Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İSTANBUL ADALET SARAYININ DÜZENLEDİĞİ 100. YILINDA MİLLİ DESTANIMIZ ÇANAKKALE ŞİİR YARIŞMASINE 3-A SINIFI ÖĞRENCİMİZ SENA KUTLU İSTANBUL GENELİNDE 5. OLMUŞTUR.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İSTANBUL ADALET SARAYININ DÜZENLEDİĞİ 100. YILINDA MİLLİ DESTANIMIZ ÇANAKKALE ŞİİR YARIŞMASINE 3-A SINIFI ÖĞRENCİMİZ SENA KUTLU İSTANBUL GENELİNDE 5. OLMUŞTUR."— Sunum transkripti:

1 İSTANBUL ADALET SARAYININ DÜZENLEDİĞİ 100. YILINDA MİLLİ DESTANIMIZ ÇANAKKALE ŞİİR YARIŞMASINE 3-A SINIFI ÖĞRENCİMİZ SENA KUTLU İSTANBUL GENELİNDE 5. OLMUŞTUR. 22.01.2015 TARİHİNDE İSTANBUL ADALET SARAYINDA ÖĞRETMENİ VE OKUL MÜDÜRÜMÜZLE BERABER ÖDÜL TÖRENİNE KATILAN VE DUYGU YÜKLÜ ŞİİRİNİ OKUYAN ÖĞRENCİMİZ ÖDÜLÜNÜ ALMIŞ VE GURURLA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTMIŞTIR.ÖĞRENCİMİZE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ. ÖĞRETMENİ MUSA AKALAN VE ÖĞRENCİMİZİN AİLESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

2 ÇANAKKALE DESTANI Yurdun dört bir yanı düşman, Geliyorlar biner biner. İngiliz, Anzak ve Fransız’ı, Vuruyorlar biner, biner. Büyük Atam geçti başa, Çanakkale şahlandı. Bir ulusun kaderi, Çanakkale de aklandı. 18 Mart deyip de geçme, Birlik kardeşlik günüydü. Unutturma o günleri, O gün varlık günüydü. Türk’ü, Arab’ı, Kürt’ü, Çanakkale de yatıyor. Bu vatanın kalbi, Çanakkale de atıyor. Rabbim korusun bizleri, Dönmeyelim o günlere, Saygımızı gösterelim. Çanakkale de yatan yüzbinlere.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12


"İSTANBUL ADALET SARAYININ DÜZENLEDİĞİ 100. YILINDA MİLLİ DESTANIMIZ ÇANAKKALE ŞİİR YARIŞMASINE 3-A SINIFI ÖĞRENCİMİZ SENA KUTLU İSTANBUL GENELİNDE 5. OLMUŞTUR." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları