Sayısı : 314 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 16 Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar)

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
KAZAN EFES TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
Advertisements

Varsa okul logosu Okul adı Adres.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ UZUNÇİFTLİK NUH ÇİMENTO MESLEK YÜKSEK OKULU
MOBİLYA VE İÇ MEKAN TASARIMI
Kız Teknik ve Meslek Lisesi Seramik ve Cam Teknolojisi Alanı
EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI. MİSYONUMUZ, VİZYONUMUZ, TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; sanayici, veli, esnaf ve sanatkârlarıyla.
ATATÜRK ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
Brifing Dosyası Üstay İlkokulu.
TC İZMİR VALİLİĞİ Cumhuriyet İlkokulu BRİFİNG DOSYASI
Yüksekova 50. Yıl Ortaokulu
KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ
ŞAHİNBEY-GAZİANTEP ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ
M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
YAVUZ SULTAN SELİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
Hacı Akif Mahallesi Özdilek Caddesi Beyşehir/KONYA
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
HACI AKİF MAHALLESİ ÖZDİLEK CADDESİ BEYŞEHİR / KONYA TEL:
ATÇA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ORHAN SEVİNÇ ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ
BEYLERBEYİ ANADOLU LİSESİ
ABDULKADİR KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ. OKULUN TARİHÇESİ Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Eğitim Öğretim yılında Şehitkamil.
……………………… İlkokulu - Ortaokulu - Lisesi
MEHMET AKİF ERSOY TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ Okulumuz Eğitim Öğretim yılında açılmış olup, halen 3 Teknik lise ve Endüstri Meslek lisesinin.
MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ
ALAN SEÇİMİ Ali PARMAKSIZ Rehberlik Öğretmeni. Alan seçimi ne zaman yapılır? Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında; Alan seçimi 9 uncu sınıfın sonunda.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
OKULUMUZ TARİHÇESİ Okulumuz 1 Ağustos 2014 tarihinde Eğitim- Öğretime Okulumuz Birecik Şehir merkezinden 5 km güneyde yer almaktadır. Okulumuzda şu.
Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 64 Öğrenci Sayısı : 951 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı.
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MESLEKİ TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ
. DENİZYILDIZLARI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 42 Öğrenci Sayısı : 597 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 21 Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
OKULUMUZ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 26 Öğrenci Sayısı : 139 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 12 Fen Laboratuarı Sayısı : 3 BT(Bilgisayar) Sınıfı.
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 32 Öğrenci Sayısı : 857 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar)
OKULUMUZ HAKKINDA BİLGİLER Öğretmen Sayısı : 19 Öğrenci Sayısı : 212 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 9 Fen Laboratuarı Sayısı :0 BT(Bilgisayar) Sınıfı.
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 37 Öğrenci Sayısı : 1051 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı Sayısı :
OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 44 Öğrenci Sayısı : 703 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :2 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 35 Öğrenci Sayısı : 503 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 19 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı :20 Öğrenci Sayısı : 235 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 12 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 18 Öğrenci Sayısı : 358 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 40 Öğrenci Sayısı : 820 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 67 Öğrenci Sayısı : 1151 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 33 Fen Laboratuarı Sayısı :1 BT(Bilgisayar)
OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK.
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 38 Öğrenci Sayısı : 655 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 23 Fen Laboratuarı Sayısı :1 BT(Bilgisayar)
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 6 Öğrenci Sayısı : 211 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL TANITIMLARI. BATMAN SPOR LİSESİ 2.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 46 Öğrenci Sayısı : 825 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 27 Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
FATİH MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
DARICA ÜLKÜN YALÇIN ANADOLU LİSESİ
GOSB TADIM JALE YÜCEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
GEBZE ATATÜRK ANADOLU LİSESİ
KARTAL ŞEHİT BURAK CANTÜRK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ
Rıza Ertuğrul Eryılmaz Anadolu Lisesi Tanıtım Semineri
KARTAL FATMA ALİYE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KOCAELİ-GEBZE ÖZEL YENİ UMUT TEMEL LİSESİ
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
BAFRA İSMAİL AHISKALI MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ TANITIM SUNUSU Hazırlayanlar : Hasan YILMAZ Erkan BÜLBÜL.
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
BANDIRMA’DA BULUNAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSELERİNİ TANIYALIM
SİMAV İBNİ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ŞEHİT SABRİ ERYELER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KUMRU-ORDU
«Makine Teknikerliği» nedir?
Sunum transkripti:

OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 21 Öğrenci Sayısı : 314 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 16 Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1 Atölye-İşlik Sayısı : 10 Spor Salonu : 0 Kütüphane : 1 Konferans Salonu : 0 Kantin/yemekhane : 1 Rehberlik servisi: 0 Ders Başlama ve Bitiş Saati : 9:10- 17:00 Öğretim Şekli : Tam Gün-Tam Yıl Pansiyon Durumu: YOK Telefon : (262) Fax : (262) WEB Adresi : Adres : Mimar Sinan Mahallesi Barış Caddesi No:49 Dilovası YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : 1 Km Ulaşım : Dolmuş Yerleşim Yeri Bilgisi : Dilovası Hükümet Konağı Binası Altı

OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz tarihli sayılı Milli Eğitim Bakanlığı oluru ile « TOKİ Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi» olarak açılmıştır Eğitim Öğretim yılında geçici olarak Dilovası Cumhuriyet mahallesinde bulunan «Yahya Kaptan Anadolu Lisesi» nin eski binasında başlamıştır Eğitim Öğretim yılında 9.sınıf düzeyinde 4 şube ile eğitim faaliyeti sürdürülmüştür Eğitim ve Öğretim yılında şu anki Dilovası Mimar Sinan Mahallesi Barış Caddesi No:49 adresindeki mevcut binasına taşınan okulumuz, Eylül ayı itibariyle 9.sınıflar düzeyinde 7 şube, 10.sınıflar düzeyinde 2 şube eğitim öğretim faaliyetleri başlamıştır tarihli ve sayılı Kocaeli Valilik Makamının oluru ile okulumuzun ismi « TOKİ Şehit Can Duyar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi « olarak değiştirilmiştir. Okulumuzda Eğitim ve Öğretim yılı 10.Sınıflar düzeyinde «Metal Teknolojisi Alanı» ve « Makine Teknolojisi Alanı» açılmış olup bugün ve gelecekte öğrencilerine ve çevre sanayi kuruluşlarına donanımlı ve kafiyeli eleman yetiştirmek amacıyla öğretim faaliyetleri hedeflenmektedir Eğitim Öğretim yılında okulumuz, Eylül itibariyle 9.Sınıflar düzeyinde 8 şube, 10.Sınıflar düzeyinde 3 şube ve 11.Sınıflar düzeyinde 2 şube ile eğitim öğretim faaliyetleri başlamıştır.

KÜTÜPHANE

KANTİN

OKULUMUZDAN MANZARALAR Atölyelerimiz. Okulumuzun Arka Giriş Kapısı.Okulumuz Ön Kapısı.

BÖLÜMLERİMİZ Metal Teknolojisi Alanı Kaynakçılık Makine Teknolojisi Alanı Bilgisayar Destekli Makine Ressamlığı

Metal Teknolojisi Alanı Tanım: Metal ve Metal alaşımlarının sıcak ve soğuk olarak şekillendirildiği, ısıl işlemlerin uygulandığı, kaynak uygulamalarını yapıldığı, mekanik ve otomatik yöntemlerle kesme, bükme, delme ve birleştirmelerin yapıldığı, metal ve plastik doğrama işleri, metal süsleme uygulamaları ve çelik konstrüksiyon işlerinin yapıldığı bir alandır. Görevi: Teknik resim çizmek, Soğuk şekillendirme yapmak, Preslerde soğuk iş kalıplarında çalışmak, Metal doğramaları yapmak, Dış cephe giydirmesi yapmak, Doğrama montajını yapmak, Malzeme muayene yöntemlerini yapmak, Sertlik ölçme işlerini yapmak, Bilgisayar destekli çizim yapmak Makine Teknolojisi Alanı Tanım: Klasik ve Bilgisayar kontrollü üretim tezgahlarında makine imalatı işlemlerini yapma, kalıplama teknikleri, sac metal kalıpları, hacim kalıpları ve iş kalıpları imalatı yapma, iki ve üç boyutlu makine ve mekanizmaları çizimlerini yapma, endüstriyel döküm ve kalıplama tekniğine uygun üretime yönelik modelleme ve prototiplerini yapma yeterlilikleri kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır. Görevi: Teknik resim çizmek, Bilgisayar destekli iki ve üç boyutlu çizim yapmak, İmalat işlemleri yapmak, Parçaya uygun kalıp tasarımı yapmak, Sac metal kalıpları yapmak, İş kalıpları yapmak, Hacim kalıpları yapmak, Kalıp bakım ve onarımlarını yapmak. Metal Teknolojisi ve Makine Teknolojisi Alanları

METAL BÖLÜMÜNDE KULLANILAN ALET VE MALZEMELER : Pres Makinesi, Kaynak makinesi, Sac Şekillendirme, Freze, Torna, Giyotin, Testere, Doğrama ve Bükme Makinesi. Metal Teknolojisi Alanının Gerektirdiği Özellikler: Duyu organları (görme ve işitme vb.) işlevlerini tam olarak yerine getirir durumda olan, el, ayak ve parmaklarını ustalıkla kullanabilen, titiz, yaratıcı, mesleği ile ilgili teknolojik yenilikleri takip ederek mesleğinde kullanabilen, üç boyutlu düşünen, malzeme bilgisine sahip, sabırlı, estetik görüşlü, ekip çalışmasına yatkın, kendisi ve çevresi ile barışık, kişilik özellikleri gelişmiş, ülkesini ve insanları seven, çevreye duyarlı kişiler olması gerekir. MAKİNE BÖLÜMÜNDE KULLANILAN ALET VE MALZEMELER : CNC Tezgâhı, Kesme Makinası, Torna, Testere, Makine, Matkap, Doğrama makinesi. Makine Teknolojisi Alanının Gerektirdiği Özellikler: Duyu organları işlevlerini tam olarak yerine getirir durumda olan, el, ayak ve parmaklarını ustalıkla kullanabilen, titiz, yaratıcı, mesleği ile ilgili teknolojik yenilikleri takip ederek mesleğinde kullanabilen, üç boyutlu düşünen, temel malzeme ve işleme bilgisine sahip, sabırlı, estetik görüşlü, ekip çalışmasına yatkın, kendisi ve çevresi ile barışık, kişilik özellikleri gelişmiş, çevreye duyarlı kişiler olmalıdır.

Okulunuzu Tercih Edecek Öğrencilerde Bulunması Gereken Yeterlilikler El Becerisi Yüksek, Kabiliyetli, Pratik olan, Duyu organları işlevlerini tam olarak yerine getirir durumda olan, el, ayak ve parmaklarını ustalıkla kullanabilen, titiz, yaratıcı, mesleği ile ilgili teknolojik yenilikleri takip ederek mesleğinde kullanabilen, üç boyutlu düşünen, temel malzeme ve işleme bilgisine sahip, sabırlı, estetik görüşlü, ekip çalışmasına yatkın, kendisi ve çevresi ile barışık, kişilik özellikleri gelişmiş, çevreye duyarlı kişiler olmalıdır.

BAŞARILARIMIZ BAŞARILARIMIZ 2015 YERLEŞTİRMELERİ MEZUNLARI YERLEŞME ORANI SAYISI YÜZDELİK ORANI TOPLAM YERLEŞEN 4 YILLIK 2 YILLIK AÇIKÖĞRETİM Henüz Mezun Öğrencimiz Yok