Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Adana’ya gidiş sebebim tabii ki Çukurova Kitap Fuarı. 6 gün sürmesine rağmen 200 bin’in üstünde ziyaretçi oldu. Asgari ücretle çalışan babalar, biri üniversitede.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Adana’ya gidiş sebebim tabii ki Çukurova Kitap Fuarı. 6 gün sürmesine rağmen 200 bin’in üstünde ziyaretçi oldu. Asgari ücretle çalışan babalar, biri üniversitede."— Sunum transkripti:

1 Adana’ya gidiş sebebim tabii ki Çukurova Kitap Fuarı. 6 gün sürmesine rağmen 200 bin’in üstünde ziyaretçi oldu. Asgari ücretle çalışan babalar, biri üniversitede biri lisede okuyan çocukları için bütçelerinden arttırdığı paralarla kitap almaya gelmişlerdi.

2 ADANA’YA GİDİLİR DE KEBAP YENMEZ Mİ? ÖNCE NASIL YAPILDIĞINI ÖĞRENDİM. 100 KG Kıymaya 100 Gr Pul biber katılıyormuş. Ama Acılı isterseniz ayrıca üstüne dökülüyor.

3 SONRA NASIL PİŞTİĞİNİ KONTROL ETTİM: Kor kömür ateşinde.

4 Önce hafif yağı çıkana kadar pişiyor.

5 Yağı lavaşa sürülüyor ve içine çekiliyor. Yanına domates ve yeşil (hepsi acı) biber!..

6 Yemek siparişinde Künefe sipariş etmeyi unutmayın. Künefe yavaş yavaş pişiyor.

7 Biraz ADANA’yı gezdim. En önemli ürün TURUNÇ!..

8 Yağmur altında, bir elimde şemsiye bir elimde fotoğraf makinesi… Böyle çekim yapmak ne kadar zormuş anladım. İlk fırsatta bir tripod almalıyım. Eleştirilerinizi de beklerim.

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20


"Adana’ya gidiş sebebim tabii ki Çukurova Kitap Fuarı. 6 gün sürmesine rağmen 200 bin’in üstünde ziyaretçi oldu. Asgari ücretle çalışan babalar, biri üniversitede." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları