Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BUGÜNE DÖNÜŞ ses düğmesini açabilirsiniz Evet; en yaşanası dönemiydi kocamış dünyanın, 1960’lı yıllar. Yazmakla bitmezdi, o rengarenk siyah-beyaz detaylar,

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BUGÜNE DÖNÜŞ ses düğmesini açabilirsiniz Evet; en yaşanası dönemiydi kocamış dünyanın, 1960’lı yıllar. Yazmakla bitmezdi, o rengarenk siyah-beyaz detaylar,"— Sunum transkripti:

1

2 BUGÜNE DÖNÜŞ ses düğmesini açabilirsiniz

3

4 Evet; en yaşanası dönemiydi kocamış dünyanın, 1960’lı yıllar. Yazmakla bitmezdi, o rengarenk siyah-beyaz detaylar, masum heyecanlar, ortak korkular, ortak coşkular, küçük mutluluklar.

5 Ama bitmişti; güzel bir aşk gibi göçüp gitmişti yaşananlar, akıp gitmesi kaçınılmaz olanlar.

6 Peki; belli değil miydi? Elbette bitecekti ve bitmeliydi. Artık, bugüne dönmenin, “Bugün”ü görmenin zamanı gelmişti.

7 Alınan her nefes kar; kalan yaşamın ilk anı değil miydi? Onlarca yıl sonra özlemle anılacak onca güzellik daha bozulmamış; güzel bir aşk gibi yaşanacakların çoğu henüz başlamamıştı.

8 Yaşamın her dönemi bir armağandı ve yaşanmışların yeri ayrıydı; ne bugün, dünün aynısı olmalı, ne de dün, bugünü çalmalıydı… düş hekimi yalçın ergir http://www.ergir.com müzik: eve dönüş – cengiz onural (bir nefes hayat / kalan müzik)


"BUGÜNE DÖNÜŞ ses düğmesini açabilirsiniz Evet; en yaşanası dönemiydi kocamış dünyanın, 1960’lı yıllar. Yazmakla bitmezdi, o rengarenk siyah-beyaz detaylar," indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları