Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hissedebiliyorum... lüzümsuz konuşmalara gebe bu gece, hissedebiliyorum, kıracaksın beni yine, biliyorum ama istiyorum. sıradanlıktan geçiyorum, sıradışılık.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hissedebiliyorum... lüzümsuz konuşmalara gebe bu gece, hissedebiliyorum, kıracaksın beni yine, biliyorum ama istiyorum. sıradanlıktan geçiyorum, sıradışılık."— Sunum transkripti:

1

2 Hissedebiliyorum... lüzümsuz konuşmalara gebe bu gece, hissedebiliyorum, kıracaksın beni yine, biliyorum ama istiyorum. sıradanlıktan geçiyorum, sıradışılık kabul etmiyor beni, beni sevmene engel olacaksın, biliyorum... turuncu bir gece olmuyor, hep soğuk renklerle modifiye sokaklar geceleri. ben de en çok turuncuyu sevdim o duvarda, senin yeşili sevdiğin gibi. ne renk olursa olsun duvar, kıracaksın beni, hissedebiliyorum.

3 masanın bir bacağı eksik şimdi, ayakta duruyor ama dengesiz biraz, bazen sallanıyor. gece ya, masa soğuk, örtü soğuk, belki mavi, belki kahverengi, ama turuncu değil asla, gece çünkü, çünkü, beni sevmene engel olacaksın, biliyorum... umut etsem desem, kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor. sevmek çare olmadığı gibi, istemek de beş para etmiyor. hani o demirellibinliğin sonu gibi; ben küçüldükçe küçüldüm gözünde sanki, tedavülden kaldırılmak üzere... Sunu : Brownyblack@hotmail.com 19-08-2002


"Hissedebiliyorum... lüzümsuz konuşmalara gebe bu gece, hissedebiliyorum, kıracaksın beni yine, biliyorum ama istiyorum. sıradanlıktan geçiyorum, sıradışılık." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları