1. BU PARTİYE KİMLERİ DAVET EDİYORUZ? BU PARTİYE AVM DATALARINI VE OKULDA Kİ ÇOCUKLARIN ARKADAŞLARINI DAVET EDEBİLİRSİNİZ. 2. BU PARTİ İÇİN DUYURULARI.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
A GAP YEAR PLAN Bir ara / boş YIL PLANI
Advertisements

If you delete this after reading... you'll spend a year of ill luck! But... if you send it to (at least) 2 friends... you'll have 3 years of good luck!!!
Heykeltraş ve ressam Bruno Torfs’un Avustralya’da Melbourne yakınlarındaki yağmur ormanlarında bulunan atölyesi ve heykellerinden bazıları. Torfs, bu ünik.
A-hekim.tv Survey via web site. 2 Contribution of a-hekim.tv %88 of the total physicians declared that a-hekim.tv helps to improve their scientific knowledge.
EKO KULÜP ECO CLUB.  Bu çalı ş manın uzun süreli olması için okul yönetimiyle konu ş up, ENKA STORE’un önünde sürekli kalacak bir.
Today’s Lesson By the end of this lesson you should be able to say phone numbers in Turkish.
Birthday party. birthday party new year's party new year's party New Year's Party.
21/02/2016 A Place In My Heart Nana Mouskouri « Istanbul « (A Different Adaptation)
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENMEYİ İSTİYORUM, FAKAT... BENİM STİLİM NE? Öğrenmeyi öğrenme Her yerde ve her zaman kendi.
Kodlamaya ilk Adım Organizasyonu Düzenlemek
YAPI STAJI BİLGİLENDİRME SUNUMU
5. Sınıf Unit 7 Party Time (Ünite 7 Parti Zamanı)
PRESENT CONTINUOUS © 2016 ingilizcebankasi.com.
©2016 be ©2016 ingilizcebankasi.com.
ULUBATLI HASAN PRIMARY SCHOOL (ULUBATLI HASAN İLKÖĞRETİM OKULU) BERGAMA, İZMİR TURKEY.
MUSIC FOR COMENIUS BROTHER HOOD NEVER ENDS BROTHERHOOD NEVER ENDS…. *We are not going to give up yet *It's time for us to make our move *We fed up with.
Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme
SIK kullanılan CÜMLELER
EQUIZSHOW.
2013 SBS SİSTEMİ. Yeni sınav sisteminde yapılan önemli değişiklikler şöyle; sınavdan alınacak puanın 500 değil, 700 tam puan üzerinden hesaplanması,
GREETING MANNERS AND POLITE WORDS EMLAK KREDİ BANKASI İLKÖĞRETİM OKULU İstanbul(Bakırköy) SELAMLAMA VE KİBAR SÖZLER.
DISCUSSION
Students social life and join the social clubs. BARIŞ KILIÇ - EGE DÖVENCİ IŞIK ÜNİVERSİTESİ
BASKETBOL TÜRKİYE TURU
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
JFH VELİ KONSEPT SINIFLAR MİSYON YETENEK VELİLERE REHBERLİK ROTASYON
8th grade english lesson friendship topic presentation. -8
K.İ.H.O. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
2017 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
EK YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
Etkinliği Organize Eden Belediye, Dernek veya Tesis Logosu ve adı
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
W O R D A M G E U FOR N I T 1.
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
Would you like a different color?
PROJENİN AMACI Milli Eğitimin Temel Amaçlarında ifadesini bulan; beden, zihin, ahlâk, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir.
2-B İnternet Anketi Sibel Payaslı.
5. Sınıf Unit 7 Party Time (Ünite 7 Parti Zamanı)
Yrd. Doç. Dr. Ömer Kutlu BAŞARI TESTLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ
Birthday party. birthday party new year's party new year's party New Year's Party.
introducing Elementary
Dünyanın En Şaşırtıcı Eğitim Sistemi: Finlandiya
We are pleased to welcome you to the opening ceremony of
5. Sınıf Unit 7 Party Time (Ünite 7 Parti Zamanı)
5. Sınıf Unit 7 Party Time (Ünite 7 Parti Zamanı)
EK YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
2018 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ PLANLANAN ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
HERŞEY DAHİL KATILIM ÜCRETLERİ /ALL INCLUSIVE REGISTRATION FEE
“Differentiation for making a positive Difference!!!!”
EK YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
BİLL GATES Şule Eslem ÖZTÜRK NUN OKULLARI Prep-A.
2019 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
EK YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
Belediye nüfusu: kişi Toplam turistik otel,pansiyon vb
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
EK YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı
Chapter 5 – Balancing of accounts
2019 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
Imagine that you are a teacher and you are taking your 20 students to England for the summer school.
2019 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ PLANLANAN
2019 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
2018 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
People with an entrepreneurial mindset are always brave.
English Language Teacher
2019 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ PLANLANAN ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
Sunum transkripti:

1. BU PARTİYE KİMLERİ DAVET EDİYORUZ? BU PARTİYE AVM DATALARINI VE OKULDA Kİ ÇOCUKLARIN ARKADAŞLARINI DAVET EDEBİLİRSİNİZ. 2. BU PARTİ İÇİN DUYURULARI NEREDEN YAPMALIYIM? 1 AY ÖNCEDEN OKUL FACEBOOK – OKUL INSTAGRAM – WEB SAYFALARINDAN DUYURU, DATALARI TEK TEK ARAMAK- ANLAŞMALI OLDUĞUNUZ (PASTANE- ECZANE- FIRIN VS) FİRMALARA DAVETİYE BIRAKMAK. OKUL ÖĞRENCİLERİN VELİLERİNE DE MAİL YOLLAYABİLİRSİNİZ. 3. SON HATIRLATMAYI NE ZAMAN YAPMALIYIM? SON HATIRLATMAYI ETKİNLİKTEN 1 HAFTA ÖNCE MAIL VE MESAJ YOLUYLA HATIRLATMA YAPABİLİRSİNİZ.

4. OKUL İÇİNDE NASIL BİR ORGANİZASYON YAPMALIYIM? YAPACAĞINIZ BU ETKİNLİK İÇİN KATILACAK ÖĞRETMENLERE 1 AY ÖNCEDEN DUYURU YAPIP ETKİNLİK TARİHİNİ BİLDİKLERİNE DAİR KAĞIT İMZALATMAK. TÜM PERSONELİN YAKA KARTI OLMALI VE HERKES TEK TİP GİYİNMELİ. YAPTIRILACAK ETKİNLİKLER İÇİN MALZEME SİPARİŞİ VERİLMELİ. TÜM ÖĞRETMENLERLE VE PERSONELLEDE 1 HAFTA ÖNCEDEN AKIŞ PLANI YAPILMALI. 5. YAŞ GRUPLARINA GÖRE Mİ ROTASYON YAPACAĞIZ? HER ÇOCUĞUN GELİŞ SAATİ FARKLI OLACAĞINDAN YAŞ GRUBUNA GÖRE BİR DÜZEN YAPMAK ÇOK ZOR OLACAKTIR. SINIFLARI ORTAK SAYILARA BÖLMEK İÇİN GELECEK DAVETLİ KADAR 4 RENKTEN YAKA KARTI HAZIRLANMALI BÖYLELİKLE YAŞ GRUBU OLARAK DEĞİL RENK OLARAK ROTASYON DÖNDÜREBİLİRSİNİZ. BİR GRUP ÇOCUĞUN BOYNUNA YEŞİL KARTLAR BİR GRUP ÇOCUK İÇİN TURUNCU, MOR, SARI…

6. SINIFLARDA NELER OLMALI? HER SINIFTA MÜZİK OLMALI, YETİŞKİN VE ÇOCUKLAR İÇİN SANDALYE BULUNMALI VE SINIFLAR DÜZGÜN, TEMİZ OLMALI. GİRİŞTE KARŞIŞAMA MÜZİKLERİ ÇALIŞMALI  DAVETİYE HEM İNGİLİZCE HEM DE TÜRKÇE OLMALI.  ROTASYON PROGRAMI HAZIRLANMALI  20 DAKİKA ETKİNLİK 5 DAKİKA GEÇİŞ SÜRESİ KONMALI.  GİRİŞTE VESTİYER MUTLAKA BULUNMALI.

DAVETİYE İÇERİĞİ Değerli Anne-Babalar; Bildiğiniz gibi, çocuklarımızın sosyal-duygusal gelişimi açısından arkadaş ilişkileri oldukça önemlidir. Arkadaş edinimi, çocukların sosyal becerileri kazanmasının en iyi yoludur. Çocuk; paylaşmayı, grup halinde uyumlu hareket edebilmeyi, sorumluluk alabilmeyi, kendisini ifade edebilmeyi, hakkını savunabilmeyi arkadaşlık ilişkileri esnasında öğrenir. Bu amaçla, okulumuzda; Arkadaşlık temasını vurgulamak için çocuklarımızın arkadaşlarıyla paylaşımda bulunabilecekleri, keyifli zamanlar geçirecekleri bir workshop çalışması planladık. Program aşağıda belirtildiği gibidir. Etkinliğimiz doğumlu bir misafirimiz, onun bir arkadaşı ve ebeveyni ile sınırlıdır. Yer: Neşe Erberk Ortaköy Anaokulu Tarih: Saat: PROGRAM

Dear mums and dads, As you are aware due to our children's social and emotional development friendships are very important. Making new friends are a great way for our children's social benefit. Children; who share in a group environment are more involved in interacting, taking responsibility, able to explain self, defend self, they learn all this in a friendship environment. Due to this, at our school; we have planned a workshop where our children can enjoy themselves in a friendship environment. Below are the details for the workshop; Our workshop is limited with 2010,2011,2012,2013 birth dates, a friend of his/her classmates and their parents. Place: Neşe Erberk Ortaköy Preschool Date: Time:

DAVETİYE İÇİN İHTİYACIMIZ OLANLAR 1.BROŞÜR 2.KUPON 3.FİYAT LİSTESİ 4.BEYAZ ETİKET 5.TURUNCU ZARF 6.OKUL LOGOLU STİCKER 7.YUVARLAK KÜÇÜK BEYAZ ETİKET

SORU 1: DAVETİYEYİ NERELERDE KULLANACAĞIZ? -DAVETİYEYİ OKUL ÇEVRESİNDE POTANSİYEL SİTELERE DAĞITIRKEN KULLANIYORUZ SORU 2: SİTE ADRESLERİNİ NEREDEN BULACAĞIZ? - SİTE ADRESLERİNİ DASK SİSTEMİNDEN BULABİLİRSİNİZ. SORU 3: BROŞÜR KUPON VE FİYAT LİSTESİ SİPARİŞİNİ NASIL VERECEĞİZ? - BASIM MALZEMELERLE İLGİLİ SİPARİŞİ DASK SİSTEMİNDEN ÇIKARDIĞINIZ DAİRE SAYISI KADAR MERKEZE SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ. SORU 4 : SİTELERE BUNLARI NASIL GÖNDERECEĞİZ? - HAZIRLANAN DAVETİYEYİ POSTAHANE YOLUYLA ADRESLERE GÖNDEREBİLİRSİNİZ. SORU 5: SİTELER BU DAVETİYELERİ KABUL ETMEME DURUMLARI OLUYOR MU? - EVET OLUYOR BAZI SİTELER BU DAVETİYELERİ KABUL ETMİYOR BUNUN İÇİNDE SİTE SORUMLULARINI ARAYIP BİLGİLENDİRME YAPABİLİRSİNİZ.