Türksat Uydu Hizmetleri Müşteri İlişkileri Direktörü

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
İçindekiler KabloTV nedir? Niçin KabloTV?

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.
Emre ERDEM Haziran 2013.
18 NİSAN 2013 İZMİR CeBIT Bilişim Eurasia ve CeBIT Sinerji Zirvesi ANADOLU BİLİŞİM’LE BULUŞUYOR 124.
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
Sayısal Yayıncılık Teknolojilerinde Gelişmeler Semineri ANTALYA
Çevik Kurumlar Oluşturabilmek İçin Bulutta İş Uygulamaları Kutlay E. Şimşek Genel Müdür İstanbul, 12 Şubat 2013.
Gökhan AY Süreç Geliştirme Yöneticisi.
Kurum Web Sitesi Çalışmaları
20. Yaşını kutlayan İnterpro 18.yılını kutlayan BThaber 7. yılındaki BThaber Platform etkinlikleri 3. kez Kamuda BT Yönetimi Platformu. Rakamlarla İnterpro.
BİLGİ TOPLUMU STRATEJİSİ Halil İbrahim AKÇA DPT Müsteşar Yrd. 7 Eylül 2006.
16 Haziran Genel Kurul 16 Haziran 2009 Feriye Kültür Merkezi.
07 HAZİRAN 2013 Lider Teknoloji Altyapı Operatörü Murat Kuran Satış Müdürü 2013 Sayısal Yayın Konferansı.
Akademik Bilişim Ocak 2013 – Akdeniz Üniversitesi - Antalya Dijital Ayrılık Probleminin Çözümünde Uydu Tabanlı Birleşik Ağ Uygulamaları.
SAVUNMA SANAYİMİZİN İÇ VE DIŞ EKO SİSTEMİNİ GELİŞTİRMEK SİNERJİTÜRK-SAVUNMA’08 ANTALYA, TÜRKİYE Aralık 2008 SİNERJİTÜRK-SAVUNMA’08 ANTALYA, TÜRKİYE.
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
TÜRKSAT “iletişim her şeydir” ULUSLAR ARASI UYDU OPERATÖRÜ NEJAT DÖĞER UYDU HİZMETLERİ KURUMSAL ÇÖZÜMLER DİREKTÖRÜ.
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
ALEXANDER KÜHNEL Genel Müdür HİFAŞ
Düzlemsel Uydu Antenleri
Türksat 3A.
Birtel İletişim Teknolojileri
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
iPara Üyeliksiz Ödeme Altyapısı
1. HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group ( kuruluşudur. Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir.
İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİNDE ENTEGRASYON
E-Ticaret (Rakamlarla Giriş) Sunu İçerik Kaynağı: İyiler, Z. (2009). Elektronik Ticaret ve Pazarlama, T.C. BAŞBAKANLIK Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Kavramlar, Dünyada ve Türkiye’deki Uygulamaları
GLOBALCV İŞTESOSYAL PROJESİ İLE ARADIĞINIZ ADAYA ULAŞIR Türkiye’nin ilk sosyal kariyer sitesi İŞTESOSYAL ve en güncel dataya sahip portalı GLOBALCV ’nin.
Facebook.com/HotMobilePress Twitter.com/HotMobilePress :: EYLÜL 2012 :: MOBİL TEKNOLOJİLERE ODAKLI İLK ve TEK TÜRKÇE ONLINE YAYIN.
Tanımı: Bilgisayar sistemlerinin donanım ve yazılım kurulumu, ağ sistemlerinin kurulumu, yönetimi ve ağ ortamı üzerinde yaşanabilecek sorunlar, çözüm.
İşletme Doktora Programı Bilgi Teknolojileri ve Yönetim (IYO 713)
1/22 TÜRKSATBilişim “iletişim herşeydir”. 2/22 KURULUŞ 5189 sayılı Kanun ile 22 Temmuz 2004 tarihinde özel hukuk hükümlerine tabi ve ticaret kanunu hükümleri.
İnteraktif Medya Dünü Bugünü Yarını Uğur Şeker / Dijital Büro İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi 'Mobile Marketing Conference'
ESKİPAZAR ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ
CEO Web Sitesi Kurduğu Üyelerine, –Sanal kimlik ( vb.) –CV ve iletişim bilgilerini güncel tutmak –Eğitici ve bilgilendirici.
E-Devlet E-Dönüşüm Vize Projesi
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ Kamu Bilişim Platformu - 17
ZAMANI ÖĞRENELİM.
9.sınıfı geçen öğrenci, kendisinin ve velisinin görüşü doğrultusunda;ilgili müdür yardımcısı, sınıf öğretmeni ve okul rehber öğretmeni tarafından ilgi,istek,yetenek.
20 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiriyoruz…
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
EĞİTİMDE FATİH PROJESİ BAŞLICA BİLEŞENLER
Elektrikli Araç Şarj İstasyonları ve Yönetim Sistemleri.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
Teknolojinin bulunduğu her yerdeyiz Günde ortalama 20 bin video izleme ve 40 bin tekil ziyaretçi ile teknoloji yayıncılığına video içeriğiyle yön veriyoruz.
Suat Baysan Acmena Technology Management & Investment Corparation Creating a New 4.5 & 5G Ecosytem in Turkey.
Sunucu İşletim Sistemleri-1
Turkcell Kurumsal Satış Direktörü
Türkiye Bankalar Birliği Eğitim Merkezi İktisadi İşletmesi Seminerleri
ALİBABA GROUP Hazırlayan : Mehmet özdemirler
haZIRLAYAN: ELİF KARAOĞLU
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
ALİBABA GROUP KURULUŞU
Cacoo Bir çevrimiçi (online) diagram oluşturma ve paylaşma programı.
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
2010 TAKVİMİ İYİ SENELER.
Bilişim teknolajileri. ①①① ↕①↕① TEMEL KAVRAMLAR.
ANFAŞ FUARLARI KAZANDIRIR
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
ANFAŞ FUARLARI KAZANDIRIR
ANFAŞ FUARLARI KAZANDIRIR
Türkiye Bankalar Birliği Eğitim Merkezi İktisadi İşletmesi Eğitimleri
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
Elektronik-Ticaret’te Arama Motoru Optimizasyonu ve Sosyal Medya
Sunum transkripti:

Türksat Uydu Hizmetleri Müşteri İlişkileri Direktörü OYUN DEĞİŞİYOR… Dr. R. Ruşen KÖMÜRCÜ Türksat Uydu Hizmetleri Müşteri İlişkileri Direktörü

Yayıncılık Hizmetleri HİZMET ALANLARIMIZ Türksat Uydularının Kontrolü ve İşletmesi Uydu Üzerinden Verilen Hizmetler Yayıncılık Hizmetleri VSAT Uydunet SKY Kablo Hizmetleri Bilişim Hizmetleri Coğrafi Bilgi Teknolojileri Geniş Band TV ve Radyo yayıncılığı (Broadcasting), Ses data ve görüntü aktarımı VSAT (Very Small Aperture Terminal) hizmetleri, Teleport Hizmetleri, Mobil araçlarla SNG hizmeti IDR & IBS Sistemi (Noktadan noktaya data iletim hizmeti) Uydu üzerinden Internet Erişim Hizmeti Türksat A.Ş. aynı zamanda Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu’nun analog ve digital yayınlarının hem uydu vasıtasıyla hem de uydu sinyallerinin karasal yayına dönüştürülerek Orta Asya’ya ulaştırılmasında etkin rol oynamaktadır. Uzun yıllara dayanan Kablo TV tecrübesi ile Türksat A.Ş. Orta Asya kardeş ülkelerindeki Kablo TV projelerinde önderlik yapabilecek kabiliyette olup hem teknik bilgi hem de Kablo TV işletmeciliği konularında bu ülkelere gereken desteği verebilecektir. Türksat A.Ş. dünyanın en büyük uydu operatörleri ile girdiği işbirliği ve ortak projeler neticesinde elde ettiği tecrübeleri daha da geliştirerek bu bölgeye taşıyabilir ve bölgedeki uydu operatörleriyle geniş çaplı projeler geliştirebilir ve işbirliğine girebilir. Bölgenin en yeni uydu projesi olan Kazaksat projesi bağlamında, Orta Asya’daki uydu üretici firmaları ve uydu operatörleri ile işbirliği geliştirilebilir. Bu ortak girişler sayesinde karşılıklı teknoloji transferi olanakları değerlendirilebilir. Aynı zamanda bu operatörlere uydu pazarlama ve işletme alanlarında bilgi aktarımı yapılıp, uzay kapasitesi değişim programları hazırlanabilir. Ayrıca ülkeler arası ikili ve çok yönlü uzman elaman değişimi yapılması ve bu kapsamda eğitim programlarının geliştirilip uygulanması mümkündür.

HAKKIMIZDA Dünyanın 18 lider uydu operatörlerinden biri İleri teknoloji, altyapı ve tecrübe Daha geniş coğrafya ve artan kullanıcı sayısı 500’ün üzerinde TV ve Radyo Kanalı 2,4 Milyon Aboneli Kablo TV Yayın Platformu E-Devlet Hizmetleri

UYDULARIMIZ Türksat 1A ile Ocak 1994 Türksat 1B ile Ağustos 1994’te başlayan uydu sektörüne girişimiz Türksat 1C uydusunun Temmuz 1996’da Türksat 2A uydusunun Ocak 2001 de fırlatılması ile devam etmiştir Türksat 3A uydusu Haziran 2008’de fırlatılmıştır

YENİ UYDULARIMIZ Türksat 4A ve Türksat 4B uyduları Mitsubishi uydu üretim tesislerinde Türk-Japon mühendislerin ortak çalışmalarıyla üretilmektedir

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ Müşteri Odaklı Çalışma Kültürü 360⁰ Müşteri Takibi Online Memnuniyet Anketleri Düzenli Müşteri Ziyaretleri Müşteri Portalı Mobil Uygulamalar Kurumsal Twitter Hesabı Sosyal Sorumluluk Projeleri

OYUN DEĞİŞİYOR…

Ka-Band: Uydu Yayıncılığının Geleceği

4K: Uydu Yayıncılığının Geleceği

YENİ TEKNOLOJİLER Mpeg4 – DBS2: Uydu Yayıncılığının Geleceği

Teşekkür Ederim