Ne aradığın var Ne aradığın var Ne de sorduğun Ne de sorduğun Telefonlar suskun Telefonlar suskun Hanisin Hanisin Nerdesin Nerdesin Haberim yok ki Haberim.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Sunumda izleyecekleriniz gerçek bir dramdır
Advertisements

Merhametsiz karanlıklar içindeyim, Ne zaman güneş doğacak bilmiyorum
Şiir Müzik : H.MANCINI.
Hissedebiliyorum... lüzümsuz konuşmalara gebe bu gece, hissedebiliyorum, kıracaksın beni yine, biliyorum ama istiyorum. sıradanlıktan geçiyorum, sıradışılık.
Benim biricik Canım Babacığım
Ilk göz ağrım.
İstemek Deniz mavisine çalan gözlerinde Sandal olup içinde gezmek isterdim Nurlu yüzünden akan yaşlarında Damla olup derya ya düşmek isterdim Dilindeki.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
ADIN VE HAYALİN Bir adın bir de hayalin kalmış meğer aklımda Sen gideli hep ağlar oldum pencerenin başında, Hani seninle bu pencereden kar yağışını seyretmiştik,
© 2011 T.C. Kamu İhale Kurumu. © 2011 T.C. Kamu İhale Kurumu Kamu İhale Kurumu Kamu Alımlarını İzleme ve Bilgi Hizmetleri Dairesi Başkanlığı TİTUBB Uygulamaları.
Nilüfer Değerler Eğitimi Projesi (Nildep)
Bugün... Küçük güzelliklerin günü olsun...
Gidi eski günler eski günler Ne günlere kaldık, Ne günlere kaldık, ne günlere geldik. ne günlere geldik. Bizler böyle mi olacaktık? Bizler böyle mi olacaktık?
1/10 Zamir A B C D Aşağıdaki cümlelerin hangisinde zamir olan kelime, nesne görevindedir? Bahçede hepimiz oturuyorduk. Sınıfta kimseyi bulamadı. Hayatı.
Bilgi eksiği Bilgi eksiği Fiziki kusurlar Bilgi eksiği Fiziki kusurlar unutkanlık.
Bugün... Kücük mucizelerin günü olsun...
İngilizceden çeviri : Orkideler İngilizceden çeviri : Müzik: Autumn Rose.
Meslekleri Tanıyalım.
Sözünde Durmak Dürüst ve Güvenilir Olmak
Ama bir Gül var ki onun gözlerinde her zaman gözyaşı vardır. Geceler onun gözyaşlarını kendine saklar. Ama gündüzün aydınlığında nemlenen gözleri onun.
Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi

Size de olur mu bilmem ; her ölümün ardından yaşamın peşine düşerim ben... Yakın bir dostu toprağa verir vermez, kabrinin çiçekleri kurumadan daha, ihmal.
“Bir Dünyadır Kadınlar...”
Mazi Kalbimde Yaradır Sesli Dinleyiniz.
Bir dilim pasta ya ne dersiniz?
İKİMİZ Mİ, HEMEN Mİ ? Oraya varmak mı? İkimiz mi? Hemen mi? Dur, bekle beni, geliyorum En güzel yerinden öpeceğim Bilmem dudakların mı? Gözlerin mi? Önce.
Müdürümüz Ertuğrul Bey bize çok iyi davranır Bazen hafif dokundurur hatalardan hayıflanır Yeni sipariş gelince şirketiyle gururlanır Ofiste sevinçle koşar.
&&&& Eyy Gönül &&&&.
Eski Sokaklar.
Hayatta,birşeyin eksikliğini hissettiğimiz
Sesli izleyin Geçişler için tıklayın Olmasa da olur dedi ğ imiz insanlarla doludur hayatımız; tanı ş tı ğ ımız, selamla ş tı ğ ımız; klasik cümlelerle.
Uykuların kaçar geceleri
Hazırlayan: Şenel Akbaş
Beni hatırlamak için
‘’de’’nin Yazımı.
SAYGI.
“Bir Dünyadır Kadınlar...” Ahmet ALTAN bir dünyadır kadınlar, yürekleriyle konuşan, gözleriyle gülen... Bir kadını sevmekle başlar her şey ama,
Nazik olmak için bir gülümseme beklemeyin...
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
bende o damlaları avuçlarıma alıp,
Nedense bu akşam Nedense bu akşam tadım tuzum tadım tuzum yok Sözlerim tükenmiş Sözlerim tükenmiş dilim dönmüyor dilim dönmüyor Gözlerim takılmış Gözlerim.
Ağlamak için gözden yaş mı akmalı...¿ Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı...¿ Sevmek için güzele mi bakmalı...¿ Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi.
DOST DOSTUN   Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini…. Dost, dostun.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
Uzun yıllar önce tüm insani duyguların yaşamakta olduğu bir ada varmış: Uzun yıllar önce tüm insani duyguların yaşamakta olduğu bir ada varmış: iyimserlik,üzüntü,bilgi.
ÇOCUK İSTİSMARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME.
ÇOCUKLARINIZ DİYOR Kİ;
HABERLEŞME ARAÇLARI MESLEKLER.
KUM Ümit Yaşar Oğuzcan Lütfen emeğe saygı gösterelim… Teşekkürler…
1. Allah Sevgisi.
İnsan İradesi ve Kader İnsanı diğer varlıklardan ayıran en temel özellikler, -akıl -irade AKIL, iyiyi kötüden, güzeli çirkinden, doğruyu yanlıştan ayırt.
5 N 1 K
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
MERAK ÖZENTİ ARKADAŞ BASKISI FARKLI GÖZÜKMEK SORUNLARINA ÇÖZÜM ARAMAK BEĞENİ TOPLAMAK İLGİ, SEVGİ VE ŞEFKAT YOKSUNLUĞU.
Müzik Ağrı Dağı Efsanesi Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini….
CUMHURİYET DÖNEMİNDE EĞİTİM ANLAYIŞI.
ÇAĞDAŞ TÜRKİYE YOLUNDA ADIMLAR / Sanat, Spor ve Atatürk
Dostlarıma sunu: gülay.
Mazi Kalbimde Yaradır Sesli Dinleyiniz.
Sevgi.
AYRILDIK, GÖREMİYORUM GÖZLERİNİ

BİLİYORDU KADIN....GİDECEKTİ ADAM.UZUN KALMALARA
C# WINDOWS UYGULAMASI HAZIRLAMA ADO.NET SUNU6-SET UP OLUŞTURMA SAVAŞ TUNÇER

RAMANZAN GÜMÜ Ş SOY BEN İ D İ NLED İ G İ N İ Z İ Ç İ N TE Ş EKKÜR ERDER İ M.
Mazi Kalbimde Yaradır Sesli Dinleyiniz.
Sunum transkripti:

Ne aradığın var Ne aradığın var Ne de sorduğun Ne de sorduğun Telefonlar suskun Telefonlar suskun Hanisin Hanisin Nerdesin Nerdesin Haberim yok ki Haberim yok ki Beni unuttun mu?

Ellere kızardın Ellere kızardın hayırsız diye hayırsız diye Taş kalbi sevgiden Taş kalbi sevgiden bir haber diye bir haber diye Kimlere özendin Kimlere özendin bu halin niye bu halin niye Beni unuttun mu?

Söyler misin bana Söyler misin bana ne günahım var ne günahım var Sana inanmaktan Sana inanmaktan sevmekten başka sevmekten başka Setler örüyorsun Setler örüyorsun şimdi bu aşka şimdi bu aşka Beni unuttun mu? Ümit Benian Ümit Benian