Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÖMER VE EL. Bu Ömer Ve Ömer’in yanında gördüğünüz onun arkadaşı El. Şimdi şöyle düşünün el nasıl iyi bir arkadaş olabilir? Daha fazla düşünün….

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÖMER VE EL. Bu Ömer Ve Ömer’in yanında gördüğünüz onun arkadaşı El. Şimdi şöyle düşünün el nasıl iyi bir arkadaş olabilir? Daha fazla düşünün…."— Sunum transkripti:

1 ÖMER VE EL

2

3 Bu Ömer Ve Ömer’in yanında gördüğünüz onun arkadaşı El. Şimdi şöyle düşünün el nasıl iyi bir arkadaş olabilir? Daha fazla düşünün….

4 Ömer derki “Merhaba el ben uçmak istiyorum. Fakat hiç kanadım yok.”

5 El ona yardım etmek için : “Ben senin uçağın olabilirim haydi binebilirsin.” der Vuuuuuu uçuyoruzzzzzz.

6 Ömer :” Merhaba el. Ben dans etmek İstiyorum fakat müziğim yok.” El derki: “Tamam Ömer. Ben senin müzisyenin olacağım. Benim piyanom var ve çalmayı biliyorum.” Ding, dong, dong……piyano çalar.

7

8 Ömer “Merhaba el benim canım lezzetli bir şeyler istiyor fakat ben ne olduğunu bilmiyorum” der.

9 “Tamam Ömer. Ben senin küçük fırıncın olacağım.Elmalı bir kek mi istersin yoksa çikolatalı bir kek mi? “Elmalı çikolatalı bir kek istiyorum.” diye bağırır Ömer “Yum, yum, yum….”

10 “Merhaba el. Ben elim sende oyununu oynamak istiyorum ama kendi kendime oynayamam ki.” der Ömer “Tamam Ömer. Ben senin oyun arkadaşın olabilirim.” der el. “ Senin saçına dokunabilir miyim? diye sorar el Ömer “Evet tabii ki dokunabilirsin.” der.

11 “ Senin burnuna dokunabilir miyim? diye sorar el Ömer “ Evet dokunabilirsin.” der. “Senin eline dokunabilir miyim?” diye sorar el Ömer “Evet dokunabilirsin.” der.

12 “Ve senin iç çamaşırına dokunabilir miyim? diye sorar el “Hayır!” diye bağırır Ömer “Dokunamazsın.”

13 “Aferin Ömer ” der el “Birinin senin iç çamaşırına dokunması iyi bir şey değildir. Ve eğer birisi sana bunu yaparsa güvendiğin birine anlat.Bunu bir sır olarak saklama.”

14 “Merhaba el. Ben rüyalar diyarına seyahat etmek istiyorum fakat oraya nasıl gideceğimi bilemiyorum.” der Ömer “Tamam Ömer, sana yolu gösterebilirim sadece yatağına uzan, gözlerini kapat ve oraya sadece kendin gidebilirsin.” der el

15 ZZZZZ Ömer gider……

16 İng. Çeviri: Melek ALTUĞ Bağlar RAM


"ÖMER VE EL. Bu Ömer Ve Ömer’in yanında gördüğünüz onun arkadaşı El. Şimdi şöyle düşünün el nasıl iyi bir arkadaş olabilir? Daha fazla düşünün…." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları