Tel: 0912 802 5379 işte gidiyorum İşte gidiyorum... Karşılıksız bir aşka kurban ettim ömrümü! İşte gidiyorum, Toprak alsın benim de bu hazin öykümü...

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ISTiKLAL MARSI İSTİKLÂL MARŞI Mehmet Akif Ersoy.
Advertisements

İSTİKLAL MARŞI KAHRAMAN ORDUMUZA.
Marşımız....
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
YAPRAKLARIN PEŞİNDEN AĞLAYAN ADAM!!!
BOŞANMA SEBEBİ.
Tanrı, melek ve bebek:.
Benim Memleketim Bir Başkadır Havasına suyuna taşına toprağına
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
BUGÜN HAYAT ÇOK GÜZEL!.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
Kar ve Hüzün Ahmet Ünal ÇAM.
Anneme Mektup Ben bu gurbete ile düştüm düşeli, Her gün biraz daha süzülmekteyim. Her gece, içinde mermer döşeli, Bir soğuk yatakta büzülmekteyim. Böylece.
İŞTE ANNELERİMİZ.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
Benim gönül dostlarım: Dünyanın dört bir kö ş esinden derledi ğ im çiçekler.
Emin misin? Yağmurun bir gün kesilmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyârdan diyâra gezdiren rüzgârın.
Emin misin? Yağmurun bir gün kesilmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyârdan diyâra gezdiren rüzgârın.
KAFİYE VE REDİF ÖRNEKLERİ
Sevgili günlük, Bugün çok yoruldum. Neden mi bugün hem eğlendik hem öğrendik… Merak mı ediyorsun? Peki anlatayım…

NİCE NİCE YILLARA... CANIM BABACIĞIM SENİ SEVİYORUM AYSUN ASAR
Selim Furkan Tekin Hz-D
CAHİT KÜLEBİ Hayatı Sanatı Eserleri Seçme Şiirleri.
BİR SARI LİRA GİBİ SAKLANAN ÖMÜR….
Mazi Kalbimde Yaradır Sesli Dinleyiniz.
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
ORMAN HAFTASI MART.
ZAMİRLER (ADILLAR). ZAMİRLER (ADILLAR) Bu konuda seni uyarmıştım. Şunları bahçeye bırakır mısın? Aşağıdaki cümlelerdeki zamirleri bularak türlerini.
Yaşanan tüm güzel anlar bitmiş meğer gözünde…
İSTİKLAL MARŞI.
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
İKİMİZ Mİ, HEMEN Mİ ? Oraya varmak mı? İkimiz mi? Hemen mi? Dur, bekle beni, geliyorum En güzel yerinden öpeceğim Bilmem dudakların mı? Gözlerin mi? Önce.
Ömer Hayyam rubailer Ömer Hayyam
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
ANNECİĞİM.
BAYRAKSIZLAR                                              
&&&& Eyy Gönül &&&&.
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda
Bilesin Dedim Hiç sevmedim seni şehir, hiç ama hiç. Ne ışıklarını, ne gökyüzünü, ne yağmurunu, gökkuşağını bile.
mavi Parlak, mavi bir sabah; sakin, sessiz...
Sesli izleyin Geçişler için tıklayın Olmasa da olur dedi ğ imiz insanlarla doludur hayatımız; tanı ş tı ğ ımız, selamla ş tı ğ ımız; klasik cümlelerle.
İSTİKLAL MARŞI KAHRAMAN ORDUMUZA.
Umudun mahzenindeyim SESİ AÇIN.. ...
TAKILMALI OLTANA MUTLULUK Yok etmeli kurutmalısın tüm acıları kalbindeki noktada, Ümitle dağıtmalısın heyecanını bedenine, her dokuna Uzaklaşmalısın her.
MEÇHUL54 SELAMLAR.
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
,,,,,,, ,,,, KARANLIK GECEDE KARASUDAN ZAP SUYUNA GİDEN YOL.
GiTTiĞiN YeR.
Hazırlayan;Asli PelinGEZER
ARKADAŞLIK İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur. Mevlana.
SAAT GEÇE ATAM DOLMA BAHÇEDE
İSTİKLAL MARŞI KAHRAMAN ORDUMUZA!.
ZORUMA GİDİYOR.
GÖNÜLLE SOHBET Elime değmemişse bir kere eli, Adım dememişse sus ise dili. Kaçırıp aklımı eylerdim deli, Ben senin yerinde olaydım gönül...
SeNDeN SoNRa.
Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi, tarif et desen bana herhalde sadece ′anne′ derdim. dersimiz.com.
SAVAŞ ÖLÜM YANGIN ŞİDDET DEPREM.
BOŞANMA SEBEBİ.
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
Türk Kadınlar Birliği ülkemizde her yıl çocukları için büyük fedakarlığa katla­nan annelerden birini yılın annesi seçer. Yılın annesinin kişiliğinde tüm.
TABLOLAR RÜBAİLER ve Teoman Bayer Değerli kardeşim Teoman Bayer’in
SİGARA VE GERÇEKLER Sigara: İyi Düşün Ey İnsan Sen mi Beni Tüketiyorsun Yoksa Ben mi Seni?
Balıkesir Parkında ( Hatırla Sevgilim) CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF
Dostlarıma sunu: gülay.
BiR ŞiiRSiN DuDaKLaRıMDa
Sunum transkripti:

Tel:

işte gidiyorum İşte gidiyorum... Karşılıksız bir aşka kurban ettim ömrümü! İşte gidiyorum, Toprak alsın benim de bu hazin öykümü... İşte gidiyorum... gurbet yorgunu gövdemi, Çukura kim indirecek? İşte gidiyorum, Bu menfur cinayeti, şimdi çıkıp kim üstlenecek? Çürüdü gözlerim, Çürüdü yüreğim, bu yağmurlu şehirde. İşte gidiyorum, Beni kaldırın, hicranım kalsın teneşirde. Size, yüzyallardır sesini kaybetmiş Bir türküyü söyleyecektim; Ve bir yayla rüzgarı şefkatiyle Kirpiğinizin ucundan öpecektim... Bir masum türküydü sadece Yüz binlerce mağdurun gönlünde; Belki söyleriz hep birlikte Belki... mahşerin birinci gününde. Tel: Nasıl sevmiştim hepinizi, Nasıl böyle oldu akıbetim? Ve nasıl çöle döndü, O benim gül-gülistan memleketim? İşte gidiyorum, Hiçbiriniz, hiçbir dilde beni anlamadınız. Ben başımı verdim, sizinse İnsafsız bir linç oldu karşılığınız. İşte gidiyorum, Penceresiz bir dünyanın bilinmez labirentine... İşte gidiyorum, ''Saçlarındaki yıldızları artık koparabilirsin anne! '' Sonunda kaptırdım gönlümü Ölüm denen o kaypak türküye. Ve işte kurtuldun benden Şen olasın ey sevgilim; Türkiye! Elbet benim de vardı, Kendime ve yurduma dair umutlarım. Belki bıraktığım yerden sürdürür; Dostlarım, karım ve çocuklarım... Çatladı yüreğim, çatladı sazım. Demek ki böyleymiş yazım. Sizlere armağan olsun Sizlerden ödünç aldığım bu yürek sızım. Bu nasıl hapis Tanrım Sabah-sabah bu ne hikmet, bu ne sis? Kalbime son mermiyi sıkmak Sana mı düştü, ey güzel Paris? İşte gidiyorum, Kalmadı söyleyecek son bir sözüm. Dediğiniz gibi olsun be! Dediğiniz gibi olsun gözüm! İşte gidiyorum, Tükenmişti inancım, bu nankör hayata dair. Belki benim için birkaç mısra döktürür Hayaloğlu diye bir şair!..

Tel: