Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız!.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız!."— Sunum transkripti:

1 BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız!

2 ALLAH’IN GÜCÜ ! DUA ! İMAN ! SEVGİ ! VERMEK !
Hayatta ki en önemli şey... En güçlü iletişim kanalı... DUA ! En değerli servet... İMAN ! SEVGİ ! Hayatta ki en etkili güç... En büyük mutluluk... VERMEK !

3 ÜMİT ! KAYGI ! BEYİN ! ÖZ SAYGIYI YİTİRMEK ! GENÇLİK !
Onsuz olunması en kötü şey... ÜMİT ! KAYGI ! En yıkıcı alışkanlık ... Dünya üzerinde ki en inanılmaz bilgisayar... BEYİN ! En büyük kayıp... ÖZ SAYGIYI YİTİRMEK ! En büyük doğal enerji kaynağı... GENÇLİK !

4 BENCİLLİK ! KORKU ! GÜLÜMSEYİŞ ! MAZERET ! DEDİKODUCU ! YAPABİLİRİM !
En çirkin kişilik özelliği... Üstesinden gelinmesi gereken en büyük sorun... KORKU ! GÜLÜMSEYİŞ ! En güzel kıyafet... Başarıyı engelleyen en güçlü düşman... MAZERET ! Toplumda istenmeyen en tehlikeli kişi... DEDİKODUCU ! En güç dolu sözcük... YAPABİLİRİM !

5 BAŞKALARINA YARDIM ETMEK !
En değersiz duygu... KENDİNE ACIMAK ! En çok güç veren aşı... TEŞVİK ETMEK ! En etkili uyku ilacı... ZİHİN HUZURU ! En takdir edilen iyelik... GÜVENİLİRLİK ! BAŞKALARINA YARDIM ETMEK ! En memnunluk verici iş...

6 LÜTFEN BU MESAJI ARKADAŞLARINIZLA PAYLAŞIN !
Ve en iyi yaklaşım... ŞÜKRETMEKTİR ! Şükretmek, hayatın iyi taraflarını ortaya çıkarır. Sahip olduklarımızın aslında yeterli, hatta fazla bile olduğunu hissettirir. Reddi kabule, düzensizliği düzene, karmaşıklığı netliğe çevirir. Bir öğün yemeği ziyafete, bir evi bir yuvaya çevirir. Şükretme geçmişimizi anlamlı kılar, bugüne huzur ve yarınlara bir ışık getirir. LÜTFEN BU MESAJI ARKADAŞLARINIZLA PAYLAŞIN !

7 www.herice.com fatih5245 Google Grubu
Üye sayisi ile Türkiyenin en büyük paylasim grubu.. Günlük ortalama 5 mail alarak sizde bu dev platformda yerinizi almak isterseniz TIKLAYINIZ Fikir alisverisi ve paylasimda bulunmak için Sizide forum sayfamiza bekliyoruz.


"BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız!." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları