Dilimde sabah keyfiyle yeni bir umut türküsü Kar yağmış dağlara , bozulmamış örtüsü Rahvan atlar gibi ırgalanan gökyüzü Gözlerimi kamaştırsa da geleceğim.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç t ı ğ ı Z a m a n
Advertisements

Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
Eğitimhane.com için hazırlanmıştır.
BAYRAK. BAYRAK Bayraksızlar, bayrak sızlar, Yere düşse bayrak sızlar, Nerden bilsin kıymetini Soysuz sopsuz bayraksızlar.
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç t ı ğ ı Z a m a n 2
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
Kış arıyorsun karların arasındaki Şu anda işyerinde değilsin... Hadi durma hayal et, Bir dağ kulübesinde,
16 Mayıs :16:52 VURSAYDIN KELEPÇEYİ Bu ikindiyi beklemeye ne gerek vardı Gelmişken tutup elimi kenetleseydin Gelmişken tutup beni esir etseydin.
HATİCE AKKOYUNLU SINIF ÖĞRETMENLİĞİ.
Dostluğa Dair Sesli İzleyin.
BUGÜN HAYAT ÇOK GÜZEL!.
Değerli Dostlar, Ankara’da bu yıl doğru dürüst bir kış yaşamadık, ama bahar da henüz gelmedi. Yine her zamanki gibi bir de dağlara doğru çıkayım, son durum.
Kar ve Hüzün Ahmet Ünal ÇAM.
Ben bir Eylül sen bir Haziran
I . BÖLÜM Slaytı SESLİ ve kendi akışında izleyiniz
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
KaDıN.
Suyun Serüveni Sis Yağmur Dolu Kar.
CAHİT KÜLEBİ Hayatı Sanatı Eserleri Seçme Şiirleri.
Güvenin Yitirilmesi... Sesli İzleyin.
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
B Ü Y Ü L E Y İ C İ S O N Tıklayarak ilerleyiniz ve sesi açınız.
dünyanın “NEHİR”lerindeki her damla su...
Dünyanın Bütün Renkleri Bir Araya Toplanmışlar ve Hangi Rengin En Önemli En Özel Olduğunu Tartışmaya Başlamışlar:
BOZKIRDA YAZ SAATLERİ Ceyhun Atıf Kansu
MADDENİN HAL DEĞİŞİMİ EREENGGHFGG ERİME-DONMA DOĞADA SU DÖNGÜSÜ
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
Tasarım: magirbas © Sesli Akışında İzleyiniz Yüreğimin sürgün korkuları cebimde Gözlerimin şafaklarında iki büklümüm Hangi şamar acıtır özlemli gönlümü?
ÇAĞRI.
EY CAN, GİTME BENSİZ… SESLİDİR..SESİ AÇINIZ… OTOMATİK ÇALIŞIR..
YAŞAMA FELSEFESİ. Sabırlı ol Açık fikirli ol Sık sık gülümse Özel anların zevkini tat.
AYDINLATMAYACAKTIN SABAHLARIMI... Tam da kara kışlara yakalanmışken, unutmuşken baharı. Tam da örselenmişken yüreğim acılarla, örslerde dövülmüşken...
Hayatın Anlamı üzerine
Dostluğa Dair.
EY CAN, GİTME BENSİZ… SESLİDİR..SESİ AÇINIZ… OTOMATİK ÇALIŞIR..
BEN YOKUM Sesli dinleyiniz.
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
ELEDİM ELEDİM HÖLLÜK ELEDİM.
Karanlıklar uzaklaştı
Nedense bu akşam Nedense bu akşam tadım tuzum tadım tuzum yok Sözlerim tükenmiş Sözlerim tükenmiş dilim dönmüyor dilim dönmüyor Gözlerim takılmış Gözlerim.
ANLATIM TEKNİKLERİ Dört tane anlatım tekniği vardır!!! AÇIKLAMA
YAĞMUR İclal AYDIN Ses Düğmesini Açınız.
Altostratus (As): Gökyüzünü kısmen veya tamamen kaplar, lif veya düzdür. Grimsi veya mavimsi bulutlardır. Kalın kısımları ışığı geçirmez. İnce kısımlarında.
DOST DOSTUN   Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini…. Dost, dostun.
MADDENİN DEĞİŞİMİ VE TANINMASI
HAYAT BİLGİSİ 2.SINIF DÜNYA VE UZAY
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
Aydın Dağları’nda Güz Sonu Kasım ayının iki gününde doğa Evet Güz, kış öncesi; ama, yaban çiçekleri direniyor. Kimi renkleri ile, kimi kuruyarak. Bir de.
ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN ANISINA..
Dostluğa Dair Sesli İzleyin.
Güvenin yitirilmesi.
ÖĞRETMEN.
BEN Mİ?... EVET... Ben mi?evet... Bir gün çıkıp gideceğim kapıları,evleri,dergileri,hüzünleri bırakarak... Bir çiçek merhaba diyecek... Hoş geldin.
Ruhumu eritip de kalıpta dondurmuşlar; Onu İstanbul diye toprağa kondurmuşlar. İçimde tüten bir şey; hava, renk, eda, iklim; O benim, zaman, mekan aşıp.
KUM Ümit Yaşar Oğuzcan Lütfen emeğe saygı gösterelim… Teşekkürler…
Kur'an'da Bilgi Edinme Yolları
DOĞADA SU DÖNGÜSÜ.
MADDENİN HALLERİ. Maddeler ısı etkisi ile hal değiştirebilirler. Su yeterince soğuduğunda donar, buz halini alır. Buz suyun katı halidir.
Müzik Ağrı Dağı Efsanesi Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini….
AYDINLATMAYACAKTIN SABAHLARIMI...
Yavaş, Yavaş.
Arkamdan Bir Silah Sesi,
Beklerim Seni Urla’ya Geleceksin Diye
Ebedî Şehir’de bir gece ve bir sabah… (Sesi açınız)
Özel günler vardır dostluğu paylaşmak için, bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için… Bayramınızı en iyi dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılar sunarım.
  İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkiler  Bitki Örtüsü Ve Hayvanlar Üzerindeki Etkiler  Malzemeler Ve Yapılar Üzerindeki Etkiler  Dünya Üzerindeki Uzun.
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç t ı ğ ı Z a m a n
B A R U U T L L Başlıyor... Sunu Deponuz:
Sunum transkripti:

Dilimde sabah keyfiyle yeni bir umut türküsü Kar yağmış dağlara , bozulmamış örtüsü Rahvan atlar gibi ırgalanan gökyüzü Gözlerimi kamaştırsa da geleceğim sana Şimdilik bağlayıcı bir takvim sorma bana Ihlamurlar çiçek açtığı zaman

Ay, şafağa yakın bir mum gibi erimeden Dağlar çivilendikleri yerlerde çürümeden Geleceğim diyorum ,geleceğim sana Ne olur kesin bir takvim sorma bana Ihlamurlar çiçek açtığı zaman Beklesen de olur , beklemesen de Ben bir gök kuruşum sırmalı kesende Gecesi uzun süren karlar buzlar ülkesinde Hangi ses yürekten çağırırsa seni bana Geleceğim diyorum,takvim sorma bana Ihlamurlar çiçek açtığı zaman

Yaralarıma en acı tütünleri saracağım ben Yeter ki bir çağır beni çiçeklendiğin yerden Gemileri yaksalar da geleceğim sana On iki ayın birisinde,kesin takvim sorma bana ıhlamurlar çiçek açtığı zaman

Hava kurşun gibi ağır, yağmur arsız Ey benim alfabemdeki kadim elif Ne güzellik var,ne tat var baharsız Güzellikleri yaşamak için geleceğim sana Geleceğim diyorum biraz mühlet tanı bana Ihlamurlar çiçek açtığı zaman

Ihlamurlar çiçek açtığı zaman Ben güneş gibi gireceğim her dar kapıdan Kimseye uğramam ben sana uğramadan Takvim sorup hudut çizdirme bana Ben sana çiçeklerle geleceğim Ihlamurlar çiçek açtığı zaman Bahattin Karakoç