Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

OKUL AİLE BİRLİĞİ FAALIYET RAPORU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "OKUL AİLE BİRLİĞİ FAALIYET RAPORU"— Sunum transkripti:

1 OKUL AİLE BİRLİĞİ FAALIYET RAPORU 2014-2015
ZÜHTÜPAŞA İLKOKULU

2 19 Ekim 2013 tarihinde yapılan seçimle Zühtüpaşa İlkokulu Okul Aile Birliği yönetim kurulu aşağıdaki şekilde oluşmuştur. % 100 Velilerden oluşan OAB, çoğu zaman 8 ya da 9 kişi olarak çalışmalarını yürütmektedir. OAB olarak amacımız, gönüllülük esasına dayanan bu faaliyette mevcut sayıda aktivite duyuruları, haftalık bülten eki ve uzantılı e-posta adresinden yapılmaya başlanmıştır. Böylece OAB aktivitelerine dikkat çekmek amaçlanmıştır.

3 OKUL AILE BİRLİĞİ FAALİYET RAPORU 2014-2015 // EKİM
Okul merdivenlerine eğitici stickerler uygulanmıştır. 2 Adet arıtmalı su sebili alınmıştır. Geri dönüşüm kutuları temin edilmiştir. Tuvaletlere maşrafa ve çöp kovaları temin edilmiştir. Kulüp dersleri için satranç , masa ve taşları temin edilmiştir. Yemekhane işletmesi okul kantincimize verilmiş olup, her ay kira geliri sağlanacaktır. Ayrıca; gıda mühendisi ile her ay bir sonraki ayın yemek listesinin belirlediği menü bilgimiz dâhilinde hassasiyetle incelenmiş olup, doğal ve sağlıklı menü oluşturulması sağlanmıştır.. Yemekler de zeytinyağı ve tavuk da kısıtlama sağlanması görüşmüştür. Okulumuz adına facebook sayfası ve OAB iletişim adresi oluşturulmuştur.

4 OKUL AILE BİRLİĞİ FAALİYET RAPORU 2014-2015 // KASIM
Kayıp eşya formu düzenlenerek kayıp dolabı düzenli hale getirilmiştir. 1 Kasım tarihinde eğitim danışmanı Nurullah Demir eşliğinde “Yeni Nesil Anne Baba Eğitimi” üzerine seminer düzenlenmiştir. Okulumuz satranç eğitiminde birliği sağlamak açısından sağlam bir yöntem getirmekte ve buna yönelik çocuklarımıza satranç odası dizayn edilmiştir. Deneyimli hemşire Sn. Susay Pordoğan okulumuzun sağlık biriminde hafta içi her gün tam zamanlı hizmet vermektedir.

5 OKUL AILE BİRLİĞİ FAALİYET RAPORU 2014-2015 // KASIM
Okulumuz öğrencilerine 3D sinema gösterimi ile keyifli bir gün geçirmişlerdir. Okulumuz dış cephe, anasınıfı ve koridorlar olmak üzere ressam Hasan Baran çalışmaları ile güzelleştirilmiştir.

6 OKUL AILE BİRLİĞİ FAALİYET RAPORU 2014-2015 // KASIM
Okulumuz spor salonu yeniden tadilat ve boya işleri yapılarak faaliyete sunulmuştur. OAB’ ne bağlı okul hizmetli 6 çalışanı mevcut olup, maaş ve SSK ödemeleri yapılmaktadır. Çatı onarımı, su boruları, mantolama ve 3/E sınıfına ait yemek boruları dışarıya alınarak sınıf kullanılır hale getirilmiştir.


"OKUL AİLE BİRLİĞİ FAALIYET RAPORU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları