Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

02-11 Ocak 2011 Tarihleri arası Verem Eğitimi ve propoganda haftası etkinliklerinden resim ve şiir yarışmasında ödüle layık görülen ilk ve orta dereceli.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "02-11 Ocak 2011 Tarihleri arası Verem Eğitimi ve propoganda haftası etkinliklerinden resim ve şiir yarışmasında ödüle layık görülen ilk ve orta dereceli."— Sunum transkripti:

1 02-11 Ocak Tarihleri arası Verem Eğitimi ve propoganda haftası etkinliklerinden resim ve şiir yarışmasında ödüle layık görülen ilk ve orta dereceli okul öğrencilerine günü ödül töreni düzenlenmiştir.

2 2011 yılı Verem Eğitim ve Propoganda haftasında resim dalında 1.olan M.Kemal Atatürk İ.Ö.O öğrencilerinden Zeynep Duygu TAŞDEMİR’ e İl Sağlık Müdürü Dr. Turhan SULHAN tarafından notebook ödülü verilmiştir. 2011 yılı Verem Eğitim ve Propoganda haftasında resim dalında 2.olan M.Kemal Atatürk İ.Ö.O öğrencilerinden Helin BARIŞ’a İl Milli Eğitim Müdürü Bilal YILMAZ tarafından Fotoğraf makinesi ödülü verilmiştir.

3 2011 yılı Verem Eğitim ve Propoganda haftasında resim dalında 3.olan M.Kemal Atatürk İ.Ö.O öğrencilerinden Özcan YİĞİT’ e İl Sağlık Müdürü Dr. Turhan SULHAN tarafından Mp4 ödülü verilmiştir. 2011 yılı Verem Eğitim ve Propoganda haftasında şiir dalında 1.olan Merkez Naci Gökçe Lisesi öğrencilerinden Yıldız ASLAN’a İl Sağlık Müdürü Dr. Turhan SULHAN tarafından notebook ödülü verilmiştir.

4 2011 yılı Verem Eğitim ve Propoganda haftasında şiir dalında 3
2011 yılı Verem Eğitim ve Propoganda haftasında şiir dalında 3.olan Eleşkirt 75. yıl Cumhuriyet Atatürk S.M.L öğrencilerinden Muhterem Nur İKİZLER’ e İl Sağlık Müdürü Dr. Turhan SULHAN tarafından Mp4 ödülü verilmiştir. 2011 yılı Verem Eğitim ve Propoganda haftasında şiir dalında 2. olan Eleşkirt Ç.P. L. Öğrencilerinden Yasemin TAŞKIRAN’ a İl Milli Eğitim Müdürü Bilal YILMAZ tarafından fotoğraf makinesi ödülü verilmiştir.

5 2011 yılı Verem Eğitim ve Propoganda haftasında resim ve şiir dalında dereceye giren ilk ve orta öğretim öğrencilerinin günü ödül töreni.


"02-11 Ocak 2011 Tarihleri arası Verem Eğitimi ve propoganda haftası etkinliklerinden resim ve şiir yarışmasında ödüle layık görülen ilk ve orta dereceli." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları