Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KONTROL İZLEYİCİDE Her şeye rağmen muhakkak bir Nur’a doğru yürümekteyiz. Bende bu imanı yaşatan kuvvet, yalnız aziz memleket ve milletim hakkındaki.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KONTROL İZLEYİCİDE Her şeye rağmen muhakkak bir Nur’a doğru yürümekteyiz. Bende bu imanı yaşatan kuvvet, yalnız aziz memleket ve milletim hakkındaki."— Sunum transkripti:

1

2 KONTROL İZLEYİCİDE

3

4

5

6

7 Her şeye rağmen muhakkak bir Nur’a doğru yürümekteyiz. Bende bu imanı yaşatan kuvvet, yalnız aziz memleket ve milletim hakkındaki payansız muhabbetim değil bugünün karanlıkları, ahlaksızlıkları, şarlatanlıkları içinde sırf vatan ve hakikat aşkıyla ziya serpmeğe ve aramaya çalışan bir gençlik gördüğümdendir.

8

9 BAŞBAKAN BU AKŞAM CUMHURBAŞKANININ RESEPSİYONUNDA, "BEN BARİKATLARI KALDIRMA EMRİ VERMEDİM" DEMİŞ. YA POLİSE KURŞUNLAMA DAHİL, HALKI EZİN TALİMATI VERİLMİŞ OLMALI YA DA, POLİS VERİLEN EMRİ DİNLEMEMİŞ VEYA BÜYÜK KALABALIĞIN ORTASINDA KALINCA KORKMUŞ OLMALI. KORKULMAYACAK GİBİ DEĞİL. ORADAKİ CUMHURİYET KORUYUCULARININ HİÇ BİRİNDE SİLAH YOKTU. ELLERİNE SOPA VEYA TAŞ BİLE ALMAMIŞLARDI. AMA, KARARLILIKLA YÜRÜYORLARDI. BASINÇLI SUYA ALDIRMIYORLARDI. EĞER POLİS MÜDAHALEYİ SÜRDÜRSE, HALKTAN DA POLİSTEN DE ÇOK KAN DÖKÜLÜRDÜ. ULUSLARARASI PLATFORMDA RTE'NİN VE AKP İKTİDARININ BİTMEKTE OLAN İTİBARI TEMELLİ YOK OLACAK VE TAM BİR FAŞİST İKTİDAR (RTE) GÖRÜNTÜSÜ VERİLECEKTİ. AMA AKP TABANINA DA BİR MESAJ VERMELERİ GEREKİYORDU. "POLİSE TALİMAT VERMEDİM" DERKEN, BU AMACI TAŞIYOR OLMALIYDI. OYSA; "BENİM SAĞDUYUM BASKIN ÇIKTI, AKLI SELİM İLE POLİSE BARİKATLARI KALDIRIN. BIRAKIN HALK YÜRÜSÜN DEDİM" DİYEBİLSEYDİ BÜYÜK PUAN ALIRDI. AMA NEREDE O BASİRET?

10 ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL’den “...eğer bazen ihtiyatkâr hareket ediyorsak, aşırı ölçüde şüpheli davranıyorsak, bize çok pahalıya mal olan hürriyetimizi kaybetmek hususundaki korkumuzdandır. Bu hürriyetin bir küçük kısmını sakat etmektense, hepsini birden feda etmeyi tercih ederiz...”  diyordu ATATÜRK  29.10.1923 Fransız muhabir Maurice Pernot’ya demeç

11

12 bakan bakıyor, sadece bakakalıyor... « yüzündeki ifadeye bayıldım»

13

14

15

16

17 İzmir

18

19 Eğer kadınlarımız gerçekten ulusun anası olmak istiyorlarsa, erkeklerimizden daha çok aydın, daha fazla bilgili olmaya mecburdurlar.

20 İzmir

21 Temel ilke ; Türk ulusunun haysiyetli ve onurlu bir ulus olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam bağımsızlığa sahip olmakla gerçekleştirilebilir. Ne kadar zengin ve bolluk içinde olursa olsun, bağımsızlıktan yoksun bir ulus, uygar insanlık dünyası karşısında uşak olmak katından yüksek bir işleme yaraşmaz.

22

23

24 arkalarında tankları, ellerinde biber gazları düşmanı bekliyorlar sanki, bunlar da bu vatanın insanları ama... ?

25

26 Özgürlük ve Bağımsızlık BENİM KARAKTERİMDİR... HAZIRLAYAN ÇETİN İMİR 30 EKİM 2012 cetinimir@gmail.com


"KONTROL İZLEYİCİDE Her şeye rağmen muhakkak bir Nur’a doğru yürümekteyiz. Bende bu imanı yaşatan kuvvet, yalnız aziz memleket ve milletim hakkındaki." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları