Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda"— Sunum transkripti:

1 Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda Yasamak icin tek neden,sen varsin Fakat seni sevmek icin binlerce nedenim var.

2 Seni seviyorum, Çünkü, Bu soğuk günde icimi ısitan bir esinti gibisin. Hafiften esiyorsun, Iliklerime isleyerek. Sonra da kaybolup gidiyorsun, Daha nereden geldigini anlayamadan.

3 Seni seviyorum, Çünkü, Bu siyah beyaz dünyada tek renk sensin, Bir ressamin fircasindan cikmis gibi Ama alalade bir renk degil, Gökkusağının her tonunu gölgede bırakan bir renk.

4 Seni seviyorum, Çünkü, Seni sevmekten baska bir sey gelmiyor icimden. O kadar dogalki bu duygu Ruhumun derinliklerinde, Sanki dogdugumdan beri var. Sadece ortaya cikmak icin seni bekliyordu.

5 Seni seviyorum, Çünkü, Sensiz bir yasami artik dusunemiyorum. Sensiz bu kuru dunyada yasamaktansa, Olumun soguk nefesini opmeyi Bir daha hic seni gormemektense Hayata arkami donmeyi tercih ederim.

6 Seni seviyorum, Çünkü, Ne zaman bir ask siiri duysam, Misralardan sen akiyorsun. Ne zaman eski bir sarki gelse kulagima, Gitar telleri arasindan suzulen notalar, Seni getiriyor bana.

7 Seni seviyorum, Çünkü, Sen hep benimlesin. Gozumu kapatmam yeterli seni gormem icin. Tatli narin tenini...

8 Seni seviyorum, Çünkü, Gozlerinin icindeki binlerce yildiz, Gecenin karanligini delip geciyor. Bana bakaraken kendimi yildizlara tepeden bakiyor gibi hissediyorum.

9 Seni seviyorum, Çünkü, Benligim sana ait. Sen onu burusturup cope de atabilirsin, Kalbine yakin bir yere de koyabilirsin. Tanrim! O kalbine yakin sicak yerde olmak istiyorum.

10 Seni seviyorum, Çünkü, Sen sensin. Ama sen beni Ben oldugum icin seviyor musun? Onu kim bilir Seni seviyorum Çünkü, Seni sevmeyi seviyorum. Seni koklamayi seviyorum. Sana dokunmayi seviyorum.

11 Seni seviyorum, Çünkü, Icimde bir umut var. Bu siiri belki basucuna koyarsin. Kimbilir belki yanina da kirmizi bir gul... Seni seviyorum, Çünkü, Tanri cicekleri yaratirken Seni de onlarla beraber yaratmis Papatyadan guzel, Zambaktan asil, Manolyadan tatli, Gulden daha guzel kokulu.

12 Seni seviyorum, Çünkü, Guzelligine melekler imreniyorlar. Dunyada ise, Olumluler arasinda Galiba bir tek benim gibi bir iki sansli Onu farkedebiliyor. Seni seviyorum, Çünkü, Olene kadar Yokolana kadar Seninle olsam, Bu herhalde bir ceza gibi gelir, Daha cok senle olamadigim icin.

13 Seni seviyorum, Çünkü, Senin tarafindan sevilme fikri bile Bir insani hayati boyunca mutlu edebilecek kadar guzel ve asil. Seni seviyorum, Çünkü, Seni anlatmak icin misralar yetmiyor. Dusunuyorum bir yaz gecesi bunu yazarken, Acaba kac sair senin guzelligini anlatmak icin Binlerce misra yazdi.

14 Seni seviyorum, Çünkü, Senin gulumsemen gunesin dogusu gibi, Insana herseyi unutturuyor, Sadece seyredip tadina varma hissi uyandiriyor Seni seviyorum, Çünkü, Bu kadar nedenden sonra bile Seni ne kadar sevdigimi anlatamadim...

15 Seni seviyorum Tatlım


"Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları